Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 14:50)
tai ne žinok, vėdint nereikia, pačiai dusti ir vaiką ligotą po to užaugint
aišku, kad reikia vėdint
statybų kompanijos irgi pinigus ima, ir dar kokius

Tai vedink - kisk vaika i lovyte, kedute ir vedink.
Isvis ka cia pezi, kai neturi vaiku ir nezinai kaip auginami ir saugomi.
Aukles darbas PRIZIURETI VAIKA. Uz tai jos gauna nemazus pinigus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 15:48)
Alio, aukle pinigus gauna uz vaiko prieziura. Kokiu dar ekspromtu atidaro langus? turint aukle reikia vaizdo kamera stebet.

Uz vaiko laikyme bute kuriame langai iki grindu turetu atimti vaikus is tokiu tevu ir juos teisti.
Taip pat teisti tuos kurie leido tokiuss rangus irengti istatybos ar remonto metu. Jei savavaliskai - tai kas savavaliskai state.
Tai neisivaizduojama, nors LT jau dabar visokios nesamones tampa norma. Taiso kelius ir neapsaugo duobiu ar skardziu.... laukinis krastas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 14:50)

statybų kompanijos irgi pinigus ima, ir dar kokius

Statybu kompanijos zino kas gyvens ju statytuose bustuose? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 11:03)

nezinau kaip jums, bet man nesmagu salia vyru sysioti, ne del garsu savaime, net nezinau kaip paaiskinti, ar susipazinusi su vyru pvz tik eitumet salia sysioti ar kakoti,kad visi garsai ir kvaapai jaustusi, nemanau, vis tiek yra kazkoks toks padorumas ar kas nezinau kaip net pavadinti, nepatika man zmones kurie salia kitu perdzia, raugeja, sysioja nusisuke tik uz koko krumo salia, Tai nera toks malonus ir kvepiantis procesas, geriau, jau kai esi vienas, is bedos dar su moterim salia, ne vyrais, bent man, tik tiek, aisku tragedijosnera, bet nenoreciau,kad visus tualetus pakeistu,

Bet aš ir su moterim neičiau nei šalia sysioti, nei kakoti. Man apskritai vieši tualetai yra nemaloni vieta, aš ten einu tik kai jau tikrai nėra pasirinkimo. Ir man nemalonu, kai kas nors yra gretimoj kabinoj. Kokia lytis man nėra svarbu. Esu buvusi moterų pliaže ir nudistų pliaže ir abu man nepatiko iš esmės vienodai. Nejaukiai aš juose jaučiuosi. Gal tai kompleksai kažkokie, gal šiaip kokie vidiniai demonai. Ir į pirtį aš nuoga niekur neinu biggrin.gif Žodžiu, man iš esmės dzin, kokia lytis už sienos sysioja biggrin.gif Bet taip, įprasčiau yra atskiri tualetai, tai jei jau rinktis moterų ar bendrą reiktų, matyt ir aš eičiau į moterų. O jei pasirinkimo nebūtų, nu tai nebūtų. Ką dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 08, 15:02)

Taip pat teisti tuos kurie leido tokiuss rangus irengti istatybos ar remonto metu. Jei savavaliskai - tai kas savavaliskai state.

Na jo, visus nuteisti, jei projektas turi vitrininius langus😂😂.
Papildyta:
Siaip tai vaikas iskristi gali uzsilipes ant palanges - is paprasto lango.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 08, 15:14)
O tave kas verčia į tuos tulikus eiti? Aš tai nieko baisaus nematau tam tavo wc paveiksliuke. O jei tau baisu- gali su pampersu vaikščiot.
O kas pirty blogai plikiem būti? Jei tu nuogą vyrą pirty matai tik kaip sekso objektą,tai jau tavo problema. Esu Druskininkuose kelis kartus ėjus į pirtį, kur leidžiama tik nuogiems, ten tikrai jokios orgijos nevyksta, žinok. Aišku ėjom kartu su vyru, vienai gal nejauku kažkiek būtų, bet tik todėl, kad dar yra pas mane kažkiek homosovietiko biggrin.gif . Kitos pirtys, kur su maudomais eina, per programas sausakimšos, o tose kur tik nuogiems galima eiti, neperpildytos biggrin.gif .Nors ir tose, kur su maudomais leidžia, prieš programą pasako, kad galit nusirengti, tas pats ir ant durų užrašyta, bet nusirengiančius gal tik du kartus mačiau, matyt nedrįsta, davatkų bijo būt apšaukti iškrypėliais.

