Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 15:17)
Man tikrai atsibodo vienos rytu salies KILMES pilieciai, kurie desimtmecius gyvena Lietuvoje, o myli kita sali.
Tai didele problema. Lazda turinti du galus. Jei nenorit tokiu pilieciu pas save, tai bukit saziningi ir neskatinkit tokiu pilieciu svetur

Prie ko cia rytu pilieciai ir Lietuva, kada visose temose viskas sueidavo i " dave - nedave", o dabar viskas sueina i tai, kaip blogai Lietuvoj? Nu pasaket viena, du kartus ir uztenka, o dabar bumbyjat ir bumbyjat puslapiu puslapius per abi temas vienodai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 18, 15:21)
Prie ko cia rytu pilieciai ir Lietuva, kada visose temose viskas sueidavo i " dave - nedave", o dabar viskas sueina i tai, kaip blogai Lietuvoj? Nu pasaket viena, du kartus ir uztenka, o dabar  bumbyjat ir bumbyjat puslapiu puslapius per abi temas vienodai biggrin.gif .

Jeii pastebesit, tai minimi rytu kilmes pilieciai gali ilgai jums pasakot, kaip blogai Lietuvoje, bet i savoo kilmes sali grizti neplanuoja. Tai kazkoks idomus psichologinis fenomenas.

Jei, kad tai atvaziave lietuviu kilmies amerikieciai taip pat megdavo ilgai pasakoti, koks sunkus gyveenimas Amerikoje, bet pasilikti sovietinej LTSR juk nei vienas neliko.

Esat moterys ir zinot, ka reiskia skundimasis "mes niekur neiseinam" as neturiu kuo apsirengti"
Papildyta:
Del laisves. As jos neturiu.
Negaliu pasakyt MB, kad va gyvenant su ex tas anas ir trecias buvo geriau. Nes prasidetu baisus dalykai...
Nera laisves
Atsakyti

Donalda Meiželytė rėžė: „Aš nebenoriu vaikų, todėl atliksiu sterilizaciją“

Pasakykim idomus pasirinkimas, bet va as nesurpantu poreikio apie tai viesai skelbtis...
Kokia prasme tame?

Man tai panasiau i lape, kuri negali pasiekti vynuogiu ir sako, kad jos dar zalios. 

42 m moteris jau ir siaip su vaisingumu ne kazka turbut, BET net jei ir kazka- tiek metu ok tos kiausides, pyst operuosis. Gal vezio zymenys teigiami. O viskas apdengta skraiste - nenoriu vaiku

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 15:29)
Jeii pastebesit, tai minimi rytu kilmes pilieciai gali ilgai jums pasakot, kaip blogai Lietuvoje, bet i savoo kilmes sali grizti neplanuoja. Tai kazkoks idomus psichologinis fenomenas.

Tai jau nebera forume ubuntes. Kam nagrineti jos paistalus?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 16:17)
Man tikrai atsibodo vienos rytu salies KILMES pilieciai, kurie desimtmecius gyvena Lietuvoje, o myli kita sali.
Tai didele problema. Lazda turinti du galus. Jei nenorit tokiu pilieciu pas save, tai bukit saziningi ir neskatinkit tokiu pilieciu svetur

Kiek pažįstu rytų šalies kilmės biggrin.gif piliečių, kad ir myli jie savo šalį, bet nevaro ant Lietuvos. Jie pasirinko čia gyventi ir turi laikytis mūsų šalies įstatymų. Ir laikosi dauguma, gerbia tą šalį, kurioje gyvena, man jie visai netrukdo. Nekalbu apie koloradinius, bet aš asmeniškai tokių nepažįstu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 18, 15:42)
Kiek pažįstu rytų šalies kilmės biggrin.gif  piliečių, kad ir myli jie savo šalį, bet nevaro ant Lietuvos. Jie pasirinko čia gyventi ir turi laikytis mūsų šalies įstatymų. Ir laikosi dauguma, gerbia tą šalį, kurioje gyvena, man jie visai netrukdo. Nekalbu apie koloradinius, bet aš asmeniškai tokių nepažįstu.

