QUOTE(mjforever @ 2019 09 27, 09:16)
Kaip žinomi žmonės prisideda prie ekologijos: tik perdirbtas tualetinis popierius ir jokių maišelių
Skaitykite daugiau:
https://www.15min.lt...-1208390?copied
ta mergaitė daro didelį gerą darbą
Ta mergaite islindo tik neseniai, o kam rupejo zemes reikalai, tai rupejo ir iki jos.
Nors man biski absurdiska, kai visi kele vaju del siaudeliu, dabar del maiseliu. Is tiesu tai lasas juroje,kai apsiginklaves medziaginiais maiseliais sedi i savo galinga dzipa ir keliauji i KITA miesto gala per kamscius pirkt ekologisku prekiu
Bijau, kad daig kas yra tik del mados dabar, ir galvojama tik apie galutini produkta, o ne kaip, is kur, kokia kaina jis atkeliauja. Aisku mazi pokyciai geriau negu nieko, as ir pati ne be "nuodemes", bet mastyt reiktu globaliau biski....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 27, 09:15)
auga maniakais, tai vat kad neišaugtų, laiku reikia bausti
VISI be isimties psichologai sutaria, kad bausmes daro meskos paslauga tik.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 09 27, 09:06)
Pritariu. Neturiu nė vieno draugo FB, kuris dalintųsi dramomis ar kriminalais. Visi mes mokam skaityti, turim prieigą prie įvairių svetainių ir t.t. Kam gali prireikti tą info dalintis FB - man paslaptis. Maksimaliai neigiamos naujienos, kurias matau savo FB sienoje - dingę ir ieškomi žmonės arba augintiniai nu ir dar mano gyvenamojo rajono grupė karts nuo karto piktinasi ne vietoje ar netvarkingai pastatytais automobiliais. Savo gyvenimo nuotrupomis kai kurie dalijasi - kelionėmis, atradimais, hobiais, kažkokiomis jiems svarbiomis gyvenimo akimirkomis. Bet niekas nesidalija kriminaliniais straipsniais.
Pas mane identiskai
As nei tu paciu kriminalu neseku, nejauciu jokio malonumo is ju