Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2018 01 18, 09:51)
Tuomet abipusiai. Jūs irgi būsite paskųsta, kai ne į temą pradėsite savo pamokslus ar pašaipėles. Ypatingai, kai prisipažinote, jog žavitės tuo, kuris moka paironizuoti save, tuo tarpu pati irozinuojate ne save, o tik kitus pastoviai ax.gif

Vel eiliniai pamokslai ir asmeniskumai...
Atsakyti
Donalda Meiželytė rėžė: „Aš nebenoriu vaikų, todėl atliksiu sterilizaciją“

Pasakykim idomus pasirinkimas, bet va as nesurpantu poreikio apie tai viesai skelbtis...
Kokia prasme tame?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 01 18, 11:57)
Donalda Meiželytė rėžė: „Aš nebenoriu vaikų, todėl atliksiu sterilizaciją“

Pasakykim idomus pasirinkimas, bet va as nesurpantu poreikio apie tai viesai skelbtis...
Kokia prasme tame?

Tokie kaip ji ir gyvi bei gyvena tik viešumo dėka, antraip nugrimzta į pogrindį ir kenčia bapkių trūkumą. Be to, gal neva mano, kad atlieka kilnią misiją, tipo nebebūtų abortų ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 18, 12:05)
Tokie kaip ji ir gyvi bei gyvena tik viešumo dėka, antraip nugrimzta į pogrindį ir kenčia bapkių trūkumą. Be to, gal neva mano, kad atlieka kilnią misiją, tipo nebebūtų abortų ar pan.

Tau iki jos pogrindzio( jei ji kada ir nugrimzdu)...
Misija neimanoma. Pavydi ir sitai moterei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 18, 12:57)
Tau iki jos pogrindzio( jei ji kada ir nugrimzdu)...
Misija neimanoma. Pavydi ir sitai moterei.

Į a/ž parašei, aha, į a/ž.
Visi matėt? Būsit liudininkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 18, 13:05)

Tai aišku, jai reikia viešumo. Bet kokia reklama, net ir bloga, yra reklama. Galėjo dar papasakot kaip mėnesinėm serga ir po to nebereiks sirgti bigsmile.gif , galės su savo jaunuoliu bet kada love.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 18, 12:59)
Į a/ž parašei, aha, į a/ž.
Visi matėt? Būsit liudininkais biggrin.gif

As taves tavo asmeniskumu neklausineju ir tu man neidomi, kad tureciau tau az rasyti.
Kalba eina apie Donalda, kuria kaip ir visas kitas zymesnes moteris bandai apsikt.
Tai kad pirma pati kazko pasiek, o tik paskui kritikuok.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 18, 13:06)
Tai aišku, jai reikia viešumo. Bet kokia reklama, net ir bloga, yra reklama. Galėjo dar papasakot kaip mėnesinėm serga ir po to nebereiks sirgti bigsmile.gif , galės su savo jaunuoliu bet kada love.gif

Bet tai kokios jus moterys...
Siaip tai nuo zmogaus charakterio priklauso ar viesinti savo asmenini gyvenima ar ne. Paziurekim kad ir M1 vedaciuosius Skaiva. Kazka per laidos vedima papasakoja apie save ir ka? Negi jai dar reikua reklamos? Ir taip superine vedeja.
Is Donaldos atbiravimu bent jau as pirmoj vietoj ne lovos reikalus iziuriu, o apsisaugojima nuo baisios ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 sausio 2018 - 13:16
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 18, 13:06)

OK, tebunie cia PiaRo kompatija. Na nelabai seku Lietuvos zaviagzdutes, bet ji man rodos, gal ir kalidingai, pasitraukus is viesumo...

Is dalies sutinku, reiktu kalbeti apie tokius budus apsisaugoti, kaip vyru vazektomija, moteru sterilizacija. Bet va klausimas ar Donalda yra autoritetas, i kuri kas isiklausytu? Jei buvo rimtesni lukesciai, isjudinti visuomene diksuijai, tai ji-Donalda ne labai tinkamas kandidatas, greciau bus atvirkstine reakcija. Eilis burbulas, sensacija, kuri po dienos nuslops.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 18, 13:15)

Is Donaldos atbiravimu bent jau as pirmoj vietoj ne lovos reikalus iziuriu, o apsisaugojima nuo baisios ligos.

