QUOTE(Limcamca @ 2019 09 27, 15:39)
Ne vien Dubline. Įvedžiau į google tuos pačius žodžius, bet pakeičiau miestus, ir juose ta pati situacija. Yra paauglių gaujos, yra problema su jais. Jeigu domina galiu sudėti nuorodas.Aš tau tą ir noriu pasakyti, nereikia paėmus vieną, dvi situacijas sakyti, kad viskas blogai. Nes, to paties blogio pilna Airijoje. Dar priklauso nuo pačios požiūrio į šalį. Pvz mano vaikai daug saugiau jaučiasi Lietuvoje. Jie nuolatos tą pamini, kad kaip faina Lietuvoje gali laisvai gatvėmis vaikščioti, niekas nesikabinėja. Aš asmeniškai į LT nenoriu grįžti ir neplanuoju, bet negaliu nesutikti su tuo, kad Lietuva dar nėra priėjusi tokio beprotybės lygio su žmonių teisėmis, su paauglių teisėmis kaip kitos šalys. Turiu giminaičių mokytojų ir kai kalbamės, dalinamės info apie mokyklas arba aš klausiu patarimo, dažnai išgirstu: nu, bet žinok, pas mus Lietuvoje tikrai taip netoleruotų ir neleistų.Todėl ir sakau: kaip danguje taip ir ant žemės. Kaip Lietuvoje, taip ir Airijoje.
Pas mus miestas gana didelis, jokiu paaugliu gauju ar nusiklatimu tokiu kaip idejau Lt pvz. nu nera. Siap as ir nesneku apei 1-2 situacijas.
O kur as sakiau, kad VISKAS BLOGAI, nedekit savo zodziu man i lupas.
O kur prie tavo vaiku kabinejasi gatvese?
Kur dabar gyvenat? kiek gyvenu Airijoje, nei prie manes, nei prievaiku nieka snera gyvenime kazkaip prisikabines, net girti ir tie ramsu, ensu maciusi agresyvaus zmogaus, mustyniu a rpan, nesakau,kad ner ato isvis, aisku yra, bet salyginai labai mazai.
pvz? ko da rnetoleruotu Lietuvoje, ten toleruoja msutyne,s patycias, duju balioneliu purskimus, mokytoju rekima, vaiku uzrakinima klaseje vienu, ko dar gali trukti, ir kur jus tada gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 27, 16:37)
Kai lygini salis, tai lygink vienodai. Dabar LT nusikaltimus paimi visos salies mastu - Jurbarke, Bezdonyse, bele kur ir pasakoji kaip visoje salyje baisu. O Airija pagal tave labai saugi salis ir nera paaugliu gauju, nes nematei ju 5 metru spinduliu nuo saves.
</p>
taip ir nesupratai, ka as lyginau
ar nusikaltimus lyginau? eik skaityk is naujo
cia Limcama pradejo lyginti nusikaltimus, mano mintis buvo visai kita.