Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 22:10)
nu, tai džiaugiatės dabar suvalgę Skvernelį?

Manot, kad kiti premjerai beigi visokie prezidentai ir karaliai nesuserga?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 08 26, 21:21)
Manot, kad kiti premjerai beigi visokie prezidentai ir karaliai nesuserga?

nu pripažinkit, tikrai ne visus iš eilės taip ėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 22:11)

Maziau lakt reikia. Nors Verygos ir tai neisgelbejo
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 26, 10:02)
Na as islindusi per balkona nerekiu visam rajonui, kad skiriuosi biggrin.gif  Viena yra pasakyti draugui ar artimiesiems, kita aiskintis visai Lietuvai, ko net nepazisti biggrin.gif labai jau neskaniai atrodo baltiniu skalbimas net ir draugu buryje.
Na bet kiekvienas gyvena kaip jam iseina, as nei uz ka nenoreciau tokio viesumo, manau tai daugybes problemu santykiuose ir asm gyvenime saltinis.

Kaip slapta susituoke taip slapta galejo ir issiskirt.
Na bet gal visuomenei reikia pranest, kad vieta atsilaisvino.
O vyrui ordina reiktu skirt, ir taip ilgai istempe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 22:10)
nu, tai džiaugiatės dabar suvalgę Skvernelį?

jis ne mano skonio biggrin.gif pats kenksmingą Karbauskio aplinką pasirinko.
Atsakyti

Kelintos cia Agnes skyrybos?. Man tai ji nesugyvenama atrodo. Vien jau kiek pasisako viesai, slyksti tokia bobele. Tiktu Uzkalniui i pora nebent. Galetu est viens kita.

Tai buvo jos antra santuoka. Jai lyg 38 m. Kazkaip zinomu moteru santykius visi skaiciuodami padaugina is 5iu. :)

Atsakyti

Tai kame nuosirdumas, jeigu priestaros asmenybeje?
O ji as suprantu. Ar privalai list i eteri? Va jei kokia prezidente jei nenoretu, butu keista ir nesuprantama, bet cia per daug vietine zvaigzde, kad turetu savo gyvenima viesint.

I eteri listi neprivalai. Gali nelisti, nesakyti apie skyrybas, bet zurnalistai tave ikis i ta eteri ir butent taip, kaip jiems noresis. Teismai yra viesi, todel suzinoje  skyrybu posedzio data, jie pasirodys prie teismo sales, nufotkins vienam kampe istinusia Agne, kitam - jos vyra ir butent taip visuomenei pranes apie skyrybas.

Lietuvoje nera pakankamai zinomu zmoniu, zurnalistams is kazko gyvent reikia (jei ka, ju algos mazos), todel jie iesko, knisasi, varto santuoku rumu planus ir pasirodo ten nekviesti. Su teismais taip pat. :)

As nesu jos fane, toli grazu, bet apie skyrybas ji pranese normaliai, nesidraske, ant vyro nepyle. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 27, 09:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72489400" data-time="1566715545"><div><p>Kelintos cia Agnes skyrybos?. Man tai ji nesugyvenama atrodo. Vien jau kiek pasisako viesai, slyksti tokia bobele. Tiktu Uzkalniui i pora nebent. Galetu est viens kita.</p></div></blockquote><p>Tai buvo jos antra santuoka. Jai lyg 38 m. Kazkaip zinomu moteru santykius visi skaiciuodami padaugina is 5iu. smile.gif
</p>

Santuokos, sugyventiniai, atsitiktiniai trumpi romanai.

Atsakyti
As tai nesuprantu,kas per idomumas dometis, kitu patalais, kas ka vede, kas issiskyre, kas ka kur purvais pila. Va, kai buna senukai pasakoja, kaip gyveno seimoje ten 50-70m tai idomu pasiklausyti, o cia.....
Atsakyti
kaip fainai bigsmile.gif https://www.alfa.lt/...oetui-l-cohenui
Papildyta:
neapvogs Vatikano? biggrin.gif https://www.alfa.lt/...varkys-lietuvis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 26, 21:11)

https://m.delfi.lt/l...php?id=82091535
Visgi kokia tu gluša. Paskaityk straipsni.
Galesi padziugaut.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 18:20)
https://m.delfi.lt/l...php?id=82091535
Visgi kokia tu gluša. Paskaityk straipsni.
Galesi padziugaut.

---
Beje, kaip pilotikas tai man Skvernelis kvailokas. Bet kokiu atveju linkiu jam sveikt. O delfi sikart saunuoliai, kad isjunge anoniminius komentarus. Maziau merkaverciu reiksis.
Atsakyti
„Dėkoju visiems už palaikymą, supratimą, subtilumą. Tokiais atvejais paaiškėja, kas yra kas Lietuvoje <..>. Aš nesu išskirtinis, niekam nelinkiu to patirti. Nei jums, nei šeimos nariams. Toks gyvenimas yra. Tikrinkitės, nors ir jaučiatės puikiai“, – teigė S.Skvernelis. Prieš pranešdamas apie diagnozę, ministras pirmininkas taip pat pakomentavo dėl jo ligos viešojoje erdvėje susiklosčiusią situaciją. „Atrodo pakankamai daug pasakiau – ir vieną kartą, ir antrą kartą , bet, matyt, kad privataus gyvenimo apsauga negalioja nei man, nei mano šeimai. Nevertinat jūs, kad aš turiu mažametę dukrą, kuri taip pat stebi, žiūri televiziją. Turiu garbaus amžiaus mamą, šeimą. Tiek to, tokia jau mūsų kultūra“, – sakė premjeras.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy

Piktas ant visų. Kai valdžios siekt, tai save ir tą šeimą į kairę-dešinę dalina, o paskui jau - "privatu". Deja, jo privatumas atvirkščiai proporcingas jo įgaliojimams: kuo jų daugiau, tuo mažiau privatumo, ir nuo jo sveikatos priklauso vyriausybės darbas. Pats subtiliau apie susirūpinimą jo sveikata galėtų kalbėti, o ne auklėti, kaip nekvalifikuotas policininkas.
Atsakyti