As irgi noreciau tiketi tokia versija, kad sis fakto iskelimas i viesuma daugiau skirtas diskusijai, svietimui...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 18, 13:15)
As taves tavo asmeniskumu neklausineju ir tu man neidomi, kad tureciau tau az rasyti.
Kalba eina apie Donalda, kuria kaip ir visas kitas zymesnes moteris bandai apsikt.
Tai kad pirma pati kazko pasiek, o tik paskui kritikuok.
Papildyta:

Bet tai kokios jus moterys...
Siaip tai nuo zmogaus charakterio priklauso ar viesinti savo asmenini gyvenima ar ne. Paziurekim kad ir M1 vedaciuosius Skaiva. Kazka per laidos vedima papasakoja apie save ir ka? Negi jai dar reikua reklamos? Ir taip superine vedeja.

Aha, neklausinėji. Tu neklausinėdama apie mane netgi drįsti konstatuoti pati ax.gif

Kas prabilo. Seniai čia visas įžeidinėjai iš eilės? Droidas, šapokliaka, kiaulesnukė, ryža ir t.t.
Nuo kada čia patapai tokia moterų gynėja? biggrin.gif Gal užjudinau tavo idolę? Donalda su Skaiva tau moters įdealai? biggrin.gif
Atsakyti
O del vazektomijos, sterilizacijos, mano galva visai priimtinas budas, kai zmones susilaukia planuota kieki vaiku.
Pazistu vyra, kuris pasidare vazektomija (ne Lietuvoje, nes neiteisinta). Anot jo nenorejo seti po pasauli vaiku, kuriais negales rupintis. Apie tai zinojo labai mazai zmoniu tik artimi. Na sakykim jo gyvenimas budas behemiskas, tai viena moteriske norejo jam "pripaisyti" tevyste... Neisejo. Idomu tai, kad jis nepripazino kad yra nevaisingas, jis sutiko apdaryti genetini testa.

O siaip, manau, vazektomijos vyrai bijo, nes si procedura itakoja jo kaip vyro saviverte.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 18, 13:21)
Aha, neklausinėji. Tu neklausinėdama apie mane netgi drįsti konstatuoti pati ax.gif

Kas prabilo. Seniai čia visas įžeidinėjai iš eilės? Droidas, šapokliaka, kiaulesnukė, ryža ir t.t.
Nuo kada čia patapai tokia moterų gynėja? biggrin.gif Gal užjudinau tavo idolę? Donalda su Skaiva tau moters įdealai? biggrin.gif

Koks dar Droidas? Pirma karta girdziu.
Gal hobitas? Net avatara iskart pasikeitei biggrin.gif .
Ubunte gavo ko nusipelne ir dar mazai. " Kuauliasnuke" usvis ne mato epitetas. O " ryza" - tai tiesiog plauku spalva.Kitu, normaliu moteru neikaip nevadinu, tai kad spakajikis.

O prie ko cia moterys idealai? Man pvz seimos idealai ( bent jau kaip parodyta) Barakos Obamos seima, kad ir Gabrieliaus Landsbergio seima. Bet tai nereiskia, kad as gyvensiu ir elgsiuos kaip jie.
O tu nors pasiek 10 aja dali to, ko pasiekusios Donalda su Skaiva. Sedeti dienu dienas sm ir pliurpti nesamones eiline bedarbe moka. Tik pavydeti nereikia, geriau eik 8r uzsiimk kazkuom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 sausio 2018 - 13:34
QUOTE(cambala @ 2018 01 18, 13:28)
Koks dar Droidas? Pirma karta girdziu.

Jakutienė, su Jagelavičiūte teisėsi už tai, kad droidu ir dar visaip kaip negražiai išvadino. Šiaip tai eilinė silikoninė bandito boba biggrin.gif
Atsakyti