QUOTE(Monteverte @ 2019 09 14, 19:14)
gerbiu už teisybę
Papildyta:
jūsų bėda, kad jūs labai jautri, sergate matomai ir jums riekia pagalbos
patyčios (išsityčiojimas) mano supratimu yra gana netrumpalaikis veiksmas, masė nepagrįstų įžeidimų ir t.t. O vienas žodis: durnė yra tiesiog normali, trumpa reakcija, tiesiog perskaičius straipsnio pavadinimą, kad kažkas skutasi plikai ir tiek.
Nuo kada socialinis ir apskritai bendruomeninis jautrumas yra liga, o socialinis cinizmas sergančiųjų žmonių atžvilgiu yra sveikatos ir apskritai stipraus žmogaus požymis? Tokią nesąmonę tik Jūs ir galit parašyt. Todėl, mano nuomone, jei kam čia reikia pagalbos, tai tik Jums. Joks žmogus, turintis adekvačią savivertę, negrasins jam prieštaraujantiems žmonėms sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą kaip esate ne vieną kartą ir ne vienai narei grasinusi; nesityčios iš onkologiškai sergančio žmogaus (vien tai ką su Moonte darot šitiek laiko, net tada, kai jos forume nėra); neįžeidinės žmonių, slaugančių savo sergančius tėvus (kaip ir kiek metų kalbat apie cambalos mamą?) t.t., ir t.t., ir t.t. Tai, deja, Jūsų postuose nevienkartiniai, o metų metais trunkantys pasisakymai. Jei Jums žodis "durnė" apie jauną ir socialiai jautrų žmogų yra "normali, trumpa reakcija", tai man ne. Ir, beje, tai buvo tik ar ne savaitę trukusios audringos diskusijos (nes tada ir narių buvo daugiau) pradžia, kurioje Jūs atsiskleidėt visu savo bendruomeninio cinizmo "gražumu". Ir Aimėja tą diskusiją atsimena, taip kad... Vietoj to, kad tiesiog liautumėtės menkinti sunkiai sergančius ar neįgalius žmones, Jūs drįstat man ligas pripaišinėt... Raminkitės.
Dabar tai mano paskutinis postas Jums šia tema, bet tai nereiškia, kad nereaguosiu į Jūsų kitus sergančių žmonių menkinimus ir įžeidinėjimus. Manau, mane supratot adekvačiai.