Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 09 14, 15:55)
O jūs čia cituojat tik gynybinius Jūsų draugės Montevertės argumentus. Esmė buvo, kad ji įžeidė ne vieną žmogų (nuoširdžią paauglę), o visą onko bendruomenę. Negi Jums, Aimėja, tai neaišku. Ir kaip ta su Jūsų morale tada? Juokauju. Bet bent suvokit, ką rašot.

Tu čia kažką ryškiai nusikalbėjai? Ar su teksto suvokimu bėdos? Montevertė mano draugė? blink.gif Aš kažkaip ją ginu? Aš pasišlykštėjusi buvau jos elgesiu. Ir jai tą tada rašiau. Kaip dabar šlykščiuosi kitomis, kurios, kaip tada Montevertė, analogiškai šneka. Kad Skvernelis pats kaltas, nes lyg jo liga priklauso nuo to kokioje jis partijoje ir su kuo susidėjo. Kad augintinių lygis toks pats. kaip Montevertės tada.
Ar tu suvoki ką aš parašius buvau? Panašu, kad ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 14 rugsėjo 2019 - 14:16
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 14, 14:14)
Tu čia kažką ryškiai nusikalbėjai? Ar su teksto suvokimu bėdos? Montevertė mano draugė? blink.gif  Aš kažkaip ją ginu? Aš pasišlykštėjusi  buvau jos elgesiu. Ir jai tą tada  rašiau. Kaip dabar šlykščiuosi kitomis, kurios, kaip tada Montevertė, analogiškai šneka. Kad Skvernelis pats kaltas, nes lyg jo liga priklauso nuo to kokioje jis partijoje ir su kuo susidėjo. Kad augintinių lygis toks pats. kaip Montevertės tada.
Ar tu suvoki ką aš parašius buvau? Panašu, kad ne.

Suvokiu, nes Jūs pakartojot Montevertę gynusias (buvo ir tokių). Bet gerai kad bent mudvi tą situaciją prisimenam - bus nuo ko atsispirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2019 - 14:23
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 14, 16:21)
Suvokiu, nes Jūs pakartojot Montevertę gynusias (buvo ir tokių). Bet gerai kad bent mudvi tą situaciją prisimenam - bus nuo ko atsispirti 4u.gif

Ne, nesuvoki. Bet tiek to. Baigiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 14 rugsėjo 2019 - 14:29
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 14, 14:28)
Ne, nesuvoki. Bet tiek to. Baigiam.

Na, suvokimas toks reikalas - bet tikrai baikim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2019 - 14:39
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 14, 13:55)

Nes jis dabar mano premjeras, ir aš  kaip pilietė turiu teisę žinoti, kas ir kokioje būsenoje priima  valstybės sprendimus. 

Bet jis gi neserga psichine liga ir nera neadekvatus. Kam jums ta jo busena? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 14, 14:58)
Bet jis gi neserga psichine liga ir nera neadekvatus. Kam jums ta jo busena? blink.gif

Na, tarkim, situacija, kurią turim. Daug kas kalbėjo, kad Vyriausybės programa patvirtinama per greitai, kad galima buvo ją dar pasvarstyt. Ar tai susiję su Premjero operacijos data, ar ne? Retorinis klausimas. Bet aš, kaip pilietė, norėčiau, kad kas į jį atsakytų, nes vyriausybės programa styguoja valstybės piliečių (taigi ir mano) gyvenimą. Tai tik pavyzdys. Ir jų, pagal situacijas, gali būti daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2019 - 15:11
Konkrečios trąšos siejamos su konkrečiu sergamumo padidėjimu. Tam įrodyti yra atlikta keletas studijų ir apie konkrečių trąšų naudojimo uždraudimą kalbama ne tik tai jau padariusioje Austrijoje, bet ir Lietuvoje.
Dėmesio ištroškę nariai kabinėjasi prie kažkokių nesamų kablių, su niekuo nepagrįstais reikalavimais. Tarkim kodėl nenagrinėti kiti galimi faktoriai - todėl kad tarkim aš apie kitus faktorius nemačiau studijų, kodėl neapkalbėtas susirgęs Stano, iš vis nesuvokiamas kabinėjimosi pretekstas, kodėl šaipytasi, bent aš nemačiau nė vieno su pašaipa pažvelgusio į susirgusįjį, nesusivokimas ir kabinėjimasis kodėl kažkas parašė tada, o ne kitada, ar rašė tai ką norėjo ir tada kada norėjo, iš vis nediskutuotinas. Nepaliepsite ir nenurodysite ką galvoti, ką skaityti ar ką rašyti. Jei kai kam pradėjo vaidentis nesami dalykai, persižegnokite, gal padės.

mjforever. Dėl Kauno. Labai man asmeniškai keistas Jūsų džiaugsmas. Kaunas nepavirs į Stokholmą dėl to, kad prisijungs pusę LT kaimų. Net į Taliną nepavirs. Kad ateityje Kaunas taps patrauklesne vieta neabejoju, jau vien dėl Astravo kaimynystės ir artumo Vilniui. Bet tas stepių prijungimas labiau nei keistas.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 14, 15:39)
Ane? Tai kurioje čia vietoje tu tryškai užuojauta ir supratai, kad asmeniška?

