Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 09 20, 18:32)
Bet jūs taip jaustis ir baisėtis nusipelnėt. Geresnio gyvenimo už kasdienius forumo bezdalus ir negalit gauti. Jūs ne užsitarnavot sau geresnes Lietuvos. </p>

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 20:28)
vien tai, kad buvęs pareigūnas prabilo apie spaudimą...
patikėk, visi nori ramiai gyvent, niekas nebiltų dėl svetimo skausmo, dėl svetimo viako. Bet tiesiog, kai jau buvęs, tai būna, kad dar atsitoki, sąžinė užgraužia. Nors tik glaiu numanyti kiap jam baisu, kad bus susidorota

Ar tikrai kažkoks pareigūnas apie kažką prabilo, ar tik žurnalistai pletkų lygyje. Gal prisimeni kiek patvorio isterijoj buvo "prabilusių" ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 09 20, 21:33)
Ar tikrai kažkoks pareigūnas apie kažką prabilo, ar tik žurnalistai pletkų lygyje. Gal prisimeni kiek patvorio isterijoj buvo "prabilusių" ax.gif ...

As lietuvos teeisesauga netikiu nei turpucio. Totalus teisinis nihilizmas, kazkas kraupaus. Tokios Lietuvos mazai kam reikia.

"Inauguracijos dieną N. Oželytė sakė, kad naujasis šalies vadovas nesupranta, kur ateina ir ką čia padarys.

...
bet aš negirdžiu nė žodžio apie juodžiausią Lietuvos problemą – apie teisėsaugą, juodžiausią kloaką Lietuvoje“, – atsakė ji.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=82306885

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 22:39)
As lietuvos teeisesauga netikiu nei turpucio. Totalus teisinis nihilizmas, kazkas kraupaus. Tokios Lietuvos mazai kam reikia.

"Inauguracijos dieną N. Oželytė sakė, kad naujasis šalies vadovas nesupranta, kur ateina ir ką čia padarys.

...
bet aš negirdžiu nė žodžio apie juodžiausią Lietuvos problemą – apie teisėsaugą, juodžiausią kloaką Lietuvoje“, – atsakė ji.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=82306885

rado dvasinį lyderį-kuoktelėjusią bobelę, piktą už Masiulio teisių, kurias pati priėmė, aptarnavimą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 20, 22:06)
rado dvasinį lyderį-kuoktelėjusią bobelę, piktą už Masiulio teisių, kurias pati priėmė, aptarnavimą.

karočia - visi durniai, tik pati protinga. Aha, kur gi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 16:00)
nuo kada dalyvavimas įgalina sužinoti viską? jūs kas tokia, viso to proceso vadovė? smile.gif  pvz. Garliavos istorijoje irgi daug net Venckų kieme buvo, budėjo, bet ar jie viską žino, ar visus siūlus atkapstė?
Čia toks Jūsų "juodas humoras" sulyginti Sausio 13-ąją su Garliavos istorija? Ar bent supratot, ką parašėt?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 17:25)
As nebuvau del to uzblokuota nesvaikit, oks mano tas poziuris i sausio 13? ka jau cia prifantazavot? susapnavot gal?

Buvot, šios temos nariai tai puikiai atsimena. O kaip kitaip iš Ubuntu *** virtot lutuke123? Tą šlykštų Jūsų Ubuntu*** postą apie Sausio 13-ąją aš turiu išsaugojus, taip kad nereikia. Mano nuomone, esat žemiau bet kokios moralinės grindajuostės...

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 16:58)
whaaaaat? aš tokią pavardę pirmą kartą girdžiu!

tikrai, tokia negirdėta pavardė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 rugsėjo 2019 - 08:56
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 21, 10:42)
karočia - visi durniai, tik pati protinga. Aha, kur gi ne biggrin.gif

oi ne, čia tamstos devizas. Čia tamsta nuo ryto iki ryto burbi, kad niekas šioje šalyje ( ir Japonijoje) nieko nemoka.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 21, 09:52)
Čia toks Jūsų "juodas humoras" sulyginti Sausio 13-ąją su Garliavos istorija?  Ar bent supratot, ką parašėt?

