Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 10 01, 15:09)
įdomūs tamstos kaltinimai šiuo atveju supermamytėm, kad jos Tau nesukuria Lietuvos, kuria Tu galėtum mėgautis. Tu turbūt irgi nesi be trūkumų, bet su jais sugyveni, kovoji ir sugyveni. Lietuva irgi nėra kažkoks iš kosmoso nukritęs objektas, ji ir tavo netobulo organizmo dalis, nesugebi generuoti minčių, todėl ji gal taip blogėja.

Matot jusu probelma yra neigimas. Bedu yra visur, visuose salyse, bet is man zinomu saliu, niekur taip neuzisimerkia i bedas, ir taip sugeba del ju nieko nedaryti, kaip Lt. Airijoje jos bent kazkaip sprendziamos, ties jom diskuotojama, su jom dirbama, ieskomi budai, jei mzogs papuole i beda vel yra labai daug organizaciju, kuriso pula padeti , versle tas pats valdininkai ateina padeti, o ne bausti pirmiausia baudos aplamai cia jau paskurine krastutine priemone, kai mzoguii pasiulius duag pagalbos , jis atsisako ir toliau parazituoja ir tt..ir del to nera tokio beviltiskumo jausmo, yra teisingumo jausmas.

Sakot jus darykit kazka, bet tai kaip galima kazka daryti, jei daugumai gerai,kaip yra, jei jus net problemas neigiat? As meginau daryti kai gyvenau Lt, ir kas zmones abiejingi, jiem gerai kaip yra, kas prie kokio kranelio prieina ir tyli, semiasi ir keisti NIEKAS NIEKO NENORI, del to zmones kurie nori kitaip, kurie pavargo nuo sito neteisingumo sivaziuoja, ka atskleidzia VDU tyrimas, as jums tik tai badnau paaiskinti, nustokit neigti, arba nesistebekit, kad kazkas baksnos jum i aksi didziules problemas.

si situacija siaip man primena ta mergiate Greta, ji tik igarsina problemas, kurias mosklinikai nustate, siulo isiklausyti i juos, o troliu armiojai uzkliuna vsikas nuo jos sukusoenos iki jos tevu ir t.t. pirsifanatzuoja visko iki nugriuvimo, kad tik NEIGTI IR TOLIAU PROBLEMAS.

tai bendrai yra 2 tipu zmones, neigejai, uzsikase galvas kaip struciai ir sazinigi ir su savim ir su aplinikiniais.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 01, 14:58)
Yra jegu kurios Lietuva kuria tokia, kokia jie gali megautis.
Ir yra kvailiu dauguma kuri uztikrins, kad niekas nesikeis dar ilgai ilgai...
Na gal jau tamstos mintys nera tokios sudetingos, kad reiketu tokiu subtilybiu? Nenusimink, kad isreksti mintis reikia zinot ne kalba gerai bet diskusiju dalyvio mentaliteta.

Sakysim as lietuviskai aiskinu del davimo vyrui, bet rezultatas lyg aiskinciau kiniskai

Kaip tu ja pacitavai kaip Ubuntiene? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 01, 16:58)
Yra jegu kurios Lietuva kuria tokia, kokia jie gali megautis.
Ir yra kvailiu dauguma kuri uztikrins, kad niekas nesikeis dar ilgai ilgai...

tu aišku, manai, kad esi kažkur stratosferoj ir nesi susijęs su ta jėga nei su tais kvailiais, ir negali pateikti jokiu ideju, kaip pakeisti savo sali.
Papildyta:
QUOTE(ubuntiene @ 2019 10 01, 17:11)

turbūt taip
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 01, 16:11)

Tik db pamaciau lotuliukas.gif

Ubuntienei geriausiai sekasi issireikst rusiskai,nes pastoviai ivelia fraziu. Tikra ruselka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 01, 15:22)

turbūt taip

Aj, nu jo, cia turbut kompe atrasant galima pakeist.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 10 01, 16:22)
tu aišku, manai, kad esi kažkur stratosferoj ir nesi susijęs su ta jėga nei su tais kvailiais, ir negali pateikti jokiu ideju, kaip pakeisti savo sali.

