Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Beprasmes tos skulpturos tokoje valstybeje, kol bus dabartinis rezimas

https://www.lrytas.l...grotu-11962394/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 10:45)

kol nebus panaikinti advokatai ir sugalvota kažkas naujo, tol korumpuotose valstybėse teisybės nebus. Advokatai visko primokina ir kalčiausią nekalčiausiu padaro. Užtenka, kad žmogus turi pinigų ir jam pasiūlo gerai teisėsaugos darbuotojų pažįstamą advokatą. Na ir su tuo advokatu tada būryje patį velnią išteisins, o nekaltus pakiš

Dar įdomu pvz. dėl to prokuroro Norkūno. Su tokia pavarde ir teisėja pasižymėjus yra. Kaži, ne giminėlė? Jinai išteisino už užstatus veikėją, kurį visa Europa gaudė. Tikrai labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 26 rugsėjo 2019 - 09:58
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 10:45)

nemazi nubyrejo matyt "teisesaugos" pariegunmams uz toki "naivuma".... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 10:54)
kol nebus panaikinti advokatai ir sugalvota kažkas naujo, tol korumpuotose valstybėse teisybės nebus. Advokatai visko primokina ir kalčiausią nekalčiausiu padaro. Užtenka, kad žmogus turi pinigų ir jam pasiūlo gerai teisėsaugos darbuotojų pažįstamą advokatą. Na ir su tuo advokatu tada būryje patį velnią išteisins, o nekaltus pakiš

Dar įdomu pvz. dėl to prokuroro Norkūno. Su tokia pavarde ir teisėja pasižymėjus yra. Kaži, ne giminėlė? Jinai išteisino už užstatus veikėją, kurį visa Europa gaudė. Tikrai labai įdomu rolleyes.gif

tai,kad cia ne advokatai siuo atveju, o pareigunai, nes 20 val kazkur ji pralaike ir bendrai sukure istorija, matomai daug gavo.Pareigunu darbo profesiolumas tragiskas, astibodo laukti matai kol vairuotojas kazka darys, ens net 20 minuciu pralauke doh.gif vietoj to, kad butu surinke realius irodymus.......

nezinau, kaip zmonem nebaisu gyventi LIetuvoje, bet kada va kokio psicho gali buti apkaltintas ir pasodintas ilgam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2019 - 10:04
pypiec, čia dar "geriau" https://www.lrytas.l...aistu-11940396/
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 26, 11:03)
tai,kad cia ne advokatai siuo atveju, o pareigunai, nes 20 val kazkur ji pralaike ir bendrai sukure istorija, matomai daug gavo.Pareigunu darbo profesiolumas tragiskas, astibodo laukti matai kol  vairuotojas kazka darys, ens net 20 minuciu pralauke doh.gif vietoj to, kad butu surinke realius irodymus.......

aš apskritai kalbu, kaip dažniausiai būna
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 11:04)
Papildyta:

sekant LT naujiena sgalima rimtia depresija isivaryti, geriua jau nesekti, apie TV zinais is vis patyliu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 26, 11:04)

Nu taip buna ir taip, bet man tai baisiausia butnet pareigunu aferos, ne advokatu darbas. Jei policija, prokuratura, teismai dirbtu saziningai, ne taip blogia butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 26, 11:19)
sekant LT naujiena sgalima rimtia depresija isivaryti, geriua jau nesekti, apie TV zinais is vis patyliu... biggrin.gif
Papildyta:

Nu taip buna ir taip, bet man tai baisiausia butnet pareigunu aferos, ne advokatu darbas. Jei policija, prokuratura, teismai dirbtu saziningai, ne taip blogia butu.

Tai sek Airijos naujienas per airiska tv ir dalyvauk airiskuose forumuose. Gyvensi ilgai ir laimingai. Ar prie sudo kaip muse labai traukia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 26 rugsėjo 2019 - 10:42
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 26, 11:41)
Tai sek Airijos naujienas per airiska tv ir dalyvauk airiskuose forumuose. Gyvensi ilgai ir laimingai. Ar prie sudo kaip muse labai traukia?

