pasaulio pabaiga, tas pats kas LT, kaltų nėra turbūt irgi tik aplinka kalta, o vadovai vargšiukai nu, nesuprato kokioje zonoje jie gyvena, kad cunamiai, uraganai aplinkui būna kyla. Nu kvailiukai, nereikia kartais jų pagailėti, atjausti?
https://www.15min.lt...ofos-57-1204604
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 17:24)
matau, bet visgi...
geriausias palaikymas mano manymu yra: laikykis, bus gerai, išsikapstysi, pasveiksi. O ne "susitapatinti" ir tipo, žiūrėk ir aš "sergu"
na bet žinoma, tu ar kitas galite turėti savo nuomonę. Galite mane kvailinti už mano nuomonę, o aš jus - už jūsų "susitapatinimą"
geriausias palaikymas mano manymu yra: laikykis, bus gerai, išsikapstysi, pasveiksi. O ne "susitapatinti" ir tipo, žiūrėk ir aš "sergu"
na bet žinoma, tu ar kitas galite turėti savo nuomonę. Galite mane kvailinti už mano nuomonę, o aš jus - už jūsų "susitapatinimą"
Kokiu "musu"? As nei plaukus kerpuosi, nei kojas kapojuosi. Man sis gestas neatrodo kazkoks blogas, nebylus palaikymo gestas tieisog. vyrams plaukai labai greit atauga, o moterys gali netgi paaukoti savo plaukus - twi netgi tokia labai fizine, materiali pagalba
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 18:04)
pasaulio pabaiga, tas pats kas LT, kaltų nėra turbūt irgi tik aplinka kalta, o vadovai vargšiukai nu, nesuprato kokioje zonoje jie gyvena, kad cunamiai, uraganai aplinkui būna kyla. Nu kvailiukai, nereikia kartais jų pagailėti, atjausti?
Taigi zeme apsivalo, normalu, zmoniu ir taio oer daug - tu gi taip megsti sakyti
Kęstutis Masiulis irgi mano nuomonės Jeigu jau jam galima...
Papildyta:
kur rašiau, kad nenormalu? Žemės procesų nepakeisim. Pabandyk, gudruole, sulaikyt cunamį nu arba jei negali, iškeik koks jis nenormalus, bjaurybė ir t.t. bet... tai nereiškia, kad tuos tris "vadovus" irgi reikia laikyt ant Žemės
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 19, 18:09)
Taigi zeme apsivalo, normalu, zmoniu ir taio oer daug - tu gi taip megsti sakyti
kur rašiau, kad nenormalu? Žemės procesų nepakeisim. Pabandyk, gudruole, sulaikyt cunamį nu arba jei negali, iškeik koks jis nenormalus, bjaurybė ir t.t. bet... tai nereiškia, kad tuos tris "vadovus" irgi reikia laikyt ant Žemės
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 18, 20:03)
Turkai matyt tikri gyvuliai jei taip elgiasi. Nebuvau ir nenoriu, jau geriau brangiau Ispanijoje nei pas laukinius
Pats tu gyvulys. Normalus tie turkai. Silta aptarnavimo sfera.
O jei kazkokia dauzta nezino kad turkija ne es ir reikia paso - cia jau jos problema.
Ne ka brangiau Ispanijoj. Ypac kai jus taupiai vaziuojat.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 19, 11:09)
o cia tvarkaisi per agentura, jie pinigelius pasiima ir neinformuoja, net ne tai,kad neinformuoja, o apgauna, nes sake Id tinka, suklaidino zmogu, gal jei butu sake, nmes nezinom, jus pati pasidomekit, ir butu pasidomejusi, bat kai sitaip meluoja, tai zmones ir tiki kai kurie. Gal is vis pirma kelione gali buti zmogaus, gali nei nezinoti, kad gali buti kitaip kazkur. Nu visokiu tu zmoniu yra ir situaciju.</p>
Kiek pirkom per agentura - sutarty nurodyta kad reikalingas pasas. Sutarti gauni tada, kai uzsisakai kelione.
Bet tokiems prOAtinguoloams kaip tu ar ta merga geriau apkaltint visus is eiles, bet ne save.
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 18:12)
Kęstutis Masiulis irgi mano nuomonės Jeigu jau jam galima...
Papildyta:
Papildyta:
Apvalys jegos "is auksciau" (elfai)
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 19:04)
QUOTE(mjforever @ 2019 09 19, 20:14)
va dėl ko man su Jumis patinka diskutuot!
