Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 15:17)
Daugiskaita kalbu todėl, kad Jums, Aimėja, atrodo vienaip, o man kitaip  smile.gif  Dėl to, kas tokioje situacijoje galėtų būti bendras vidurkis net mudvi neapsisprendžiame - nekalbu apie valstybę ir valstybės pareigūnus. Aš tik apie tai. Jei tai būtų privatus asmuo - aš su Jumis būčiau maksimaliai solidari.

Man jokio skirtumo nera privatus ar viesas zmogus susirgo. Jokio. Palinkiu sveikatos. Jei jus skirstot kas vertas ironijos ligos atveju, tai cia tik jusu morale ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 09 12, 14:05)
Man jokio skirtumo nera privatus ar viesas zmogus susirgo. Jokio. Palinkiu sveikatos. Jei jus skirstot kas vertas ironijos ligos atveju, tai cia tik jusu morale ir tiek.

Aimėja, o kur mano postuose matėte ironiją ar dar ką šia tema? Aš kaip tik visada ir visur klausiu (tikrai ne tik SM biggrin.gif ), kur yra ta riba, kokiomis aplinkybėmis apie žmogaus sveikatą galima teirautis ir kiek. Ir taip, Aimėja, tai susiję su žmogaus viešumu bei atsakomybėmis. Tokia jau pasaulinė praktika: klausti, kiek galima skelbti informaciją apie pirmų valstybės asmenų sveikatos būklę? Tai priklauso nuo šalies politinės kultūros, o ne nuo klausiančiųjų kultūros, kaip teigė Skvernelis. Savo šalies politinę kultūrą lemiam mes visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugsėjo 2019 - 14:16
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 14:17)
Daugiskaita kalbu todėl, kad Jums, Aimėja, atrodo vienaip, o man kitaip  smile.gif  Dėl to, kas tokioje situacijoje galėtų būti bendras vidurkis net mudvi neapsisprendžiame - nekalbu apie valstybę ir valstybės pareigūnus. Aš tik apie tai. Jei tai būtų privatus asmuo - aš su Jumis būčiau maksimaliai solidari.
Papildyta:

nieko jūs nesuvedėt (politinės antipatijos leidžia ir asmeniškai nuoširdžiai palinkėt žmogui sveikatos sergant - žr. mano postus) - bet taip, kas skaito, tas mato. Akivaizdu, Monteverte unsure.gif

jūsų, paštininke, problema yra ta, kad nors tiek metų jau čia sėdim visi, jūs asmeniškai norite išlaikyti tą "jūs" kreipinį, tipo kiaulių su kažkuo neganėt. Bet tas kiaulių neganymas po to jums pačiai susimaišo ir jūs pati asmeniškai nebesusivokaite kada rašantysis per "jūs" cituodamas jūsų postą sako tik jums, o kada apie daugiau žmonių.
Visgi tada logiškiausia būtų tujintis čia visiems, nes po to vargstate jūs, paštininke, neteisingai suprante, imate gintis, kad jūs tai ne tokia ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 14:27)
po to vargstate jūs, paštininke, neteisingai suprante, imate gintis, kad jūs tai ne tokia ir t.t.

nesirūpinkit manim, savo atvargsiu. O Jūs eikit knygų skaityt 4u.gif Mat jei nesupratot mūsų su Aimėja dialogo apie daugiskaitą, tai visai prasti Jūsų reikalai. Nesikiškit, kai suaugę kalba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugsėjo 2019 - 14:36
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 15:32)
nesirūpinkit manim, savo atvargsiu. O Jūs eikit knygų skaityt 4u.gif  Mat jei nesupratot mūsų su Aimėja dialogo apie daugiskaitą, tai visai prasti Jūsų reikalai. Nesikiškit, kai suaugę kalba...

