Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Žu žu @ 2019 09 27, 10:50)
butent  4u.gif  mano fb draugu tarpe ner nei vieno, kuris dalintusi kriminalinem naujienom  biggrin.gif

Pas mane buvo viena, tai iš draugų išmečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 09 27, 09:50)

o dar turint galvoje, kad tos prekes i parduotuve pacios nenuejo, o buvo skraidinamos is kokios afrikos  ax.gif

Tai va butent
Veganai gatavi gerkles perkast uz mesos valgyma, o patys valgo visokiis avokadus mangus is uzvandenyno atsiustus biggrin.gif
O transporto ir gyvuliu ukio tarsa konkuruoja kaip daugiausia ismetantys co2.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 09 27, 09:50)
butent  4u.gif  mano fb draugu tarpe ner nei vieno, kuris dalintusi kriminalinem naujienom  biggrin.gif

Cia ne FB, cia diskusiju klubas dienos ivykiu tema.

FB ne vieta dalintis jokiom naujienom na nebent jau ypatingom.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 27, 10:01)
Cia ne FB, cia diskusiju klubas dienos ivykiu tema.

FB ne vieta dalintis jokiom naujienom na nebent jau ypatingom.

Papasakok lutukei biggrin.gif 4u.gif ji gi pati neiesko, jai fb parodo ir liepia skaityt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 27, 10:40)
Ta mergaite islindo tik neseniai, o kam rupejo zemes reikalai, tai rupejo ir iki jos.
Nors man biski absurdiska, kai visi kele vaju del siaudeliu, dabar del maiseliu. Is tiesu tai lasas juroje,kai apsiginklaves medziaginiais maiseliais sedi i savo galinga dzipa ir keliauji i KITA miesto gala per kamscius pirkt ekologisku prekiu biggrin.gif Bijau, kad daig kas yra tik del mados dabar, ir galvojama tik apie galutini produkta, o ne kaip, is kur, kokia kaina jis atkeliauja. Aisku mazi pokyciai geriau negu nieko, as ir pati ne be "nuodemes", bet mastyt reiktu globaliau biski....

pavieniai situacijos nelems, bet spaudimas atsiras ir reikšmingesniems sprendimams. Vienas šiek tiek ligotas vaikas jau kiek gali padaryti-pripažinti problemą, nuo to ir prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 09 27, 10:19)
Papasakok lutukei  biggrin.gif  4u.gif  ji gi pati neiesko, jai fb parodo ir liepia skaityt.

Na gal pas ja tokie draugai. Pas mane draugai imeta informacijos apie IT ar komunikaciju technologijas, bet nei jums butu idomu nei cia vieta.
O va jei butu skyrelis IT naujienos, tai galeciau papostinti ir pasakyt, kad man i FB imete.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 27, 10:20)
pavieniai situacijos nelems, bet spaudimas atsiras ir reikšmingesniems sprendimams. Vienas šiek tiek ligotas vaikas jau kiek gali padaryti-pripažinti problemą, nuo to ir prasideda.

Aspergerio vaikai labai intelektualus, izvalgus ir protingi, tik socialiniu igudziu bedos. Bet gal butent del to ji ir yra tokia ir daro tai.
As nelabai tikiu tais visais virsuniu susitarimais. Man tai toks "fake",politiku tuscias skambejimas. Tiesiog imi ir darai... Nes kai nukrenta is virsaus reikalavimai, tai randi kaip apeit. Cia kaip su alkoholiu pas mus po 20val.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:20)
nu nesakykit, šitas kriminalas tai tikrai įdomus https://www.15min.lt...rssfeedgismeteo
ne dėl vaikų kiekio išprotėjo? smile.gif

iš to, kas pranešta, neįmanoma pasakyti, ar kas išprotėjo ir nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 27, 10:24)
Na gal pas ja tokie draugai. Pas mane draugai imeta informacijos apie IT ar komunikaciju technologijas, bet nei jums butu idomu nei cia vieta.
O va jei butu skyrelis IT naujienos, tai galeciau papostinti ir pasakyt, kad man i FB imete.

