Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 09 19, 21:58)
tai kad nuotrauka čia esmingiausias dalykas ir aš ją norėjau pacituoti.

Sakėt ką? Citata. O gramatinių klaidų darot. Taip.

aha, jau bėgu ieškot kelių metų senumo biggrin.gif
cambalvirusas ir jus puola 4u.gif atmintėlė genda? gi rašiau: aš tyčia ch rašau, taip krūčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 21:03)
aha, jau bėgu ieškot kelių metų senumo biggrin.gif
cambalvirusas ir jus puola 4u.gif atmintėlė genda? gi rašiau: aš tyčia ch rašau, taip krūčiau tongue.gif

A, Jūs čia apie savo avatarą, pažeidžiantį Lietuvos Respublikos įstatymus - taip aš jo nuotrauką turiu. O kodėl toks minties šuolis?

Dabar mes kalbam apie onkologinius ligonius.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 19, 22:52)
Jūs nežinot, kaip Jums būtų susirgus, todėl nereikia menamųjų paklodžių. Geriausias pavyzdys, kaip Jūs su Monteverte elgėtės čia SM  su Moonte - tad nuskustų plaukų akcija (beje, praktikuojama ne tik Lietuvoje), kaip solidarumo su viešumoje stigmatizuojamais onkologinėmis ligomis sergančiais žmonėmis, be visų kitų informacinių dalykų yra skirta būtent tokiems kaip judvi ir į jus panašios. Gal ir naivu tikėtis, kad suprasit. Bet lašas po lašo ir akmenį pratašo, kaip sakoma...

kada bandai prisibelsti iki kitiems itin reiklios Monteverte supročio

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 19, 22:14)
A, Jūs čia apie savo avatarą, pažeidžiantį Lietuvos Respublikos įstatymus - taip aš jo nuotrauką turiu. O kodėl toks minties šuolis?

Dabar mes kalbam apie onkologinius ligonius.

kokį dar avatarą? aš tik apie jūsų prašomą citatą apie gabrieliuką. tai sakau, neisiu ir neieškosiu, ieškokit pati. Kokie dar ligonaii?
pas jus kas čia? minčių šuoliavimas?
Atsakyti

Kiek pirkom per agentura - sutarty nurodyta kad reikalingas pasas. Sutarti gauni tada, kai uzsisakai kelione.

Bet tokiems prOAtinguoloams kaip tu ar ta merga geriau apkaltint visus is eiles, bet ne save.

kiek kartu pirkot is tos agenturos kur ji pirko?  :hmm: 

nu as jei kam moku, tai reikalauju, kad padarytu, tai uz ka mokejau. jei jai agentura pasake, kad galios tik pasas, tai taip jos tada klaida, o jei nepasake, tai agenturos.

Atsakyti

Na negali agentura tokiu dalyku sutvarkyti. Ji elementariai nekompepetinga.
Isivaizduokit Lietuvoje gyvenantis turkijos pilietis pirktu kelione i Sudana ir kaip jus suzinotumet, kokie ten apribojimai tarp tu saliu ir reikalavimai? Gal ten kokios korteles tinka ar reikia dar ko? Cia jau gaunasi brangios tarptautinio teisininko paslaugos kazka aiskintis. Va kas gaunasi, kai zmones to nesugebantys imasi "padeti".
Tai pasienieciu reikalas, jie ant to mokinami, turi specialias linijas informacijai...

Tikrai nemanau, kad siais laikasi sudetinga gauti sia info, o jei jau nezino, tai ir perspetu klienta, mes nezinom kokiu jums dokumentu reikia, pasidomekit patys. Tai turejo buti pirma grandis. O antra - pasienieciai, zinoma ir jie atskaingi, kad praleido. Bet tai tie nei tie nepasidomejo ir galu gale pati mergina nepasidomejo ir gavosi, kas gavosi.

Atsakyti

jauciuosi labai pagerbta ir pamalonita, koks demesys, kiek vargo ideta, labai dekui  :nail:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 19, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mjforever" data-cid="72503771" data-time="1568916892"><div><p><a href="https://radikal.ru"></a></p></div></blockquote><p>jauciuosi labai pagerbta ir pamalonita, koks demesys, kiek vargo ideta, labai dekui  nail.gif​ </p>

bet tai jauti, jinai kone etatu pilnu jau varo. Gamina žmogus, piešia, kelia. Ot talentą mūsų dėka atrado biggrin.gif šiaip tai honoraras kai ir priklausytų mums, ne? ir sutikimo nepaprašė ar leidžiame naudoti mūsų atvaizdus. Ir jauti, korumpuotai paštininkei tas ir vėl neužkliuvo biggrin.gif
Atsakyti

Jūs nežinot, kaip Jums būtų susirgus, todėl nereikia menamųjų paklodžių. Geriausias pavyzdys, kaip Jūs su Monteverte elgėtės čia SM su Moonte - tad nuskustų plaukų akcija (beje, praktikuojama ne tik Lietuvoje), kaip solidarumo su viešumoje stigmatizuojamais onkologinėmis ligomis sergančiais žmonėmis, be visų kitų informacinių dalykų yra skirta būtent tokiems kaip judvi ir į jus panašios. Gal ir naivu tikėtis, kad suprasit. Bet lašas po lašo ir akmenį pratašo, kaip sakoma...

o kokia jus optimiste, manot gyvenime nesirgau? ar cia tik vezys yra sventa liga? visa kita neisskaito? :unsure: 

Nuo kada vezys stigmatizuotas??? :blink: 

Tokios akcijos tera pigus sou ir pigus piaras, kuris nieko neduoda, geriau nuvestu vaikam vaisiu ir darzoviu, vaistu i onkologine ligonine. Niekas be to ligonio nezino, kaip jis jauciasi nebent kiti ligoniai, ir nusiskutimas galvos nu ka jis duoda, man tai is vis kaip pasaipa, tipo as irgi be plauku ? nu ir kas, tai tik maza dalis visko ka zmogus isgyvena ir buti be plauku tai visiskas niekis, zmones ir kerpasi taip kai kurie, o nusikirpus plaukus, nei tu suprasi to zmogaus nei jam bus geriau.

Man visada gyvenime norisi tikroves, ne kaukiu, ne zaidimu, o realios pagalbos, KAD PASVEIKTI.

p.s. ir kaip mes elgemes su Moonte? gal taip pat kaip ji su mumis? ar jei sergi tai jau viskas galima? :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 23:46)
naudoti mūsų atvaizdus.

biggrin.gif
Atsakyti

bet tai jauti, jinai kone etatu pilnu jau varo. Gamina žmogus, piešia, kelia. Ot talentą mūsų dėka atrado biggrin.gifšiaip tai honoraras kai ir priklausytų mums, ne? ir sutikimo nepaprašė ar leidžiame naudoti mūsų atvaizdus. Ir jauti, korumpuotai paštininkei tas ir vėl neužkliuvo biggrin.gif

:lol:

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 09 19, 21:51)

korumpuotai paštininkei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man atrodo, jos suprato smile.gif Tuo ir baikim šįvakar.
Atsakyti