Kažkada vienoje temoje buvo kalbama apie onkoligoniukus, atėjo Montevertė ir pareiškė, kad tėvai patys kalti, kad jų vaikai serga, gal kai laukėsi valgė nesveikai, gal dabar vaikus maitino nesveikai, vienok patys kalti ir nėra čia ko gailėti, reikėjo anksčiau galvoti. Buvo šlykštu skaityt, mes susikirtom, neduos meluot, bet tai Montevertė, ji be empatijos ir to net neslepia. Bet kuo nuo jos skiriasi kai kurios čia? Mementoo pareiškusi, kaltos trąšos, kitur rizikos veiksnius nutylėjusi, maždaug pats kaltas ar kita nusijuokus, kad pats kenksmingą aplinką pasirinko,  kaip ir tie tėvai matyt valgę picą kai laukėsi...

turiu pastebėti, kad jūs šiandien irgi netrykštat užuojauta, nes nepalinkėjot, kaip įprastai, Skverneliui sveikatos.

bet vėl traukiat už liežuvio apkalbėti tai, kas jautru. Montevertei buvo skirtas sarkazmas į jos sarkazmą, kad mes suėdėm jo sveikatą. O su smailikais dabar matau, kad atsargiau reikia, viską suprantat kaip pasijuokimą iš ligos.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 09 14, 17:52)
mjforever. Dėl Kauno. Labai man asmeniškai keistas  Jūsų džiaugsmas. Kaunas nepavirs į Stokholmą dėl to, kad prisijungs pusę LT kaimų. Net į Taliną nepavirs. Kad ateityje Kaunas taps patrauklesne vieta neabejoju, jau vien dėl Astravo kaimynystės ir artumo Vilniui. Bet tas stepių prijungimas labiau nei keistas.

aš džiaugiuosi, kad yra sprendžiančių nesprendžiamus nepopuliarius dalykus. Čia tik žurnalistų antraštės kaip visad hiperbolizuotos. Iš to juokas ima. Žinoma, kad žmonių tankis būtų kaip kaime. O iš pasipriešinimo juokas neima. Miestas savo sąskaita aptarnauja Kauno rajono gyventojus, kai kurių miestelių ribos jau nematyt, o pagal gyventų skaičių irgi jau miestai. Ne pirmas kartas Kaunas rajono teritorijas jungiasi, čia 2007 metų strategija.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 14, 14:39)
Ane? Tai kurioje čia vietoje tu tryškai užuojauta ir supratai, kad asmeniška?

Kažkada vienoje temoje buvo kalbama apie onkoligoniukus, atėjo Montevertė ir pareiškė, kad tėvai patys kalti, kad jų vaikai serga, gal kai laukėsi valgė nesveikai, gal dabar vaikus maitino nesveikai, vienok patys kalti ir nėra čia ko gailėti, reikėjo anksčiau galvoti. Buvo šlykštu skaityt, mes susikirtom, neduos meluot, bet tai Montevertė, ji be empatijos ir to net neslepia. Bet kuo nuo jos skiriasi kai kurios čia? Mementoo pareiškusi, kaltos trąšos, kitur rizikos veiksnius nutylėjusi, maždaug pats kaltas ar kita nusijuokus, kad pats kenksmingą aplinką pasirinko,  kaip ir tie tėvai matyt valgę picą kai laukėsi...

gerbiu už teisybę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 14, 14:55)
STOP!!! Pirmiausia, Montevertė išsityčiojo iš 16-metės mergaitės Ievos K., kuri tada buvo paauglė ir kuri iš idėjos (prieš tai pora metų lankydama onkologine liga sergančius vaikus) nusikirpo savo ilgiausius ir storiausius plaukus plikai (vardan solidarumo su onkologiniais ligoniais vaikais) ir surinko virš 93 tūkstančių  jų labui. Jūsų ginama Montevertė iš jos išsityčiojo, viešai SM parašydama: durnė. Tada SM papelėjimų temoje kilo kolosali diskusija. O jūs čia cituojat tik gynybinius Jūsų draugės Montevertės argumentus. Esmė buvo, kad ji įžeidė ne vieną žmogų (nuoširdžią paauglę), o visą onko bendruomenę. Negi Jums, Aimėja, tai neaišku. Ir kaip ta su Jūsų morale tada? Juokauju. Bet bent suvokit, ką rašot.
Papildyta:

Nes jis dabar mano premjeras, ir aš  kaip pilietė turiu teisę žinoti, kas ir kokioje būsenoje priima  valstybės sprendimus.  Jūs ne?

