QUOTE(Maja Di @ 2019 08 08, 14:09)
Nemalonu man būtų eiti į tokį tualetą, kur prie mano akių į pisuarą vyras svetimas sysiotų. Nemalonu būtų matyti ir sysiojančią moterį (gerai pagalvojus, gal vyras ir geriau
). Negi tuose viešuose tualetuose visi vienoj patalpoj turi savo reikalus atlikinėti, nėra jokių sienelėmis ir durimis atskirtų patalpų? Tiesiog lygioj vietoj problemą kažkas daro ir nenori įvardint savo problemų, nes bijo kažkokių menamų transseksualų, įeinančių į bendrą tualetą. Man tarybinėj mokykloj irgi būdavo kompleksas nueiti į wc, nes durų nebūdavo, nesvarbu, kad tik mergaitėms wc. Eidavau, kai žinodavau, kad iki namų neiškentėsiu. Mano sūnui ir dabar, nors jau normalūs tualetai mokykloj, vis vien tik pargrįžus namo, pirmas darbas- kelionė į wc
.
patalpa viena, tualetai atskirti sienelemis, kas dar neaisku? kam smagu taip lai eina, bet nezinau kodel versti zmones i tokius eiti, nepaliekant alternatyvu? nes ienama link to, kad visus tokius padaryti...
man priimtina kai vyrai savo reikalus atsilieka tarp vyru, moterys tarp moteru, kaip ir kitus dalykus pvz persirengineti galima tarp moteru, eiti i pirti nuogiem irgi su sava lytim, jei grupe, arba tada poroje i pirti, nuogiem buti, man asmeniskai nudizmas nepriimtinas, nepriimtina tam tirkus ddalyksu darytis prie vyru salia, nebutinai ir matant tiesiogiai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:09)
Nes tu antra diena apie juos.
o tu apie ka? as tai tik vakar parasiau, o visa kita jusu klausimai ir atsakymai
tau vis norisi ta tema kaip matau rutulioti, nes labai domina kitu zmoniu klynai
nusirengti negali prie kitu vyru, o kakoti nieko tokio