Tai va butent, kad pas ja tokie draugai, arba patys problematiski, arba "mintantys" is kriminalu visokiu. Ne vtui fi posakis yra "pasakyk kas tavo draugai, pasakysiu kas tu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 27, 09:56)
Tas tiesa. Bet nebuk naivi manydama, kad anksciau smurto nebuvo. Lupdavo tuos vaikus ne maziau, tik niekas nesnekejo ir neviesino. Vaikai nezinojo ir neturejo kur skustis. Tevai nezinojo kaip kitaip tvarkytis. Dabar daug viesai kalbama ir atrodo, kad smurtas atsirado is niekur. Cia tas pats kaip su seksu,buvo ir jo, ir vaiku nesantuokiniu, ir visko, tik viesai niekas nekalbejo, nes buvo geda. Bet didesne geda yra slept ir apsimest, kad viskas gerai,o.paslapcia namie savo vaikus dauzyt.

žinoma, aš negaliu už visą LT kalbėti, bet pas mus, jei tik kas, iš karto buvo galima (o ir ragindavo) skųstis mokytojai (čia apie smurtą mokykloje). Mokytoja visada reaguodavo + direktorius ir pavaduotojos, jei reikalas rimtesnis. Net jei tai tik pravardžiavimasis. Ir niekada reikalas neišaugdavo iki tokio lygio, kad keli muša vieną iki traumų. Nu labai, labai retu atveju kokie du apstumdydavo vien, įspirdavo jam. Bet tada būdavo baisios bausmės. Sukeldavo visą mokyklą ant kojų, tie mušeikos labai išgėdinti buvo, tėvai eidavo raudoni ir raudodami aiškintis ir t.t. Turėdavo viešai atsiprašyti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:44)
Mūsų laikais jau ir tai buvo atsiradę visokie ištvirkę multikai, kur pelė katę daužo ar pan. Bet dar ankstesniais laikais tokių nebuvo. Visi buvo labai geri ir pamokantys. Tai va, gal pirmiausia smurtą per tv drausti reiktų? Bet kur tau, juk laisvė ir pinigai rolleyes.gif

Kuo skiriasi filmukai apie pelę, kuri daužo katiną, kuo filmuko apie kiškį, kuris skriaudžia vilką ("Na, palauk", pirma serija 1969 metais)? Pastarąjį irgi reikėtų uždrausti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 27 rugsėjo 2019 - 09:43
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 10:39)
žinoma, aš negaliu už visą LT kalbėti, bet pas mus, jei tik kas, iš karto buvo galima (o ir ragindavo) skųstis mokytojai (čia apie smurtą mokykloje). Mokytoja visada reaguodavo + direktorius ir pavaduotojos, jei reikalas rimtesnis. Net jei tai tik pravardžiavimasis. Ir niekada reikalas neišaugdavo iki tokio lygio, kad keli muša vieną iki traumų. Nu labai, labai retu atveju kokie du apstumdydavo vien, įspirdavo jam. Bet tada būdavo baisios bausmės. Sukeldavo visą mokyklą ant kojų, tie mušeikos labai išgėdinti buvo, tėvai eidavo raudoni ir raudodami aiškintis ir t.t. Turėdavo viešai atsiprašyti ir t.t.

Pagal viena mokykla gali sprest apie visas?
Be to, orie ko cia mokykla, mes apie auklejima kalbam, tevus, ar tave mokykla uzaugino ir isauklejo, vertybes idiege?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 09 27, 10:43)
Kuo skiriasi filmukai apie pelę, kuri daužo katiną, kuo filmuko apie kiškį, kuris skriaudžia vilką ("Na, palauk", pirma serija 1969 metais)? Pastarąjį irgi reikėtų uždrausti?

Tom n Jerry kuriami nuo 1940. Bet ne paslaptis, kad rusai daug ka nuo amerikonu kopijavo, pradedant animacija, baigiant skyrdziu i kosmosa biggrin.gif
Net savo Cernobylio filma stato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 rugsėjo 2019 - 09:47