kas vercia? tame pastete kur tenka kartais buvoti, kitokiu tualetu nera biggrin.gif tai jei visur taip padarytu butu ne kazka, apie mokyklas i rviakus motyvus jau pasakiau. ir del nudizmo pasisakiau, o kad jums orgijos vaidenasi tai jusu reikalas, as gi kitokius susakiau savo motyvus.
baisaus irgi nieko nematau, tik pasakiau,akd man nepriimtina, jum spirimtina valio, o ka negalima savo nuomoniu issakyti?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 08 08, 16:02)
Bet aš ir su moterim neičiau nei šalia sysioti, nei kakoti. Man apskritai vieši tualetai yra nemaloni vieta, aš ten einu tik kai jau tikrai nėra pasirinkimo. Ir man nemalonu, kai kas nors yra gretimoj kabinoj. Kokia lytis man nėra svarbu. Esu buvusi moterų pliaže ir nudistų pliaže ir abu man nepatiko iš esmės vienodai. Nejaukiai aš juose jaučiuosi. Gal tai kompleksai kažkokie, gal šiaip kokie vidiniai demonai. Ir į pirtį aš nuoga niekur neinu biggrin.gif Žodžiu, man iš esmės dzin, kokia lytis už sienos sysioja biggrin.gif Bet taip, įprasčiau yra atskiri tualetai, tai jei jau rinktis moterų ar bendrą reiktų, matyt ir aš eičiau į moterų. O jei pasirinkimo nebūtų, nu tai nebūtų. Ką dabar biggrin.gif

man panasiai, tik moteris dar pakenciu labiau biggrin.gif irgi is bedos, pati niekur neinu, kur bus nuogi ar i tokius tualetus, jie yra psirinkimas kitokiu biggrin.gif I moteru pleza gal ir eiciau pasideginti, bet siaip nepasigendu, i nudistu neiciau , nors ir nebuvusi biggrin.gif
tai va ir as ejau, bet jausmas nu ziauriai nejaukus buvo biggrin.gif nenoreciau taip kasdiena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 15:39)
bet teisingai tie žmonės sako, kurie ir statybos įmones kaltina
visgi dauguma žmonių augina vaikus, tai riekia proto taip statyti daugiabučius. Kas norės nuosavo namo, tai statys kaip norės, patys ir atsakys, o čia perka žmonės ką gauna, ką pastato. Atsakomybę reiktų dalinti tiek auklei, tiek statybų bendrovei, dar glaima ir tėvams, kad apsaugų, grotų neuždėjo, kai vakas mažas. Žodžiu, vieno kalto čia nematau. Auklė jei gyvena kitokiame name, ji pripratus atidarinėti kitokius langus. Žmogus atidaro ekspromtu, nepagalvoja, ne jo čia butas. Neaišku kaip ilgai dirba ji pas juos. Labiausiai apgalvoti visgi turėt kas gyvena ir kas stato

pritariu, siaip ziauru tokie dalykai, kad ir kiek tu kaltu ieskosim, vaikas nebegris...cia visiem sokas ir tevam zinoma ir auklei ir kaimynam,baisu....lemtis matomai tokia...
sakiau jau ne karta butai nera tinkami seimom su vaikais gyventi...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 16:02)

jo, žinok tik pensininkai biggrin.gif
bet ir jie anūkus dauguma turi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 08 08, 16:02)

tai tiesiog suformuota visuomenės, nes mūsų krašte jau seniai nėra kaip Afrikoje pvz. Mūsų senelės apskritai skarytes dar rišosi, ilgi sijonai ir t.t. Ir tai nėr anei gerai, nei blogai. Tiesiog taip yra pas mus. O ir nenorėčiau, kad pasiektume kitokį lygį, kai net koks Nausėda išsirengtų biggrin.gif
Aš irgi į pirtį porą sykių, kai ėjau, ėjau su mudymke, man maloniau, kai mane nenužiūrinėja skersai išilgai, aš už tai milijonų negaunu smile.gif Bet vienai asabai čia baisiai užkliuvo, įžeidinėti ėmė. Tai va ir jūs dabar saugokitės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 16:11)
Siaip tai vaikas iskristi gali uzsilipes ant palanges - is paprasto lango.

