Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 14:25)
Cia gal ne megztu bereciu forumas, tai jau gal baigiam tuos rypavimus apie pagarba valstybei.

Ne, čia tų veltų ir su vašeliu apnertų forumas biggrin.gif Taip, pagarba valstybei (maksimaliai ją kritikuojant) turi būti. Jūs gi ją išlaikot mirksiukas.gif O Lutukė ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 rugsėjo 2019 - 14:32
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:30)
Ne, čia tų veltų ir su vašeliu apnertų forumas biggrin.gif  Taip, pagarba valstybei (maksimaliai ją kritikuojat) turi būti. Jūs gi ją išlaikot mirksiukas.gif O Lutukė ne.

gal galit pacituoti kazka, ka jus vadinat nepagrba, nuo kada tiesos sakymas yra nepagarba? unsure.gif ir is vis apie ka jus cia? bigsmile.gif kas jums Lietuva? ir kam ta nepagarba reiskiama, jus nesuvokiat,kad ir as tos paciso Lietuvos dalis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 20, 14:13)
O kodel tu nesusitvarkei galvos ir morales, o sprukai uodega pabrukus i uzsieni?

Gal todel, kad Airijoj daugiausia vartoja psichotropiniu medikamentu.
Buvau lutukei straipsni apie Airija ikelus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 20, 15:13)
O kodel tu nesusitvarkei galvos ir morales, o sprukai uodega pabrukus i uzsieni?

kad man ir nereikejo tvarkytis, pas mane vsiask tvarkoje sios eietose, o va su aferistais, bukais zmonem ir t.t. aplink sunku gyventi.... tai ir siulau tvakrytis tiem, kam reikia mirksiukas.gif tik siulau neverciu, tai atsipalaiduok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:30)
Ne, čia tų veltų ir su vašeliu apnertų forumas biggrin.gif  Taip, pagarba valstybei (maksimaliai ją kritikuojant) turi būti. Jūs gi ją išlaikot mirksiukas.gif O Lutukė ne.

Nzn... Zmogus turi gerbti sveika prota ir save. Dabar ne viduramziai ir nelabai galima ka suniekinti ar apsmeizti, nes viskas nesunkiai patikrinama. Kartais Ubuntiene nusisneka, bet siaip lyg sugeba mastyti. Tai visai neaisku, kas ten jos galvoje.
As tai noreciau, kad ji pradetu gerbti savo vyra pirmiausia, o dabar tai kazkas neaiskaus...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 14:33)
gal galit pacituoti kazka, ka jus vadinat nepagrba, nuo kada tiesos sakymas yra nepagarba?  unsure.gif ir is vis apie ka jus cia? bigsmile.gif kas jums Lietuva? ir kam ta nepagarba reiskiama, jus nesuvokiat,kad ir as tos paciso Lietuvos dalis.  mirksiukas.gif

Trumpai: Jūsų požiūris į Sausio 13-ją, dėl kurio buvot užblokuota... Ilgai: kasdien žeminat Nepriklausomos Lietuvos valstybės gyvenimą, kuriame yra visko, bet tai kalba ne su Jumis, deja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 rugsėjo 2019 - 14:44
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 20, 14:34)
kad man ir nereikejo tvarkytis, pas mane vsiask tvarkoje sios eietose, o va su aferistais, bukais zmonem ir t.t. aplink sunku gyventi....  tai ir siulau tvakrytis tiem, kam reikia  mirksiukas.gif tik siulau neverciu, tai atsipalaiduok biggrin.gif

Ir kas tave apgavo? Gal pati esi kalta, kad glusa esi? Kur tu matai aferistus? Kad tu nusipurkai kazkokia landyne kaime ir galvojai pletot ekologiska uki? Tiek cia gyriesi tiksliuju ziniu zinojimu, o apskaiciuoti ir logiskai susidelioti neismastei?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 14:41)

As tai noreciau, kad ji pradetu gerbti savo vyra pirmiausia, o dabar tai kazkas neaiskaus...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 14:41)
Kartais Ubuntiene nusisneka, bet siaip lyg sugeba mastyti. T

o galit pateikti pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:46)
o galit pateikti pavyzdžių?

Tai ka jus vadinat valstybes negerbimu, daznai buna tiesiog kazkokie atpasakojimai nuo kremliovsku, pigiu paksviliu internete. Tokie kurie nepraeina elementarios logikos normu, sakysim kaip ten Airija nemoka NATO mokesciu ir pan.

Rusijoje gyvenimas sunkus, ten tie portalu rasytojai turi sunkiai vargti kurdami istorijas. Priraso visisku nesamoniu neretai, todel SAVE gerbiantis zmogus labai kritiskai naudosis tokia info nes nesunku apsijuokti.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:44)
Trumpai: Jūsų požiūris į Sausio 13-ją, dėl kurio buvot užblokuota... Ilgai: kasdien žeminat Nepriklausomos Lietuvos valstybės gyvenimą, kuriame yra visko, bet tai kalba ne su Jumis, deja..

As nezinau, kas ten vyko sausio 13 ir kokios ten jegos dalyvavo. Nereikia tiket oficialia informacija, juo labiau informacija pateikiama Maskvos. Ten vyko kazkokie nesvarus zaidimai. Kuriuos visi linke slepti.

Man kelia nuostaba, kaip palyginus nedidelemis aukomis buvo ismontuota didziulis SSSR prievartos aparatas (rugojucio pucas). Viskas primine farsa,, kazkokie prasigere pucininkai, tikslingas kompartijos neveiklumas. Tai vercia galvot, kad kazkokios jegos veike uz scenos ir kordinavo, kartais nusileisdamos neisvengiamoms aukoms ir praradimams.
Juk galejo baigtis viskas daugybe milijonu auku...
AR tai gavosi savaime? Buvo turimas reikalas su aparatu kurie buvo auklejami mirti bet nepasiduot ir traiskyti visus.
Labai stebejausi, kas tuo metu dejosi VDR ir kaip ten aparatas buvo pasiruoses sunaikinti kuo daugiau, bet net ir ten Juos nuramino ir liepe pasiduot. Kazkas tam turejo vadovauti, tokia mano nuomone.
Rumunijoje viskas apsejo kruviniau...

Man nepatiko Butkeviciaus pareiskimai, nenoriu ieskot, bet jus gal prisiminsit
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 20, 15:02)
As nezinau, kas ten vyko sausio 13 ir kokios ten jegos dalyvavo.

Tai vat ir nelaidykit liežuvio apie ką nežinot. O aš žinau, nes ten su artimaisiais savo dalyvavau. Taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 rugsėjo 2019 - 15:36
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 16:36)
Tai vat ir nelaidykit liežuvio apie ką nežinot. O aš žinau, nes ten su artimaisiais savo dalyvavau. Taškas.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 16:36)

nuo kada dalyvavimas įgalina sužinoti viską? jūs kas tokia, viso to proceso vadovė? smile.gif pvz. Garliavos istorijoje irgi daug net Venckų kieme buvo, budėjo, bet ar jie viską žino, ar visus siūlus atkapstė?
Atsakyti