dėl pasaulėžiūrinių ir religinių nesutarimų ne tik vaikui užplojama, bet ir sprogdinama, kankinama, kariaujama ir pan. Taigi palyginimas visiškai kvailas
Sveikos, grįžau, perskaičiau, ką parašėt per vasarą temose. Na, taip, reikalų bus... Teisinių taip pat.
1. O koks yra Motevertės tikėjimas? Grasinti žmonėms "savo galiomis" sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą bei kitaip įtakoti jų gyvenimą? Tai baudžiama pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį -pastudijuokit. Užtektų, kad mylimukė, Montekrista, Moonte, mementoo ir tos, kurių nepastebėjau, parašytų pareiškimus dėl grasinimo, kenkimo jų (jų vaikų, giminių) sveikatai, ir būtų pradėtas tyrimas. Būdas nesvarbu, svarbu pats grasinimo faktas, kurį konotuoja BK straipsnis. O ir apskritai, Lutuke, pastudijuokit, kokius kriminalinius prisipažinimus Jūsų draugė rašo. Pavyzdžiui:
Galvoju, ar dėl šio posto nesikreipti bent jau į e-policiją... Kaip manot, Lutuke? Ar tai tikrai nesvarbiau ir visuomenei nebaugiau (Breivikas irgi "šiukšlintojus" šaudė - iš pradžių tik tekstuose) šis Jūsų labai palaikomos draugės postas, nei neįtikinantis straipsnis dėl ilgų sijonų?
Man labai įdomu, ką apie vasaros Montevertės postus galvoja moderatoriai?
Kol kas tiek.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 20:56)
1. O koks yra Motevertės tikėjimas? Grasinti žmonėms "savo galiomis" sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą bei kitaip įtakoti jų gyvenimą? Tai baudžiama pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį -pastudijuokit. Užtektų, kad mylimukė, Montekrista, Moonte, mementoo ir tos, kurių nepastebėjau, parašytų pareiškimus dėl grasinimo, kenkimo jų (jų vaikų, giminių) sveikatai, ir būtų pradėtas tyrimas. Būdas nesvarbu, svarbu pats grasinimo faktas, kurį konotuoja BK straipsnis. O ir apskritai, Lutuke, pastudijuokit, kokius kriminalinius prisipažinimus Jūsų draugė rašo. Pavyzdžiui:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 02, 07:00)
Asmeniškai nuo manęs 3 bjaurūs šiukšlininkai jau mirę Yra Visatoje teisybė, kai moki ja naudotis
Galvoju, ar dėl šio posto nesikreipti bent jau į e-policiją... Kaip manot, Lutuke? Ar tai tikrai nesvarbiau ir visuomenei nebaugiau (Breivikas irgi "šiukšlintojus" šaudė - iš pradžių tik tekstuose) šis Jūsų labai palaikomos draugės postas, nei neįtikinantis straipsnis dėl ilgų sijonų?
Kol kas tiek.
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 11, 22:31)
Sveikos, grįžau, perskaičiau, ką parašėt per vasarą temose. Na, taip, reikalų bus... Teisinių taip pat.
1. O koks yra Motevertės tikėjimas? Grasinti žmonėms "savo galiomis" sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą bei kitaip įtakoti jų gyvenimą? Tai baudžiama pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį -pastudijuokit. Užtektų, kad mylimukė, Montekrista, Moonte, mementoo ir tos, kurių nepastebėjau, parašytų pareiškimus dėl grasinimo, kenkimo jų (jų vaikų, giminių) sveikatai. Būdas nesvarbu, svarbu pats grasinimo faktas, kurį konotuoja straipsnis. O ir apskritai, Lutuke, pastudijuokit, kokius kriminalinius prisipažinimus Jūsų draugė rašo. Pavyzdžiui:
Galvoju, ar dėl šio posto nesikreipti bent jau į e-policiją... Kaip manot, Lutuke? Ar tai tikrai nesvarbiau ir visuomenei nebaugiau (Breivikas irgi "šiukšlintojus" šaudė - iš pradžių tik tekstuose) šis Jūsų draugės postas, nei neįtikinantis straipsnis dėl ilgų sijonų?
Kol kas tiek.
1. O koks yra Motevertės tikėjimas? Grasinti žmonėms "savo galiomis" sutrikdyti jų ir jų vaikų sveikatą bei kitaip įtakoti jų gyvenimą? Tai baudžiama pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 145 straipsnį -pastudijuokit. Užtektų, kad mylimukė, Montekrista, Moonte, mementoo ir tos, kurių nepastebėjau, parašytų pareiškimus dėl grasinimo, kenkimo jų (jų vaikų, giminių) sveikatai. Būdas nesvarbu, svarbu pats grasinimo faktas, kurį konotuoja straipsnis. O ir apskritai, Lutuke, pastudijuokit, kokius kriminalinius prisipažinimus Jūsų draugė rašo. Pavyzdžiui:
Galvoju, ar dėl šio posto nesikreipti bent jau į e-policiją... Kaip manot, Lutuke? Ar tai tikrai nesvarbiau ir visuomenei nebaugiau (Breivikas irgi "šiukšlintojus" šaudė - iš pradžių tik tekstuose) šis Jūsų draugės postas, nei neįtikinantis straipsnis dėl ilgų sijonų?
