QUOTE(vilnera @ 2019 09 26, 19:05)
Ir kaip gali jaustis laimingu ar ramiu, kai tavo artimieji palikti toje baisioje šalyje, kasdien gyvena pavojuose, grėsmėse...
Papildyta:
Iš kur tas negeras įprotis spręsti už kitų jausenas ir baimes?
Nesaugumo yra visur. Kažkiek. Lygiai kaip ir džiaugsmo, laimės.
Nuolatinis jūsų prislėgtumas neatrodo sveikai..
Papildyta:
O man atrodo, kad be tų blogų naujienų jums ta depresija daug greičiau prasidėtų.. Nes nebūtų kuo gesint ilgesį Lietuvai, galbūt savo kažkokius nesirealizavusius, nepasiteisinusius lūkesčius svečioje šalyje.. Žmonės, kurie įauga kitur, paprastai įsigyvena į tenykštį gyvenimą, pradedant realiu, baigiant virtualiu ir soc tinklais..
Zinok ramiai galima, nebent jus ta laime kazkaip keistai isivaizduojat, zinoma jei kiltu pas jsu karas gal butu ne kas, o visa kita, tai zmoniu pasirinkimas, kur kiap gyventi, as uz suaugusius nepergyvenu, jus gal pergyvenat?
Netiesa, saugumo jausma svisai skirtingas visuose salyse, vienai pjautiesi Lietuvoje, kitaip kokioj Nigerijoj ne taip? tVisi renkames , kur jauciame sgeriausia, pagal daug rodikliu, bet pasaulis mazeje, keliaujam daugiau,salys viena kita itakoja daugiau, tai bendras aktulaijas dauguma zinom...
Klysti zinok, taip buvo ilgesys tevynei pries kazkur 15m, dabar jau atvirksciai, dabar namai jau cia, ir kai buvau atsotogose uzteko gal 2 sa. pasiilgau namu. Dar buvo pires 4 m minciu gal gristi, tam pasirinkau tam tikrus mokslus su mintim, kad galesiu dirbti ir per atsuma, tik va deja, dabar nei as , nei vyras visai nebenorim i Lt gyventi, nuvaziuoti taip smagu, atostogu, vis tiek gi savas krastas, artimieji, man labai patinka LIetuvos gamta, bet tai ir viskas, gyventi koki 10m tai tikria nezadu , o kaip bus atietyje ka ten zinosi
O tos naujienos nu nori nenori pamatai, jei ne cia tai FB, twiteryje, gimines, draugai pasako, isvaziavau, bet tai gi nenutraukiau rysiu su visais ir galu gale ta informacija siais laikais gi greitai keliauja, o as visgi lietuve, ir kaip alkoholiku vaikus ziedzia tevu elgesys, nors gal jie pas tobulus globejus, taip ir mane zeidzia valstybes musu degradazija, geda kam ir pasakyti, kas salyje darosi... .
Is tikro tai stengiuosi nesekti, neskaityti, nu kam? naujiena bus man , kai kas parasys, kad koks seimo narys pradejo elgtis saziningai, kazka gero zmonem sukure, kad valdininkai nebegrobsto ir dirba...o visa kita, tai ne naujienos tas pats per ta pati...
Jum tik kazkodel norisi apdergti emigrantus atrasti, kad jei vargsai nesirealizave, nelaimingi ir t.t.