Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 17:00)
nuo kada dalyvavimas įgalina sužinoti viską? jūs kas tokia, viso to proceso vadovė? smile.gif  pvz. Garliavos istorijoje irgi daug net Venckų kieme buvo, budėjo, bet ar jie viską žino, ar visus siūlus atkapstė?

Butent.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 20, 16:00)
nuo kada dalyvavimas įgalina sužinoti viską? jūs kas tokia, viso to proceso vadovė? smile.gif

Todėl kad aš ir istoriją išmanau, skirtingai jei Jūs.

Jūs irgi daug ką gynėt - Iriną Rozovą ir jos nepaklusnumą LR įstatymams, pavyzdžiui. Neigsit?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 16:11)

Ne.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 17:13)

Trumpas liepe raketomis atakuot Sirija ir uzmuse kelis Sirijos kareivius.
Rezultate - Rusija issaugojo savo itaka Sirijoje.

Ar jus suprantate, kiek tevertos Sirijos kareiviu gyvybes, kai dvi atomines valstybes tvarko savo reikalus?
Putinui buvo svarbu pasiekti politini tiksla, islaikyti savo itaka, o Trumpui reikejo parodyti, kad jis kietas, gali kazka uzmusti, gina Amerikos interesus.

Gorbaciovas tada irgi "kovojo uz SSSR". Uz ka jis kovojo, tai man truksta ziniu suvokti, bet rezultatus matome
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 17:13)

Jūs irgi daug ką gynėt - Iriną Rozovą ir jos nepaklusnumą LR įstatymams, pavyzdžiui. Neigsit?
Papildyta:

Ne.

whaaaaat? aš tokią pavardę pirmą kartą girdžiu!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:44)
Trumpai: Jūsų požiūris į Sausio 13-ją, dėl kurio buvot užblokuota... Ilgai: kasdien žeminat Nepriklausomos Lietuvos valstybės gyvenimą, kuriame yra visko, bet tai kalba ne su Jumis, deja..

As nebuvau del to uzblokuota nesvaikit, oks mano tas poziuris i sausio 13? ka jau cia prifantazavot? susapnavot gal?

Tai kad nera jokios Nepriklausomybes, kaip galima ja zeminti, ko nera? blink.gif Jus gal nezinot, nesidomit, bet 2004 m Lietuva istojo i Europos sajunga, ir dabar pavaldi Briuseliui...sunku matyt siais laikaiskai kuriem zmonem susigaudyti informacijos sraute.... console.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 20, 15:46)
Ir kas tave apgavo? Gal pati esi kalta, kad glusa esi? Kur tu matai aferistus? Kad tu nusipurkai kazkokia landyne kaime ir galvojai pletot ekologiska uki? Tiek cia gyriesi tiksliuju ziniu zinojimu, o apskaiciuoti ir logiskai susidelioti neismastei?

Tu nustok apie mane svaigti, jokiu ekologisku ukiu pletoti neketinau doh.gif

As tik viena istorija idesiu, kas per aferos darosi Lietuvoje. Laukiu komentaru ta mama irgi kvaila, glusa ar ne ar kaip?

10-metės dukters netekę ir į teismų maratoną įsukti tėvai: vienintelis dalykas, kurio norime, – teisingumas

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...eH-Q_-W3NdzQDJ8
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 17:22)
As nebuvau del to uzblokuota nesvaikit, oks mano tas poziuris i sausio 13? ka jau cia prifantazavot? susapnavot gal?

Mes geriau prisimenam kaip tu buvai ismesta del to, kad samoningai ejai cia ir pries visas Lietuvai svarbias svente ar ivykius cia triedei.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 16:02)
Tai ka jus vadinat valstybes negerbimu, daznai buna tiesiog kazkokie atpasakojimai nuo kremliovsku, pigiu paksviliu internete. Tokie kurie nepraeina elementarios logikos normu, sakysim kaip ten Airija nemoka NATO mokesciu ir pan.

Rusijoje gyvenimas sunkus, ten tie portalu rasytojai turi sunkiai vargti kurdami istorijas. Priraso visisku nesamoniu neretai, todel SAVE gerbiantis zmogus labai kritiskai naudosis tokia info nes nesunku apsijuokti.

Papildyta:
As nezinau, kas ten vyko sausio 13 ir kokios ten jegos dalyvavo. Nereikia tiket oficialia informacija, juo labiau informacija pateikiama Maskvos. Ten vyko kazkokie nesvarus zaidimai. Kuriuos visi linke slepti.

Man kelia nuostaba, kaip palyginus nedidelemis aukomis buvo ismontuota didziulis SSSR prievartos aparatas (rugojucio pucas). Viskas primine farsa,, kazkokie prasigere pucininkai, tikslingas kompartijos neveiklumas. Tai vercia galvot, kad kazkokios jegos veike uz scenos ir kordinavo, kartais nusileisdamos neisvengiamoms aukoms ir praradimams.
Juk galejo baigtis viskas daugybe milijonu auku...
AR tai gavosi savaime? Buvo turimas reikalas su aparatu kurie buvo auklejami mirti bet nepasiduot ir traiskyti visus.
Labai stebejausi, kas tuo metu dejosi VDR ir kaip ten aparatas buvo pasiruoses sunaikinti kuo daugiau, bet net ir ten Juos nuramino ir liepe pasiduot. Kazkas tam turejo vadovauti, tokia mano nuomone.
Rumunijoje viskas apsejo kruviniau...

