QUOTE(Monteverte @ 2019 08 19, 17:00)
nu
matomai net miškų pagailėti negalima, nes jie Rusijai priklauso, 'auksinė logika'
cia man jau sunku logika sekti, ir kaip su tuo susije tie mzones minimi straipsnyje irgi man mistika, negeres matyt nesuprasi
dabar dega ir Gran Canaria salose, gal ir tai kazkaip suves su Galkinu?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 19, 17:33)
tokias kaip jūs su Monteverte - kai laiko turiu, gerai eina
labai atsiprašau, Monteverte, o Jūs rusų kalbą suprantant? Supratot, ką Galkinas tokiom kaip jūs su Lutuke, kurios gali gyventi bet kur (šalis nesvarbi, svarbu soc.tinklai, forumai) sako: baikit verkt internete, eikit dirbt konkrečiai. Tai susiję ir su miškais (ar ne Lutuke dėl Sibiro miškų raudojo čia, mjforever bandė humoristinėm karikatūrom ramint?); tai susiję ir su visom socialinėm, kultūrinėm problemom, kurios visada yra šalia mūsų ir dėl jų judvi mėgstat pasriūbaut. Tokios kaip jūs, Montevertė su Lutuke, paverksit dėl visko: dėl gaisrų Sibire (gali degt ir Kalifornijoj - vieta nesvarbi), dėl WC tualetų ir t.t., ir t.t. ir t.t, dėl ko tik nori - paverksit, "pagailėsit", bet nė piršto nepajudinsit, kad ten, kur gyvenat būtų geriau - va, valdžią choru pakeiksit. Beje, visokią. Apie tai ir buvo mano pirmas postas. Manau, likusi auditorija suprato.
nu kartu geriat tai ir suprantat viena kita
o tai blyn, kam forumai reikalingi, jei nesneketi? tau atrodo, kad jie skirti apvaryti kokiem zmonem?ar pasidometi kitu triusikais? papletkinti? nes tik tai tu darai. suprantu, kad tau nesuprantama, kaip zmones dalinasi ir siaip kita informacija???
As asmeniskai neseku, ka, kur Glakinas sneka, ir jo tokio posto ar video nesu nei maciusi, nei apie ji gridejusi, o sis jo video padarytas su zmona ir jos drauge man patiko , pasirode smaikstus, tai ka man ten pripaisei, tik tavo ligotos vaizduotos padarinys.
Man tai informacijos kanalai, kai gali gauti ir pasidalinti info, o darymas yra gyvenime, ne internete
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
jei nebutu interneto, tai gal nei nesuzinotume, kad tokie misko plotai dega. Jei apie miskus, Jei apie video, kas visai is kitos operos, man fainai ,kai zmones poroje moka pajuokauti
ir jei tu nori daryti, o ne dejuoti, palei tave, tai ka tu cia is vis veiki???