QUOTE(paštininkė @ 2019 08 24, 14:43)
Šiomis dienomis ši nuotrauka labai simboliška: vienos iš nuotraukoje esančių moterų Tėvas su ja maža ant rankų ir parvežė slapta į Lietuvą Ribentropo - Molotovo paktą... Ir paskui labai nepritarė gabios medikės dukters veiklai... Taip va ir susikerta mūsų Lietuva.
O labiausiai nesusikerta, kai pradedama kalbėti Lutukės ar Montevertės retorika...
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 25, 10:52)
1. Jei tik prie lipdukų prisikabino, tai čia nieko, galvojau labiau sklaidysis čia ta proga - auklėjam po truputį
2. Na, nenorėčiau nieko rašyti daugiau, nei ji pati parašė savo FB (anksčiau ir spaudoj buvo). Iš jos FB: "Didžiuojuosi,kad būtent mano tėtis Stanislovas Jakas 1968 metais iš Maskvos disidento Andrejaus Sacharovo parvežė į Lietuvą ypatingai slapto dokumento- Ribentropo-Molotovo pakto slaptųjų protokolų- kopijas. Jose Rusija ir Vokietija pasidalino Lenkiją ir Lietuvą ir jų pagrindu Rusija okupavo Lietuvą. Andrejus Sacharovas tada buvo žinomas mokslininkas,kuris turėjo leidimą dirbti su slaptais dokumentais ir tokiu būdu surado šiuos protokolus". O kaip parvežė buvo rašyta spaudoj: kopijas slėpė mažos savo dukters vystykluose...
Papildyta:
Beje, man labai patiko, ką ji parašė savo FB ir dėl to tragiškai pasibaigusio gimdymo namuose - čia Lutukei reiktų paskaityt, kad nesąmonių nerašytų: "Visiems susirūpinusiems mano draugams ir pažįstamiems pranešu,kad vakar mirtimi pasibaigusiame namų gimdyme aš nedalyvavau,apie jį nieko nežinau.Kaip ir jūs,apie šį gimdymą sužinojau tik iš spaudos.Tuo pačiu noriu pasakyti tai,ką visada teigiau: gimdyti namuose gali tikrai ne kiekviena gimdyvė.Būna aplinkybių,susijusių arba su mama,arba su kūdikiu,kurios nesuderinamos su gimdymu namuose. Labai prašau: negimdykite namuose,vien tik susižavėję gražia idėja apie naminį gimdymą. Pažiūrėkit į mano istoriją: iš 5 gimdymų tik 2 kartus gimdžiau namuose,nes kitais atvejais buvo komplikacijų iš vaiko pusės.Antras mano vaikelis mirė tuoj po gimdymo ligoninėje. Vaiko praradimas yra labai skaudus dalykas,ta žaizda lieka visam gyvenimui. Negalima rizikuoti nei savo,nei vaiko gyvybe vien tik dėl gražios idėjos".
išties, tampa simboliška, ir o simbolis priklauso nuo požiūrio taško. Jakaitė didžiuojasi Tėvo kova su utopine santvarka, ir pati ją suklastotomis pažymomis ir nelegalia veikla kuria. O jeigu taip visi? Turim tada kitą pseudo valstybę, kuria čia pasigardžiuodami ubuntautai Lietuvą kleimuoja. Ko tada verta buvo jos tėvo rizika ir kokia jo iš tikro didvyriško poelgio prasmė ?! Jai-tik pelno, taip išeina.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 25, 00:11)
ne visi žmonės nori viešais patapti, jis paprastas bernas, jo net veidas tą rodo
net straipsnyje nurodyta, kad jis
aiškaii pasakė, kad viešu jos asistentu ir puokštėm prie kamerų ją pasitinkančiu nebus, matomai darbo ir šeimos jis tik žmogus.
Klausimas tik ko kalbino tokią kitokią? ir ji ko jam atsakė teigiamai savo laiku? matomai priešingybės pritraukė, bet tai laiku baigti pažintį reikėjo, o dabar lieka vargšas vaikas. Vaikai turėtų augti pilnose šeimose kiek tai įmanoma.
toks kategoriškumas nėra proto požymis. Manau, kad Agnei su juo buvo sunkiau, nei jam su ja. Jos manieros prieštarauja jos įvaizdžiui, bet bent jau nuoširdi.