Aimėja, tai ne privatu, tai valstybės valdymas.

jūsų bėda, kad jūs labai jautri, sergate matomai ir jums riekia pagalbos 4u.gif
patyčios (išsityčiojimas) mano supratimu yra gana netrumpalaikis veiksmas, masė nepagrįstų įžeidimų ir t.t. O vienas žodis: durnė yra tiesiog normali, trumpa reakcija, tiesiog perskaičius straipsnio pavadinimą, kad kažkas skutasi plikai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 14, 19:14)
gerbiu už teisybę 4u.gif
Papildyta:

jūsų bėda, kad jūs labai jautri, sergate matomai ir jums riekia pagalbos 4u.gif
patyčios (išsityčiojimas) mano supratimu yra gana netrumpalaikis veiksmas, masė nepagrįstų įžeidimų ir t.t. O vienas žodis: durnė yra tiesiog normali, trumpa reakcija, tiesiog perskaičius straipsnio pavadinimą, kad kažkas skutasi plikai ir tiek.

Nuo kada socialinis ir apskritai bendruomeninis jautrumas yra liga, o socialinis cinizmas sergančiųjų žmonių atžvilgiu yra sveikatos ir apskritai stipraus žmogaus požymis? Tokią nesąmonę tik Jūs ir galit parašyt. Todėl, mano nuomone, jei kam čia reikia pagalbos, tai tik Jums. Joks žmogus, turintis adekvačią savivertę, negrasins jam prieštaraujantiems žmonėms sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą kaip esate ne vieną kartą ir ne vienai narei grasinusi; nesityčios iš onkologiškai sergančio žmogaus (vien tai ką su Moonte darot šitiek laiko, net tada, kai jos forume nėra); neįžeidinės žmonių, slaugančių savo sergančius tėvus (kaip ir kiek metų kalbat apie cambalos mamą?) t.t., ir t.t., ir t.t. Tai, deja, Jūsų postuose nevienkartiniai, o metų metais trunkantys pasisakymai. Jei Jums žodis "durnė" apie jauną ir socialiai jautrų žmogų yra "normali, trumpa reakcija", tai man ne. Ir, beje, tai buvo tik ar ne savaitę trukusios audringos diskusijos (nes tada ir narių buvo daugiau) pradžia, kurioje Jūs atsiskleidėt visu savo bendruomeninio cinizmo "gražumu". Ir Aimėja tą diskusiją atsimena, taip kad... Vietoj to, kad tiesiog liautumėtės menkinti sunkiai sergančius ar neįgalius žmones, Jūs drįstat man ligas pripaišinėt... Raminkitės.
Dabar tai mano paskutinis postas Jums šia tema, bet tai nereiškia, kad nereaguosiu į Jūsų kitus sergančių žmonių menkinimus ir įžeidinėjimus. Manau, mane supratot adekvačiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 rugsėjo 2019 - 09:27
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 15, 10:22)
Nuo kada socialinis ir apskritai bendruomeninis jautrumas yra liga, o socialinis cinizmas sergančiųjų žmonių atžvilgiu yra sveikatos ir apskritai stipraus žmogaus požymis? Tokią nesąmonę tik Jūs ir galit parašyt. Todėl, mano nuomone, jei kam čia reikia pagalbos, tai tik Jums. Joks žmogus, turintis adekvačią savivertę, negrasins jam prieštaraujantiems žmonėms sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą kaip esate ne vieną kartą ir ne vienai narei grasinusi; nesityčios iš onkologiškai sergančio žmogaus (vien tai ką su Moonte darot šitiek laiko, net tada, kai jos forume nėra); neįžeidinės žmonių, slaugančių savo sergančius tėvus (kaip ir kiek metų kalbat apie cambalos mamą?) t.t., ir t.t., ir t.t. Tai, deja, Jūsų postuose nevienkartiniai, o metų metais trunkantys pasisakymai. Jei Jums žodis "durnė" apie jauną ir socialiai jautrų žmogų yra "normali, trumpa reakcija", tai man ne. Ir, beje, tai buvo tik  ar ne savaitę trukusios audringos diskusijos (nes tada ir narių buvo daugiau) pradžia, kurioje Jūs atsiskleidėt visu savo bendruomeninio cinizmo "gražumu". Ir Aimėja tą diskusiją atsimena, taip kad... Vietoj to, kad tiesiog liautumėtės menkinti sunkiai sergančius ar neįgalius žmones, Jūs drįstat man ligas pripaišinėt... Raminkitės.
Dabar tai mano paskutinis postas Jums šia tema, bet tai nereiškia, kad nereaguosiu į Jūsų kitus sergančių žmonių menkinimus ir įžeidinėjimus. Manau, mane supratot adekvačiai.

oi mieloji, net mokslinių tyrimų yra, kurie nustatė, kad žmonės, kurie moka iš mirties pasijuokti yra aukštesnio intelekto ir šiaip -esni smile.gif
kai skaitote forumus, atsimerkus tą darykite. Pirma pažiūrėkite ką ir kaip man rašo kažkoks konkretus žmogus, jei nuo manęs gauna atgal į kaulus. Kertinis žodis yra atgal.
Daugiau jums to nekartosiu, jūs to neverta. Man neįdomūs neintelektualūs, nesupratingi žmonės.

Va, geriau pasijuokime smile.gif https://www.15min.lt...tuvo-57-1202474
p.s. paštininke, tik jūs neraudokite
Atsakyti