Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 14:26)
Panasus Vasingtone stovi
https://lt.m.wikiped...
Viena kad ten akmuo,  cia medzio imitacija.

Taip toli ieskai "ikvepimo", o jis cia pat:

Monumento „Komjaunuoliams, žuvusiems už tarybų valdžią Lietuvoje“ likučiai Kaune, Vilijampolėje | Respublika.lt nuotr
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar europos parke kazkoks panasus yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 rugsėjo 2019 - 14:18
Raitelių ant žirgo pavyzdžių dar daugiau. O Labašausko paminklo koncepcija yra gana atitinkanti tikslą: bunkerio sienų imitacija, su tūkstančiais partizanų vardų ir slapyvardžių.
Atsakyti
Ta siena is variantu man patiko labiausiai. Bet dabar labiausiai patinka be nieko. Nueini ir nieko ten netruksta. Yra aikste susirinkimams, yra pievele piknikui, vaikams lakstyt.
Bus kalva, bus bedu su saugumu del aukscio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 16:51)
Ta siena is variantu man patiko labiausiai. Bet dabar labiausiai patinka be nieko. Nueini ir nieko ten netruksta. Yra aikste susirinkimams, yra pievele piknikui, vaikams lakstyt.

Labai įdomi koncepcija. Aš už ją ir balsavau su identiška mintimi. Norisi erdvės, o ypač toje vietoje tikrai galima padaryti traukos centrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 24 rugsėjo 2019 - 16:06
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 24, 17:06)
Labai įdomi koncepcija. Aš už ją ir balsavau su identiška mintimi. Norisi erdvės, o ypač toje vietoje tikrai galima padaryti traukos centrą.

As jau dabar isivaizduoju, kaip ten lips visi vaikai ir girti pamaivos diedai, ir kris galvom i granito plyteles. Ar perdedu? Gal bus issprestas saugumo klausimas. Erdve tai liks, aisku.
Uz viska juokingiausia, zinoma, dar PRIES balsavima irengtas pjedestalas arkliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 rugsėjo 2019 - 16:57
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 17:56)
As jau dabar isivaizduoju, kaip ten lips visi vaikai ir girti pamaivos diedai, ir kris galvom i granito plyteles. Ar perdedu? Gal bus issprestas saugumo klausimas.  Erdve tai liks, aisku.
Uz viska juokingiausia, zinoma, dar PRIES balsavima irengtas pjedestalas arkliui.

Na nėra žmonės tokie kiauri, bent jau norisi tikėti. Jeigu taip galvoti, tai ir Bernardinų sodą reikia uždaryti.
Gal jau užtenka stabų garbinimo? Reikia ne tik į praeitį pastoviai žiūrėti, bet ir ateitį matyti. Kas buvo - buvo, bet ateitis ne ką mažiau svarbi. Gal galima tada praeitį (pavardes sienoje) sujungti su ateitimi (poilsio ir relaksacijos erdvė)?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 16:56)
As jau dabar isivaizduoju, kaip ten lips visi vaikai ir girti pamaivos diedai, ir kris galvom i granito plyteles. Ar perdedu? Gal bus issprestas saugumo klausimas.  Erdve tai liks, aisku.

Taigi ta tvora 3 metru aukscio. Kas ten labai karsis i toki auksti? Be to viskas filmuojama.
Kaune ar arklio tik vienas vaikigalis uzsedes buvo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 24, 16:51)

Aš ir už kalvą balsavau, ryt nueisiu pažiūrėti , bet man ir dabar be nieko aikštė labai wub.gif ačiūdie to arklio nepatupdė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 24, 18:20)
Taigi ta tvora 3 metru aukscio. Kas ten labai karsis i toki auksti? Be to viskas filmuojama.
Kaune ar arklio tik vienas vaikigalis uzsedes buvo.

Tai is kitos puses juk bus galima prieit laisvai, kalneliu.
Na bet bus matyt.
Atsakyti
siužetui iš "Tarnaitės pasakojimo" . Kad neatrodytų taip kokti Europos laisvė.

Turkmenijoje uždraudė moterims maudytis be suknelių, uždraudė maudymosi kostiumėlių ir šortų prekybą

Moterims uždrausta vairuoti automobilius centrinėmis sostinės gatvėmis, sulaikomos ir vežamos į policijos skyrius, o vairuotojų pažymėjimai nebeišduodami

Valstybinėse įstaigose moterys nuo šiol rengiasi tik nacionalinėmis ilgomis suknelėmis, draudžiama dažyti plaukus nagus ir blakstiens. Vyrai-europietiškai, bet tik juodais kostiumais

Moterims uždrausta parduoti cigaretes.

Visi į velomaratoną, o dviračiams biudžetininkai privalo susimesti ( nuo to, kas liko nupirkus visus darbo įrankius ir priemones)

Tie diskriminuojantys įstatymai niekur neskelbiami, žmonės sužino tik sulaikomi. O skelbiasi didžiai demokratiška valstybe.
Atsakyti
bet dėl cigarečių tai geras, šaunuoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 24, 21:37)
siužetui iš "Tarnaitės pasakojimo" . Kad neatrodytų taip kokti Europos laisvė.

Turkmenijoje ...

Tai gi i vakaru Europa masiskai importuoja Azija ir Afrika. Kokiu istatymu jus tikites, kai jie taps DAUGUMA?
Atsakyti