Zmones ziuri siaubiakus, ne del to kad svajoja, kad juos kokie siaubunai draskytu i gabalus. Tiesiog po to paprastas jaukus vakaras prie arbatos igauna visai kita verte.

Taip ir cia. Airija ne rojus, vos nepasakiau, kad ne Bahamai, nors tuos pacius Bahamus nesenai nusiaube uraganas. Tai va, kraupi Lietuvos realybe, ne viena paskatina, geriau mirti, bet negrizti i tas nesamones, nuo kuriu laimigomis aplinkybemis pabego.
O paziurejus nusiaubtus Bahamus irgi pagalvoji... gal ir gerai, kad neeturiu ten vilos prie vandenyno. Nes nieeko nesulygino su zeme
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 12:49)
Zmones ziuri siaubiakus, ne del to kad svajoja, kad juos kokie siaubunai draskytu i gabalus. Tiesiog po to paprastas jaukus vakaras prie arbatos igauna visai kita verte.

Taip ir cia. Airija ne rojus, vos nepasakiau, kad ne Bahamai, nors tuos pacius Bahamus nesenai nusiaube uraganas.  Tai va, kraupi Lietuvos realybe, ne viena paskatina, geriau mirti, bet negrizti i tas nesamones, nuo kuriu laimigomis aplinkybemis pabego.
O paziurejus nusiaubtus Bahamus irgi pagalvoji... gal ir gerai, kad neeturiu ten vilos prie vandenyno. Nes nieeko nesulygino su zeme

man patinka, kad jūs tokie nelaimingi ir pakraupę vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 26, 09:41)
oficialiai, pagal konkurso užmanymą,  memorialas turėjo būti skirtas įamžinti ir pagerbti kovojusių ir žuvusių už Lietuvos laisvę atminimą. Pusė balsavusių mano, kad mūsų valstybingumą labiausiai reprezentuoja aikštėje laisvi, taikūs ir atsipalaidavę žmonės, pasiekę laisvę dėka ir partizaninės kovos. Aš nesuprantu to iečių laužymo  unsure.gif , lyg būtų kaunamasi dėl memorialo ar prekybos centro.  Konkursas buvo garbingas, demokratiškas, o vytininkai patys dabar diskredituoja esmę, jiems svarbiausia ginklas ir jų viršus  unsure.gif

Ne visai taip. Nutarimas dėl aikštės statuso, aukščiau nei konkurso nuostatos. Užtai ir laužomos ietys. Dabar neteisingai pasielgta visų dalyvių atžvilgiu, pralaimėjimas pralaimėjimas. Kas tie balsavusieji, kaip jų balsas reprezentavo visos Lietuvos valstybingumo reprezentacinę aikštę?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 09 26, 11:22)

nail.gif man irgi
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 26, 12:22)

Noretum buti nuplauta i vandenyna ir paskesti? Nors jei prarandi vila Bahamuose, tai kokia prasme gyventi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 26, 13:26)
Noretum buti nuplauta i vandenyna ir paskesti? Nors jei prarandi vila Bahamuose, tai kokia prasme gyventi

manęs tavo košmarai nekamuoja
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 26, 11:41)

Seku. Sakai sudas ta Lietuva, nu as dar nebuvau tokios baisios nuomones unsure.gif bet tu gyveni zinai...matai man per atstuma gana ramu ir saugu kazka isgirsti, o naujienu tikrai is Lt neseku, beprasmiska....

gera ten akcija buvo LIetuva drasi salis, nu tikrai reikia drasos tokiam chaose gyventi....medali jums visem reiktu duoti 4u.gif

QUOTE(mjforever @ 2019 09 26, 12:22)

QUOTE(mementoo @ 2019 09 26, 12:25)
nail.gif  man irgi

tipiska lietuviska ir taip tipiska, kad net prajuokino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 rugsėjo 2019 - 11:49