tada tai ir vadintųsi 100 proc. nepriežiūra
Papildyta:
sunkiausias dabar su ta vaiko žūtimi dabar bus teisėjams, bet žiannt kaip jie "dirba", tai nuteis tikriausiai be analizės ir lievai, kaip visada
Atsakyti
As manau, kad aukle kalta, nes nesuziurejo. Vaikai labai vikrus ir gudrus, pasistatys kede ir uzlips per aukstesni langa ar balkona. Aukles ir yra pareiga priziureti, nes jeigu nebutu pavoju, namie, tai vaikai vieni galetu but. Kuo ten tas langas ypatingas, kad statytojus reiktu kaltint? Langas kaip 90 proc kitu.
Bet siaio labai gaila ir aukles kaip zmogaus, uztampys ja turbut po teismus tevai.

I viesus wc einu ir vargo nematau. Zinau, kad yra tokiu, kur pasikt gali tik savo tulike, nes kitur viskas uzsiblokuoja,nors sikna jau plysta. Bjauriausia yra rast wc po kiaules apsilankymo, o visa kita gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 08 rugpjūčio 2019 - 16:39
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 08, 16:38)
Bjauriausia yra rast wc po kiaules apsilankymo, o visa kita gelytes  rolleyes.gif

Taip. Tikrai moteru wc buna kiaules palieka savo krauja ar apmyztas dangti/ grindis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 16:02)

Be abejo.
Statybos projekte buna parasyta, kad tai zmoniu gyvenamasis namas, arba karvelide.
Jei karvelide, tai normalu angos isskristi balandziams, o jei zmoniu gyvenamasis namas, tai negali buti jokiu siurpriziniu laiptu ar duru, kur vaikas ar girtas ar apsimiegojes galettu iskristi.
Niekur tokiu nesamoniu ir nemaciau, tik Lietuvoje, kur atsilike neissilavine zmones.
Ko as neprisiziurejau namu apziurose.
Veikiantys balkonai be tureklu, durys kurios veda i bedugne rusi, ten dar nesumontuoti laiptai (nuo 2002 metu pastatymo), suskystintu duju balionu kambarys irengtas rusyje.

Tik baudos ir kalejimai gali ka pakeeisti, nebutina buti vaiku aukomis galite tapti ir jus nueje pas tokius durnius i svecius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 rugpjūčio 2019 - 17:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 08, 17:46)
Ko as neprisiziurejau namu apziurose.
Veikiantys balkonai be tureklu, durys kurios veda i bedugne rusi, ten dar nesumontuoti laiptai (nuo 2002 metu pastatymo), suskystintu duju balionu  kambarys irengtas rusyje.

As kiek supratau, tai tu ieskaisi ala pirkt namo. Ir ziuri tu namu, kurie buvo statyti pries 17 metu.. ir daugiau.
Nu nu. O paskui reiski pretenzijas. Vietoj nieks nestovi. Nori pigiai - gausi su tais nesuremontuotais laiptais ir duju balionu.

Ir kas tau neleidzia busto ieskotis ubuntijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2019 - 18:12
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 19:10)
As kiek supratau, tai tu ieskaisi ala pirkt namo. Ir ziuri tu namu, kurie buvo statyti pries 17 metu.. ir daugiau.
Nu nu. O paskui reiski pretenzijas. Vietoj nieks nestovi. Nori pigiai - gausi su tais nesuremontuotais laiptais ir duju balionu.
Ir kas tau neleidzia busto ieskotis ubuntijoj?

17 metu namas jei tau senas, tai daug ka pasakai apie namu statymo kokybe LT.
Vokietijoje antroje vietoje gyvenau name, kur statytas 1905, renovuotas (prastai), tai Lietuvoje baisiau atrodo namai 30 metu senumo
Atsakyti