jei ziuri Rusijos TV, myledami, tai perima ir mentaliteta. Aisku yra nemazai tokiu kurie pariso su kilmes salimi, taip pat yra nemazai tokiu lietuviu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 01 18, 14:28)
O del vazektomijos, sterilizacijos, mano galva visai priimtinas budas, kai zmones susilaukia planuota kieki vaiku.
Pazistu vyra, kuris pasidare vazektomija (ne Lietuvoje, nes neiteisinta). Anot jo nenorejo seti po pasauli vaiku, kuriais negales rupintis. Apie tai zinojo labai mazai zmoniu tik artimi. Na sakykim jo gyvenimas budas behemiskas, tai viena moteriske norejo jam "pripaisyti" tevyste... Neisejo. Idomu tai, kad jis nepripazino kad yra nevaisingas, jis sutiko apdaryti genetini testa.

O siaip, manau, vazektomijos vyrai bijo, nes si procedura itakoja jo kaip vyro saviverte.

Man atrodo, kad Lietuvoje vazektomija legali, o moteru sterilizacija nelegali.
Vazektomija neduoda 100 proc rezultato, todel nieko nuostabas,kad dnr tyrima dare, buna, kad ir atsitinka netycia visko. Be to, vazektomija beveik visada atstatoma, jei uzsinori dar vaiko (ne 100 proc. atveju atstatoma, bet pakankamai daug).
Procedura itakoja vyro saviverte tiek, kiek jis pats mano, kad gali itakoti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 16:45)
jei ziuri Rusijos TV, myledami, tai perima ir mentaliteta. Aisku yra nemazai tokiu kurie pariso su kilmes salimi, taip pat yra nemazai tokiu lietuviu.

Yra tokių kuriems visur blogai (čia nuo tautybės nepriklauso). Va ubaujančiai niekur negerai (Lietuvoj negerai, Airijoj negerai, į Rusiją nevažiuoja, matyt supranta, kad ir ten nebus gerai biggrin.gif ). Paprasčiausia tokia žmonių kategorija, kurie negali nevarę...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 18, 16:03)
Yra tokių kuriems visur blogai (čia nuo tautybės nepriklauso). Va ubaujančiai niekur negerai (Lietuvoj negerai, Airijoj negerai, į Rusiją nevažiuoja, matyt supranta, kad ir ten nebus gerai biggrin.gif ). Paprasčiausia tokia žmonių kategorija, kurie negali nevarę...

Naa jei Airijoje blogai tai kodel reikia meluoti, kad gerai? Ar bijoti ta pasakyti garsiai.
Vaziuokk kur gerai? Tai kad nera kur vaziuot - visur blogai.

Kokia iseitis? Pasirenki vieta kur maziausia blogai, kankiniesi ir keiki gyvenima.
Kartais koks Rusijos garbintojas pasiulo pagalba - pasiunti toki ant 3 raidziu, biski suklydo...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 16:10)
Tai kad nera kur vaziuot - visur blogai.

Kokia iseitis? Pasirenki vieta kur maziausia blogai, kankiniesi ir keiki gyvenima.

Dar galima prisipazinti sau, kad tikrai reikalinga pagalba, kreiptis pas psivlchologa ar psichiatra ir pradet ju taikyta gydyma.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 18, 17:10)
koks Rusijos garbintojas pasiulo pagalba - pasiunti toki ant 3 raidziu,

tai jau ir eik ten
Atsakyti
Lietuvon.lt kūrėjas atskleidė, kokius unikalius objektus aplankyti Lietuvoje

Kaip matote maziau saviplakos, daugiau pozityvumo. Stai jums puikus pavyzdys, nes turime kuo didziuotis. Mes lietuviai lankomes svetur, o ar patys gerai pazistame Lietuva?

Dabar tapo madinga siulyti idejas. Ir as noriu pasaulyti, kad kiekviena musu su savo seimomis, draugais, sveciais per metus apkeliautu, susipazintu bent jau su vieno Lietuvos regiono pazintinem vietom, paragautu to regiono maista 4u.gif
Atsakyti