Išties galvelę jums reiktų pravėdinti, nes tai jūs nieko nesupratote iš mano pirmojo posto, nes gi jį patį pirmą valkiojate čia dabar.
O jei jūs visoms likusioms advokataujate, tai jūsų reikalas. Varganai tikrai atrodote biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad nepilstinėtumėm čia iš tuščio į kiaurą, įmesiu premjero ligos klausimo šioje temoje užuomazgą, kad būtų aišku, kas džiaugsmingai pradėjo (neva, kažkas kaltas) ir kaip santūriai bei objektyviai buvo atsakyta iš oponentų pusės. Spręskit patys, kas labiau iš susirgusio žmogaus tyčiojosi: ar tie, kurie faktą priėmė kaip žmogaus gyvenimo realybę (na, ir karaliai serga), ar tie, kurie džiaugsmingai tik skelbė naujieną ir kaltino dėl to temos narius? bigsmile.gif Ar tie, kurie aiškino abstrakčiai (neva visos ligos nuo streso), ar tie, kurie konkrečiai bandė analizuot - kancerogeninį poveikį taip pat...
---------------------
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 20:10)
nu, tai džiaugiatės dabar suvalgę Skvernelį?

QUOTE(Ašaka @ 2019 08 26, 20:21)
Manot, kad kiti premjerai beigi visokie prezidentai ir karaliai nesuserga?

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 21:11)
nu pripažinkit, tikrai ne visus iš eilės taip ėda smile.gif

------------
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 21:22)
taip, vėžys baisi liga ir svarbiausia, kad prie jos labai prisideda stresas. Ne visi jam tiek atsparūs, kiek reikėtų būti. O politikoje būnant užuovėją rasti sunku...

QUOTE(mementoo @ 2019 08 29, 06:08)
Konkrečiai ši liga siejama su trąšų poveikiu aplinkai . Kas trąšas importuoja ir nuodija visus, manau nereikia aiškinti. Stresas tokio poveikio kaip nuodas neturi.

Klausimų kyla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 rugsėjo 2019 - 17:56
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 18:51)
Kad nepilstinėtumėm čia iš tuščio į kiaurą, įmesiu premjero ligos klausimo šioje temoje užuomazgą, kad būtų aišku, kas džiaugsmingai pradėjo (neva, kažkas kaltas) ir kaip santūriai bei objektyviai buvo atsakyta iš oponentų pusės. Spręskit patys, kas labiau iš susirgusio žmogaus tyčiojosi: ar tie, kurie faktą priėmė kaip žmogaus gyvenimo realybę (na, ir karaliai serga), ar tie, kurie džiaugsmingai tik skelbė naujieną ir kaltino dėl to temos narius? bigsmile.gif  Ar tie, kurie aiškino abstrakčiai (neva visos ligos nuo streso), ar tie, kurie konkrečiai bandė analizuot - kancerogeninį poveikį taip pat...
---------------------
------------
Klausimų kyla?

kyla kyla. Visus nuodija, visus. Ir jūs apnuodyta? Kiek jums dar liko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 18:13)
kyla kyla. Visus nuodija, visus. Ir jūs apnuodyta? Kiek jums dar liko? 4u.gif

Įtariu, ilgiau nei Jums. O apskritai, Monteverte, kaip Jums negėda? Tiesiog žmogiškai...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 20:19)
Įtariu, ilgiau nei Jums. O apskritai, Monteverte, kaip Jums negėda? Tiesiog žmogiškai...