Tai ne mano salis. Tai svetima valstybe.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 15:53)
gal dar airiskai tureciau pradeti bendrauti?  biggrin.gif kokia kalba geriausiai zonau ta daugiausiai ir bendrauju, niekad nemokesiu taip gerai angliskai issireiksti kaip savo gimtaja kalba. ir kaip sake Monterkista as Lietuvos dalis ir manes dalis yra Lietuva mirksiukas.gif

Tai kad ir lituviskam forume nelabai kas tave supranta, tai koks realiai skrtumas?
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 10 01, 17:25)
Tai kad ir lituviskam forume nelabai kas tave supranta, tai koks realiai skrtumas?

nu as irgi taip sakau, koks jums skirtumas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 17:33)
nu as irgi taip sakau, koks jums skirtumas?  bigsmile.gif

Jeigu niekas tau neatsakytu, kalbetumeis su savim? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 01, 17:46)
Jeigu niekas tau neatsakytu, kalbetumeis su savim?  unsure.gif

nu ismeginam? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jau siule pastininke berots, nu nerasykit man, neina, jum priklausomybe su manim sneketis ar ke? bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu va pvz ka minejau. Ir tokios kas diena naujienos.... neiznau ar ci azurnalisati varo ant lietuvos ar cia mzones meluoja ar kas cia gal jus geriausu sprasit, ar taip ir vyksta ar cia melas?

„Mane labai nustebino toks teismo sprendimas. Kam trijų metų vaikui gali reikėti net 1000 eurų? Mano oficialios pajamos yra 960 eurų. Iš kur tokia informacija paimta, kad 10 000 eurų? Aš nesuvokiu, kaip tokį sprendimą galima priimti? Juk viskas oficialiai yra surašyta pajamų deklaracijoje.
Man nėra aiškus pats principas, kaip teisme galima nesivadovauti oficialiais dokumentais? Tikrai nepaliksiu to likimo valiai, nes tai yra gryna nesąmonė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...tB15efRlIuPca3k
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 17:04)
nu ismeginam?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Jau siule pastininke berots, nu nerasykit man, neina, jum priklausomybe su manim sneketis ar ke?  bigsmile.gif  biggrin.gif lotuliukas.gif

Tu gi pati suvoki, kad nariai saiposi is taves ir tyciojasi. Tai nera normalus pokalbiai. Kaip anoj temoj apie vedas. Juk supratai kad visiems esi pajuokos objektas.
Bet jei tau patinka tokiu but - tai wuolia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 01, 18:04)
nu ismeginam?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Jau siule pastininke berots, nu nerasykit man, neina, jum priklausomybe su manim sneketis ar ke?  bigsmile.gif  biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu va pvz ka minejau. Ir tokios kas diena naujienos.... neiznau ar ci azurnalisati varo ant lietuvos ar cia mzones meluoja ar kas cia gal jus geriausu sprasit, ar taip ir vyksta ar cia melas?

„Mane labai nustebino toks teismo sprendimas. Kam trijų metų vaikui gali reikėti net 1000 eurų? Mano oficialios pajamos yra 960 eurų. Iš kur tokia informacija paimta, kad 10 000 eurų? Aš nesuvokiu, kaip tokį sprendimą galima priimti? Juk viskas oficialiai yra surašyta pajamų deklaracijoje.
Man nėra aiškus pats principas, kaip teisme galima nesivadovauti oficialiais dokumentais? Tikrai nepaliksiu to likimo valiai, nes tai yra gryna nesąmonė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...tB15efRlIuPca3k

Mala suda tas kugelis apie savo alga. Oficialiai gaki ka nori irasyt, ypac jei savas verslas koks, bet ta jo Monikute matomai zino kaip yra is tiesu, ir kokios jo babkes.
Atsakyti