QUOTE(paštininkė @ 2019 09 21, 10:36)
Monteverte, aš žinau istoriją, aš žinau detaliai Sausio 13-os istoriją, aš ten buvau ne tik masėje. Ko aš nesuprantu? Nevzorovo? Ar ko?
Jus buvot to burio , kuris isvaziavo su tankais vadove, jus sedejot salia Goraciovo?
jus zinot, tik tiek, kiek masem pasakyta.
jei viska gerai zinot, paaiskinkit, koks buvo to burio tikslas uzimti boksta su kuo maziua zmoniu auku? kodel bet kur kur puola kariai zusta daug daugiau zmoniu, dauguma lietuviu zuvo nuo netyciniu kultu papuole po tankais, bet ne sepcialiai kas vaziavo i minia, kad sutraiskyti, nes otkiu atveju tikria ne tiek mazia butu zuve. Be to pasiziurejus tos dienos video ir zmones ka snekejo atrodo tie kariai tirkai stengesi kuo galima atsargiau elgtis, uzvaziave ant merginos su tanku, vyras rode zenklus tanke esantiem , kad jis atsitrauktu. atoro, kad specialai buvo sukelta panika, kazkam labai tu auku reikejo, ir zuvo zmones per grustis, o Tarybu Sajungos griutis jau ir taip buvo numatyta. Ar ten butu eje zmones ar ne ...
Gorbociovas pats daug ka irgi pasakoja savo interviu ivairiuose,Jei Rusija butu norejusi tuo metu islaikyti sajunga jega , ginklais, tai ir butu islaikiusi.
Kas tu dalyku nesuprant,a tai neverta is kart pradeti tu diskusiju, su vaiku darzelio aukletiniais nediskutuoju .
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 21, 10:39)
Todėl, kad tai jų autentika, labai išreklamuota, beje. Tuo remiasi Montevertės, Lutukės, bijau, kad ir Jūsų žinios ir "intelektualūs klausimai".
net nezinau ka stas zmogus, o remiuosi svao galva, zinokit labai idomu ir naudinga ismokti - MASTYTI.