tai ar man turėtų būti? ar aš čia apie nuodus visiems skalambijau? aš tik parašiau tai, kas buvo.
O dėl jo buvo taip, kad jis net iškraipytai praimu vadinamas buvo ir pan. Buvo ir buvo. Ėdė žmogų net forumuose, ėdė. Faktas smile.gif
Kita vat Nausėdą jau ėdė, nors tas net kojų apšilęs nebuvo dar. Aišku, jūs tada akla, nematot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 11:03)
ar aš sakiau, kad konkrečiaioj citatoj yra įvardinta konkreti liga? Ne. Aš tik prašau atstatyti konkretaus dialogo eigą, iš kurio viskas aišku biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jūs norite dialogo su asmenimis, kuriems nerūpi logika, kontekstas, pokalbio eiga. Kreipiatės į asmenis, kurie gali 50 puslapių taukšti tuščia eiga. Šiuom kart bėda, kad atsibodo ponioms, visiškai neturinčioms užsiėmimo, rietis vienai su kita, tad nusprendė pradėti provokacijas ir įtraukti kitus narius į pezalynes. Neužkibkite, nes gaila laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mementoo: 12 rugsėjo 2019 - 19:58
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 17:51)
Kad nepilstinėtumėm čia iš tuščio į kiaurą, įmesiu premjero ligos klausimo šioje temoje užuomazgą, kad būtų aišku, kas džiaugsmingai pradėjo (neva, kažkas kaltas) ir kaip santūriai bei objektyviai buvo atsakyta iš oponentų pusės. Spręskit patys, kas labiau iš susirgusio žmogaus tyčiojosi: ar tie, kurie faktą priėmė kaip žmogaus gyvenimo realybę (na, ir karaliai serga), ar tie, kurie džiaugsmingai tik skelbė naujieną ir kaltino dėl to temos narius? bigsmile.gif  Ar tie, kurie aiškino abstrakčiai (neva visos ligos nuo streso), ar tie, kurie konkrečiai bandė analizuot - kancerogeninį poveikį taip pat...
---------------------
------------
Klausimų kyla?

Nekyla. Monteverte parase nezinodama diagnozes. Po mano ikelimo uzsiciaupe, nes ja uz ligas ir nelaimes edu. Pabijojojo rasinet ta tema, nes jai bus srebt ir srebt.
Aimeja labai teisingai parase - kodel memento neplysavo del trasu kai susirgo Stano? Juk nei vieno komento apie kancerogenini poveiki nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 09 12, 19:51)
Klausimų kyla?

Taip, kyla:
1. Montevertė teigia, kad Skvernelis susirgo dėl streso: "taip, vėžys baisi liga ir svarbiausia, kad prie jos labai prisideda stresas. Ne visi jam tiek atsparūs, kiek reikėtų būti. O politikoje būnant užuovėją rasti sunku..." - čia niekas ironijos, piktdžiugos ar dar ko nors neįžvelgia, ar ne?
2. Jūs parašėte: "Konkrečiai ši liga siejama su trąšų poveikiu aplinkai . Kas trąšas importuoja ir nuodija visus, manau nereikia aiškinti. Stresas tokio poveikio kaip nuodas neturi" - čia jau ironija ir dar kas tik nori

Gal kas galėtų paaiškinti, kuo iš esmės skiriasi šie du teiginiai?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 16:27)
jūsų, paštininke, problema yra ta, kad nors tiek metų jau čia sėdim visi, jūs asmeniškai norite išlaikyti tą "jūs" kreipinį, tipo kiaulių su kažkuo neganėt. Bet tas kiaulių neganymas po to jums pačiai susimaišo ir jūs pati asmeniškai nebesusivokaite kada rašantysis per "jūs" cituodamas jūsų postą sako tik jums, o kada apie daugiau žmonių.
Visgi tada logiškiausia būtų tujintis čia visiems, nes po to vargstate jūs, paštininke, neteisingai suprante, imate gintis, kad jūs tai ne tokia ir t.t.

Aš irgi "jūsiniuosi", nes nieko forume asmeniškai nepažįstu (ir, jei atvirai, nenorėčiau), tik kai kreipiuosi į ką nors konkrečiai, rašau "Jūs". Jei rašyčiau apibendrintai, rašyčiau "jūs", tik, turbūt, to dar nebuvo.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 12, 21:30)
O dėl jo buvo taip, kad jis net iškraipytai praimu vadinamas buvo ir pan.

Kažkur varpus girdėjote, bet jie skambėjo kitur - "praimu" vadino Butkevičių jo chalujukai, gal kas nors iš seno papratimo taip pavadina ir Skvernelį, bet man atrodo, kad aš to nesu girdėjusi/skaičiusi.
Atsakyti