Kol kas tiek.
Kur, mieloji, teisinguole buvote, kai karas vyko religinėse temose? kai buvo tyčiojamasi iš pažiūrų, iš to, kas brangu. Jūs gi filologė, senovėje pasikapstote. Nei kiek nebrangi jums Žemė, pagonybė? Kodėl jūs tada nesigrasinote? Visos piktos žinutės dabar tik atsakas parazituojančioms narėms
O jūs kaip visada, žiauriai neobjektyvi. Fui žmogus.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 21:56)
.... , tik pasakau.
Kas tu tokia, kad kazka man sakytum? Sakiau, susikisk. Man neidomus tavo vertinimai, tavo diagnozes. Pati gal save paanalizuok, kodel sedi istisai SM, komentuoji kiekviena posta, iki triusiku savo gyvenima rasai ir visiems aiskiniesi del jo, kodel vyras isvaziavo, kodel neturi ne vieno draugo?
QUOTE(mjforever @ 2019 08 11, 22:15)
labiausiai tai nusako jus, kuriai pasijuokimas iš sijonų energetikos yra pavojingesnis dalykas už vaiko mušimą.
apie ka jus cia sugrybavot? ka man cia dabar bandot pripaisyti?
kas ci aper mada, norit pasiteisinti savo bjauru elgesi, pradedama smeisti kitus?
ne is sijnu buvo juokiamasi, o is zmogaus, jus nepastebejot?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 11, 23:46)
Kas tu tokia, kad kazka man sakytum? Sakiau, susikisk. Man neidomus tavo vertinimai, tavo diagnozes. Pati gal save paanalizuok, kodel sedi istisai SM, komentuoji kiekviena posta, iki triusiku savo gyvenima rasai ir visiems aiskiniesi del jo, kodel vyras isvaziavo, kodel neturi ne vieno draugo?
as tau irgi sakiau, nepatinka neskaitytk
tik man idomu, tau apie mane pirsikurti kazkokiu nesamoniu patinka, ar geriau pati jautiesi del to ar kas tau darsi?
nei mano vyras isvaziavu ir draugu turiu is kur tu visas tas nesamones apie mane trauki?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 11, 22:35)
Kur, mieloji, teisinguole buvote, kai karas vyko religinėse temose? kai buvo tyčiojamasi iš pažiūrų, iš to, kas brangu. Jūs gi filologė, senovėje pasikapstote. Nei kiek nebrangi jums Žemė, pagonybė? Kodėl jūs tada nesigrasinote? Visos piktos žinutės dabar tik atsakas parazituojančioms narėms
neastakys ir nematys..nieko naujo po saule
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 11, 22:31)
Kol kas tiek.
Kol kas tiek.
nu matosi, kad jus neteisininke niekas negrasino, buvo perspejama, kad jei toliau elgsis kaip parazites tai ir sulauks tokio pat atsako.
Galiu pasakyti ir jums kaip sauksi taip ir atsilieps, cia jau garsinimas pagal jus? Arba 10 dievo isakymu, nemeluok, nepletkyk ir tt. o tai gausi lazdu is visatos, ci airgi grasinimai palei jus?
o smeisti, tyciotis is zmoniu, religijos, nezinot tokio BK straipsnio?
tik jau nepradekit niekuom grasinti, nieka scia nieko del forumu nedarys, nenusisvaikit jau visai.
ar gal ir man susirinkti zinutes, kas man ka "gerasino ", keike, smeize ir t.t.?
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 00:06)
as tau irgi sakiau, nepatinka neskaitytk
tik man idomu, tau apie mane pirsikurti kazkokiu nesamoniu patinka, ar geriau pati jautiesi del to ar kas tau darsi?
nei mano vyras isvaziavu ir draugu turiu is kur tu visas tas nesamones apie mane trauki?
Pati rasei, kad vyras isvaziavo. Kad pats pasirinko dirbt toli juo namu.
Ir pato tqipogi rasei, kad draugu neturi, kad truksta tau ju. Joks sveiko proto zmogus tiek negyventu SM kiek tu, neatsakinetu siokiom paklodem ir i kiekviena posta.
Susimastyk ka rasai. Paskui cia pusk ir vartyk akis
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 23:06)
niekas negrasino, buvo perspejama, kad jei toliau elgsis kaip parazites tai ir sulauks tokio pat atsako.