O šiaip tai keista diena šiandien konservatoriams: puikios žinios iš Briuselio dėl Molotovo-Ribentropo pakto (ploju atsistojus R. Juknevičienei ir A. Kubiliui) ir toks dugnas, regis, visiškai lygioj vietoj - K. Masiulio ir G. Landsbergio pareiškimai nusiritę iki Montevertės ir Lutukės lygio... (Nors mjforever gal ir ne apie tai )
mementoo, ką manot?
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 19, 17:11)
Tu bent straipsni skaitei? Beje, pildant atostogų anketą buvo leista pasirinkti pasas, ID arba kiti dokumentai.
koks idiotas vestusi kortele, jei jam butu pasakyta, kad ji negalios?
Tai jei i agentura eini, tai nieko pats ir neperki, agentura viska tvarko ir jei paraso,
koks idiotas vestusi kortele, jei jam butu pasakyta, kad ji negalios?
Tai jei i agentura eini, tai nieko pats ir neperki, agentura viska tvarko ir jei paraso,
Na negali agentura tokiu dalyku sutvarkyti. Ji elementariai nekompepetinga.
Isivaizduokit Lietuvoje gyvenantis turkijos pilietis pirktu kelione i Sudana ir kaip jus suzinotumet, kokie ten apribojimai tarp tu saliu ir reikalavimai? Gal ten kokios korteles tinka ar reikia dar ko? Cia jau gaunasi brangios tarptautinio teisininko paslaugos kazka aiskintis. Va kas gaunasi, kai zmones to nesugebantys imasi "padeti".
Tai pasienieciu reikalas, jie ant to mokinami, turi specialias linijas informacijai...
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 19, 13:12)
Jei as susirgciau man butu dzin,
Jūs nežinot, kaip Jums būtų susirgus, todėl nereikia menamųjų paklodžių. Geriausias pavyzdys, kaip Jūs su Monteverte elgėtės čia SM su Moonte - tad nuskustų plaukų akcija (beje, praktikuojama ne tik Lietuvoje), kaip solidarumo su viešumoje stigmatizuojamais onkologinėmis ligomis sergančiais žmonėmis, be visų kitų informacinių dalykų yra skirta būtent tokiems kaip judvi ir į jus panašios. Gal ir naivu tikėtis, kad suprasit. Bet lašas po lašo ir akmenį pratašo, kaip sakoma...
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 19, 21:33)
va dėl ko man su Jumis patinka diskutuot!
O šiaip tai keista diena šiandien konservatoriams: puikios žinios iš Briuselio dėl Molotovo-Ribentropo pakto (ploju atsistojus R. Juknevičienei ir A. Kubiliui) ir toks dugnas, regis, visiškai lygioj vietoj - K. Masiulio ir G. Landsbergio pareiškimai nusiritę iki Montevertės ir Lutukės lygio... (Nors mjforever gal ir ne apie tai )
mementoo, ką manot?
mementoo, ką manot?
išmokit cituoti be nuotraukų, mokytoja didžioji
o ką aš jums apie tą archangelą sakiau? matot koks demoniškas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 19, 21:52)
Jūs nežinot, kaip Jums būtų susirgus, todėl nereikia menamųjų paklodžių. Geriausias pavyzdys, kaip Jūs su Monteverte elgėtės čia SM su Moonte - tad nuskustų plaukų akcija (beje, praktikuojama ne tik Lietuvoje), kaip solidarumo su viešumoje stigmatizuojamais onkologinėmis ligomis sergančiais žmonėmis, be visų kitų informacinių dalykų yra skirta būtent tokiems kaip judvi ir į jus panašios. Gal ir naivu tikėtis, kad suprasit. Bet lašas po lašo ir akmenį pratašo, kaip sakoma...
Moonte čia yra lygiomis sąlygomis kaip ir kiekvienas dalyvis. Jei jai reikia išskirtinių sąlygų, lai renkasi specializuotus forumus ar bent jau specializuotas temas. Kas ją varo į aršių diskusijų temas? Kas turi saugoti žmogų, jei jis pats savęs nesaugo???
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 19, 20:53)
išmokit cituoti be nuotraukų, mokytoja didžioji
tai kad nuotrauka čia esmingiausias dalykas ir aš ją norėjau pacituoti.
Sakėt ką? Citata. O gramatinių klaidų darot. Taip.