Tiesa pasakius bendravimas su savo ratu mane skatina tik viena - grizti i Lietuva.
Forume yra vienas zmogus, kuris vis kanda emigrantams, kad mol mes nepritapom Lietuvoje, nepritapsim ir kitur, bei neturim socialinio gyvenimo. Ir tas zmogus yra Given. Tu gal jai pasakyk, ka cia parasei. Ji keiksmazodziais nesitasko, bet keisti isitikinimai ir "atjauta" emigrantams jauciama kiekviena karta, kai ji kalba ta tema.
</p>
O as , o as
Ar as sakiau,kad nematau geru naujienu? net cia kiek buvau ikelusi, bet niekam nedidomu buvo
Zinoma yra geru dalyku, nu kas per is vis mintis tavo keista. Visur yra ir geru ir blogu dalyku, svarbu santykis.
Tik sakau, kad Lietuvoje vienas labai blogas teisingumo sistema, del jos pagal VDU tyrima isvyksta daugiausia zmoniu is salies, cia ne as susigalvojau. O kad idejau pora straipsniu, kaip pvz, tai esmes nekeicia. Zmones atstumia teisetvarka nedirbanti ir aferizmas visur.
Tarp mano artimiausiu zmoniu tai visi gerai gyvena Lt, o va pazystamu tolimesniu tai visaip yra, nu bet badaujanciu nepazystu . Tik va man svarbu, ne vien tas materielianis geris, o pati atmosfera bendruomenese, ir bendra situacija salyje, nes ne vein duona sotus zmogus yra, ypac kas surista su vaiku auginimu, o dabar kaip yra tai baisu, kai vaika snei mokykloje nebuna saugus, net kai mokytojai salia, tai veinavaika uzrakino klaseje tas iskrito per langus, tai kitos greitosios negali sikviesti ir t.t. kazkas man protu nesuvokiama, as jau labai atpratau nuo tokiu dalyku, todel ir netraukia visai gristi...
Idomus tavo selektyvus matymas
Jokio kandimo is jos puses nematau. Tu gal jai pati sakyk, ka nori? o as jau pati bendrausiu kaip noriu.