Grasino, bet čia niekis. Vyšnaitė ant Montevertės kriminalinio torto, tai šita:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 02, 07:00)
Asmeniškai nuo manęs 3 bjaurūs šiukšlininkai jau mirę Yra Visatoje teisybė, kai moki ja naudotis
Čia Jums nieko tokio? O gal rimtai kreiptis į policiją, nes tai kriminalinis prisipažinimas?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 00:09)
Pati rasei, kad vyras isvaziavo. Kad pats pasirinko dirbt toli juo namu.
Ir pato tqipogi rasei, kad draugu neturi, kad truksta tau ju. Joks sveiko proto zmogus tiek negyventu SM kiek tu, neatsakinetu siokiom paklodem ir i kiekviena posta.
ne, nieko taip nerasiau, rasiau, kad negrista kas diena,sakiua nebuna 3-4 naktis namuose per sav, nei kad toli nuo namu, nei ka ten dar fantazuojat , nerasiau, tai jau jusu fantazijos. O siuo metu jau dirba tokiu grafiku, kad grista kas diena, taigi....., nezinojai, kad zmones dirba ivairiai siame pasaulyje? tai nereiskia, kad jie kazkur isvaziuoja toli, jau kad fantazija tavo jau ir cambalos lenkia...
kaip ir del draugu, vel is cambalos pasigavai ??? turiu as tu draugiu pakankamai nesijaudink, sakiau darbe neturiu, nes pas mane beveik vien vyrai dirba, su jais nedraugauju moterys pas mus valytojos, administratore ir HR, pasisnekam, bet tai daznai nesusitinkam, dar kas idomu is mano gyvenimo?
Man tai negaila, as galiu pasakoti, neturiu ka slepti, bet tai kodel jums taip idomu mano gyvenimas?
Nu tai ko tu mane nesveika zmogu vis skaitai ir komentuoji?
gal pati mastyk ka grybauji nuolat paskutiniu metu, jau viena buvo su ligota fantazija, dabar tu pakeliui su ja jau prie manes kaip erke prisikabinai, prie Montevertes, kas negerai, ko tau truksta gyvenime?
man aiskinat, kad neaiskiai rasau, bet ziuriu jau Monteverte iskraipot, nu kaip jos postu nesuprasti, ir taisyklingai ir trumpai raso? ka jus is vis suprantat, tik apie agurkus sneketis?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 12, 00:19)
Čia Jums nieko tokio? O gal rimtai kreiptis į policiją, nes tai kriminalinis prisipažinimas?
Man pasikartoti, kad perklauset ? is pirmo karto neaiskiai parasiau? ne, negrasino, perspejo, nemaciau nei vieno grasinimo.
Praneskit, idomu butu kaip policija tokias bylas tirtu realiu nuzudymu neistiria, smurto, prievartavimo, aha ir uzsims tokiais, idomu irodymai kas bus anoniminis forumas?
v svajom yme zensyna?
kai taip rasot, matosi, kad nei teiseje, nei teismuose, nei aplamai kur daug gaudotes net keista, kaip filologe su tokiu prastu teksto suvokimu.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 23:25)
Praneskit, idomu butu kaip policija tokias bylas tirtu realiu nuzudymu neistiria, smurto, prievartavimo, aha ir uzsims tokiais, idomu irodymai kas bus anoniminis forumas?
na, pažiūrėsim, ačiū, kad Jūs, Montevertę palaikanti draugė leidot...
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 00:25)
ne, nieko taip nerasiau, rasiau, kad negrista kas diena,sakiua nebuna 3-4 naktis namuose per sav, nei kad toli nuo namu, nei ka ten dar fantazuojat , nerasiau, tai jau jusu fantazijos. O siuo metu jau dirba tokiu grafiku, kad grista kas diena, taigi....., nezinojai, kad zmones dirba ivairiai siame pasaulyje? tai nereiskia, kad jie kazkur isvaziuoja toli, jau kad fantazija tavo jau ir cambalos lenkia...
kaip ir del draugu, vel is cambalos pasigavai ??? turiu as tu draugiu pakankamai nesijaudink, sakiau darbe neturiu, nes pas mane beveik vien vyrai dirba, su jais nedraugauju moterys pas mus valytojos, administratore ir HR, pasisnekam, bet tai daznai nesusitinkam, dar kas idomu is mano gyvenimo?
Man tai negaila, as galiu pasakoti, neturiu ka slepti, bet tai kodel jums taip idomu mano gyvenimas?
gal pati mastyk ka grybauji nuolat paskutiniu metu, jau viena buvo su ligota fantazija, dabar tu pakeliui su ja jau prie manes kaip erke prisikabinai, prie Montevertes, kas negerai, ko tau truksta gyvenime?
man aiskinat, kad neaiskiai rasau, bet ziuriu jau Monteverte iskraipot, nu kaip jos postu nesuprasti, ir taisyklingai ir trumpai raso? ka jus is vis suprantat, tik apie agurkus sneketis?