tikrai, tokia negirdėta pavardė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vat būtent!
Net toje istorijoje nėra viskas aišku, kuri yra ženkliai mažesnė. Pvz., ok, dorotis su Stankūnaite yra viena, bet kam dar liesti jos sesę? Furmanavičiaus vietos norėjo Venckienė ar jis perdaug apie jos broliuką žinojo?
O jūs čia apie visus galus apie LT nepriklausomybės istoriją ir tą naktį žinote biggrin.gif Nebūsite jūs kartais Napoleonas? smile.gif

tikrai, prisiekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 21, 09:23)
Vat būtent!
Net toje istorijoje nėra viskas aišku, kuri yra ženkliai mažesnė.

Monteverte, ar Jūs suprantat kokius mastelius lyginat ir apskritai: istorijoje gaudotės? Na, man Jūs truputį labiau nei Lutukė patinkat, todėl prašau, nenusikalbėkit taip stipriai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 rugsėjo 2019 - 09:28
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 21, 10:27)
Monteverte, ar Jūs suprantat kokius mastelius lyginat ir apskritai: istorijoje gaudotės? Ne, man Jūs truputį labiau nei Lutukė patinkat, todėl - nenusikalbėkit taip stipriai...

Su visa pagarba, bet tai jūs nesuprantate 4u.gif
Atsakyti
Čia toks Jūsų "juodas humoras" sulyginti Sausio 13-ąją su Garliavos istorija?  Ar bent supratot, ką parašėt?

Teisingai parase. Lygina ne ivykius, o tam tikra ju aspekta. Dalyviu "viska zinojima" nes dalyvavo.

Buvot, šios temos nariai tai puikiai atsimena. O kaip kitaip iš Ubuntu *** virtot lutuke123? Tą šlykštų Jūsų Ubuntu*** postą apie Sausio 13-ąją aš turiu išsaugojus, taip kad nereikia. Mano nuomone, esat žemiau bet kokios moralinės grindajuostės...

Ubuntiene daznai nusisneka, tai neprotinga reaguot i jos kliedesius.

Kvaila semtis kritiniu ziniu pas suinteresuotus priesus, nes priesams, pavyzdziui Maskvai, jau patikekit, tikrai nerupi, kad Lietuvoje isigaletu teisingumas ar kazkas i gera pasikeistu. Ne tam jie renka visokias negeroves ir sistemina. Jie tik naudojasi problemomis savo tikslams pasiekti, o jei pasitaiko galimybe, problemas iskreipia ar sukuria tuscioje vietoje. Svarbu, kad jos keltu kuo didesni daugumos nepasitenkinima rezimu.

Priesai niekuomet NEGAIS SAVO LAIKO su problemomis, kuriu svarbios, bet ju nesupranta dauguma. Nes tai jiems jokios naudos o tik gali sustiprinti ta valstybe.

Ubuntiene deja kartoja sukius is rusisku saltiniu, kurie kai kurie teisingi, kai kurie gal turi tiesos dali, kiti lauzti is pirsto, bet visi gali rasti pritarimo mazai mastancioje minioje.

Na ir kas, kad dalis argumentu teisinga? Ka tai gali atnesti? Na sukurs pasyvu pritarima naujai okupacijai, o tada pamatytu, kad tos Maskvos tiesos, tai jau nauja bet kaip buvusi ano Paleckio atnesta saule is rytu 1940.

Butu - o velnias, taip Maskva tikejau bet apgavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 rugsėjo 2019 - 09:31
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 21, 09:27)
Su visa pagarba, bet tai jūs nesuprantate 4u.gif

Monteverte, aš žinau istoriją, aš žinau detaliai Sausio 13-os istoriją, aš ten buvau ne tik masėje. Ko aš nesuprantu? Nevzorovo? Ar ko?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 21, 09:29)
Teisingai parase. Lygina ne ivykius, o tam tikra ju aspekta. Dalyviu "viska zinojima" nes dalyvavo.
Ubuntiene daznai nusisneka, tai neprotinga reaguot i jos kliedesius.

Dalyvis dalyviui nelygu.
Atsakyti