QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:46)
o galit pateikti pavyzdžių?
Tai ka jus vadinat valstybes negerbimu, daznai buna tiesiog kazkokie atpasakojimai nuo kremliovsku, pigiu paksviliu internete. Tokie kurie nepraeina elementarios logikos normu, sakysim kaip ten Airija nemoka NATO mokesciu ir pan.
Rusijoje gyvenimas sunkus, ten tie portalu rasytojai turi sunkiai vargti kurdami istorijas. Priraso visisku nesamoniu neretai, todel SAVE gerbiantis zmogus labai kritiskai naudosis tokia info nes nesunku apsijuokti.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 20, 15:44)
Trumpai: Jūsų požiūris į Sausio 13-ją, dėl kurio buvot užblokuota... Ilgai: kasdien žeminat Nepriklausomos Lietuvos valstybės gyvenimą, kuriame yra visko, bet tai kalba ne su Jumis, deja..
As nezinau, kas ten vyko sausio 13 ir kokios ten jegos dalyvavo. Nereikia tiket oficialia informacija, juo labiau informacija pateikiama Maskvos. Ten vyko kazkokie nesvarus zaidimai. Kuriuos visi linke slepti.
Man kelia nuostaba, kaip palyginus nedidelemis aukomis buvo ismontuota didziulis SSSR prievartos aparatas (rugojucio pucas). Viskas primine farsa,, kazkokie prasigere pucininkai, tikslingas kompartijos neveiklumas. Tai vercia galvot, kad kazkokios jegos veike uz scenos ir kordinavo, kartais nusileisdamos neisvengiamoms aukoms ir praradimams.
Juk galejo baigtis viskas daugybe milijonu auku...
AR tai gavosi savaime? Buvo turimas reikalas su aparatu kurie buvo auklejami mirti bet nepasiduot ir traiskyti visus.
Labai stebejausi, kas tuo metu dejosi VDR ir kaip ten aparatas buvo pasiruoses sunaikinti kuo daugiau, bet net ir ten Juos nuramino ir liepe pasiduot. Kazkas tam turejo vadovauti, tokia mano nuomone.
Rumunijoje viskas apsejo kruviniau...
Man nepatiko Butkeviciaus pareiskimai, nenoriu ieskot, bet jus gal prisiminsit