Papildyta:
Man pasikartoti, kad perklauset ? is pirmo karto neaiskiai parasiau? ne, negrasino, perspejo, nemaciau nei vieno grasinimo.
v svajom yme zensyna?
kai taip rasot, matosi, kad nei teiseje, nei teismuose, nei aplamai kur daug gaudotes net keista, kaip filologe su tokiu prastu teksto suvokimu.
Papildyta:
v svajom yme zensyna?
Puskvaise tu, ar as taves konors kadanors klausiau? Maximos akciju lankstinukas idomesnis negu tu. O ir ka klaust, kai visus triusikus cia pati dziaustai.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 20:46)
jus bent abidvi perskaitet straispsni? ant kiek zmogus turi tureti tamsos viduje, kad is viso grazaus straipsnio isrinkti tik viena toki sakini, kuris visai nieko nenusako ?
Papildyta:
Aplamai tie nuolaitniai pasisaipymai is kitu, kitu poziurio i gyvenima, kitu religiju, ar jus bent suvokiat ,kad darot nusikaltima? zinoma cia niekas jusu neieskos ir neteis, bet gyvenime kabinetis prie zmogaus religijos ir tikejimo is to saipytis, yra vadinama nusikalstama veikla,
ir jums kas is to , malonuma jaucia koki? ar save isivaizduojat, kad pasikeliat taip?
Papildyta:
Aplamai tie nuolaitniai pasisaipymai is kitu, kitu poziurio i gyvenima, kitu religiju, ar jus bent suvokiat ,kad darot nusikaltima? zinoma cia niekas jusu neieskos ir neteis, bet gyvenime kabinetis prie zmogaus religijos ir tikejimo is to saipytis, yra vadinama nusikalstama veikla,
ir jums kas is to , malonuma jaucia koki? ar save isivaizduojat, kad pasikeliat taip?
Nepating4jaU SPECIALIAi tau :
1. pagerėjo mano odos būklė,
2. menstruacinis ciklas priderino prie mėnulio ciklo, Mėnesinės tapo trumpesnės ir lengvesnės.
3. Pasikeitė hormoninis fonas, dėl to netgi mažiau plaukų ėmė augti ant kojų, nereikia taip dažnai skustis.
4. kelnės gali būti viena iš priežasčių, kodėl moteris negali pastoti,
5. be to, kelnių nešiojimas didina atskirtį tarp kairiojo ir dešiniojo smegenų pusrutulio.
5. Be to, kai klubai nuolat spaudžiami, klubų kaulai, kurie turi judėti, praranda paslankumą ir tokioms moterims labai sunku gimdyti.
6. Varpų skambesys sunaikina iki 90 proc. bakterijų. Jis gydo. Kai mes dėvime varpo formos sijoną, jis taip pat skamba ir mus sveikatina savo varpo energija. Mes to nematome, negirdime, bet tai veikia. Tai tarsi kokonas, kuris leidžia mums iš žemės natūraliai semtis energijos. Ir šią energiją labai gerai jaučia gyvūnai.
7. nuogos čiurnos viena iš vyrų kaprizingumo, nerimo ir potencijos problemų priežasčių, o moterims gali turėti neigiamą poveikį ginekologiniams organams.
ir tt
QUOTE(paštininkė @ 2019 08 12, 00:19)
Nu keturių negalėjau rašyti, tik tris, nes Aimeja sakė, kad grįš rudenį
Tai parinkau tik tris: Klajoklį, Renę ir virgą Nu privalėjau kažkaip suktis, jei jau esu Elfų Deivė
Ir būtinai paštinike parašykite, kad Burbanti savo vyrą mėnesinių krauju prisirišo, kad kin turi netikrą kūdikį nuo netikro vyro, kad Lutukė pats baisiausias žmogus, nuo kurios visi bėga, nu ir taip toliau. Skaitėte gi temą, ar ne?
Tik nerašykit apie cambalą, nerašykite, prašau, kad čia jos kūryba ir jos žaidimą visi žaidžia, nes žmogus labai bijo psichiatrų, o tenais gali ją ir išvežti
Papildyta:
Ir šiaip, pasiūlymas - grįžkime į aną temą, kam šią žinių temą šiukšlinti?
Paštininke, nesikuklinkt, prisijunkite, būsite teisėja. Mums jau reikia naujų herojų, nes tas pats per tą patį jau, cambalos talentas degraduoja nuo kalėdų, kai jai nepavyko manęs prakeikti, neišdegė jos burtas