Man nepatiko Butkeviciaus pareiskimai, nenoriu ieskot, bet jus gal prisiminsit

niekur nesakiau, kad Airija NEMOKA NATO MOKESCIO. sakiau, Airija nedalyvauja karo misijose, tik taikos palaikymo ir nera tokia pat nare nato, kaip Lietuva ir sumoka tikrai labai mazai i nato.

o tom mintim pritariu, tikrai mes nezinom, kas ten vyko, uz scenu...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 16:36)
Tai vat ir nelaidykit liežuvio apie ką nežinot. O aš žinau, nes ten su artimaisiais savo dalyvavau. Taškas.

prie ko prie organizatoriu dalyvavot? jei ne nieko jus nezinot...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 20, 18:26)
Mes geriau prisimenam

lotuliukas.gif tu ypatngai labai gerai viska prisimeni lotuliukas.gif kaip pasakysi taip ir bus :lol :
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 18:25)
Tai kad nera jokios Nepriklausomybes, kaip galima ja zeminti, ko nera?  blink.gif Jus gal nezinot, nesidomit, bet 2004 m Lietuva istojo i Europos sajunga, ir dabar pavaldi Briuseliui...

Tai ir tu tada verge. Va kai zmones gyveno olose tai buvo galima panorejus uzmusti kaimyna ir pasiimti jo ozkas, o dabar Airijoje tai Dublinas nurode, kad jeii taip padarysi, tai sesi i kalejima.
Esi pavaldi Dublino verge?

Na vel pradejai nusikalbet. Pasaulyje nera nei vienos valstybes kurii gali daryti ka panorejus. Kai kurios bijo buti nubaustos Sajungu kuriose yra kitos bijo buti nubaustos tiesiog stipresniu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 20, 18:26)
Mes geriau prisimenam kaip tu buvai ismesta del to, kad samoningai ejai cia ir pries visas Lietuvai svarbias svente ar ivykius cia triedei.

Ji buvo ismesta, nes administratoriai geriau paaukos viena, bet issaugos kitus.
Del to priezasties viduramziais degino ir mokslininkus ir siaip visokius psichus. Kad itikti garsiai rekiantiems
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 18:25)
As tik viena istorija idesiu, kas per aferos darosi Lietuvoje. Laukiu komentaru ta mama irgi kvaila, glusa ar ne ar kaip?

10-metės dukters netekę ir į teismų maratoną įsukti tėvai: vienintelis dalykas, kurio norime, – teisingumas

taip, tai pagrindinis dalykas dėl ko tiek daug žmonių nekentė, nekenčia ir nekęs Lietuvos. Daug šiemų šitaip nukentėję, nes dauguma tų tyrėjų bei teisėjų nepasotinami yra. Jie ima net ir po nedaug, net ir po 1000 eurų (atlikta juk jau tyrimų ta tema), nes jei ims daug, įklius, ir už tuos sušiktus tūkstantėlius paverčia niekuo dėtų piliečių gyvenimus pragaru. Tai pasibaisėtina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 19:25)

O iš kur tu žinai kaip viskas iš tikrųjų buvo? Tai suinteresuotos pusės pasakojimas. Ir grojimas per jautrią vietą. Jei jau neteko dukros, dar nereiškia, kad nekalti dėl avarijos. Mes nematėm bylos ir nežinom kokie įrodymai surinkti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 09 20, 19:23)
O iš kur tu žinai kaip viskas iš tikrųjų buvo? Tai suinteresuotos pusės pasakojimas. Ir grojimas per jautrią vietą. Jei jau neteko dukros, dar nereiškia, kad nekalti dėl avarijos. Mes nematėm bylos ir nežinom kokie įrodymai surinkti.

vien tai, kad buvęs pareigūnas prabilo apie spaudimą...
patikėk, visi nori ramiai gyvent, niekas nebiltų dėl svetimo skausmo, dėl svetimo viako. Bet tiesiog, kai jau buvęs, tai būna, kad dar atsitoki, sąžinė užgraužia. Nors tik glaiu numanyti kiap jam baisu, kad bus susidorota
Atsakyti

taip, tai pagrindinis dalykas dėl ko tiek daug žmonių nekentė, nekenčia ir nekęs Lietuvos. Daug šiemų šitaip nukentėję, nes dauguma tų tyrėjų bei teisėjų nepasotinami yra. Jie ima net ir po nedaug, net ir po 1000 eurų (atlikta juk jau tyrimų ta tema), nes jei ims daug, įklius, ir už tuos sušiktus tūkstantėlius paverčia niekuo dėtų piliečių gyvenimus pragaru. Tai pasibaisėtina.

Tokiems kaip Tu nūdytojams visada yra už ką nekęsti. Ir susigalvoti už ką nekęsti. Bet jūs taip jaustis ir baisėtis nusipelnėt. Geresnio gyvenimo už kasdienius forumo bezdalus ir negalit gauti. Jūs ne užsitarnavot sau geresnes Lietuvos. 

Atsakyti