Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 13:45)
O i wc uzeina ir nusirenge nuogi vaiksto?

prie ko cia wc, kiba tu negali nuoga buti prie kitu vyrau ar kompleskuoji bene, ziuri i kiekvina kaip potencialu partneri?
Atsakyti
Nemalonu man būtų eiti į tokį tualetą, kur prie mano akių į pisuarą vyras svetimas sysiotų. Nemalonu būtų matyti ir sysiojančią moterį (gerai pagalvojus, gal vyras ir geriau biggrin.gif ). Negi tuose viešuose tualetuose visi vienoj patalpoj turi savo reikalus atlikinėti, nėra jokių sienelėmis ir durimis atskirtų patalpų? Tiesiog lygioj vietoj problemą kažkas daro ir nenori įvardint savo problemų, nes bijo kažkokių menamų transseksualų, įeinančių į bendrą tualetą. Man tarybinėj mokykloj irgi būdavo kompleksas nueiti į wc, nes durų nebūdavo, nesvarbu, kad tik mergaitėms wc. Eidavau, kai žinodavau, kad iki namų neiškentėsiu. Mano sūnui ir dabar, nors jau normalūs tualetai mokykloj, vis vien tik pargrįžus namo, pirmas darbas- kelionė į wc ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 08 rugpjūčio 2019 - 13:12
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:01)
prie ko cia wc, ?

Nes tu antra diena apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 08, 14:09)
Nemalonu man būtų eiti į tokį tualetą, kur prie mano akių į pisuarą vyras svetimas sysiotų. Nemalonu būtų matyti ir sysiojančią moterį (gerai pagalvojus, gal vyras ir geriau biggrin.gif ). Negi tuose viešuose tualetuose visi vienoj patalpoj turi savo reikalus atlikinėti, nėra jokių sienelėmis ir durimis atskirtų patalpų? Tiesiog lygioj vietoj problemą kažkas daro ir nenori įvardint savo problemų, nes bijo kažkokių menamų transseksualų, įeinančių į bendrą tualetą. Man tarybinėj mokykloj irgi būdavo kompleksas nueiti į wc, nes durų nebūdavo, nesvarbu, kad tik mergaitėms wc. Eidavau, kai žinodavau, kad iki namų neiškentėsiu. Mano sūnui ir dabar, nors jau normalūs tualetai mokykloj, vis vien tik pargrįžus namo, pirmas darbas- kelionė į wc ax.gif .

patalpa viena, tualetai atskirti sienelemis, kas dar neaisku? kam smagu taip lai eina, bet nezinau kodel versti zmones i tokius eiti, nepaliekant alternatyvu? nes ienama link to, kad visus tokius padaryti...

man priimtina kai vyrai savo reikalus atsilieka tarp vyru, moterys tarp moteru, kaip ir kitus dalykus pvz persirengineti galima tarp moteru, eiti i pirti nuogiem irgi su sava lytim, jei grupe, arba tada poroje i pirti, nuogiem buti, man asmeniskai nudizmas nepriimtinas, nepriimtina tam tirkus ddalyksu darytis prie vyru salia, nebutinai ir matant tiesiogiai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:09)
Nes tu antra diena apie juos.

o tu apie ka? as tai tik vakar parasiau, o visa kita jusu klausimai ir atsakymai mirksiukas.gif tau vis norisi ta tema kaip matau rutulioti, nes labai domina kitu zmoniu klynai lotuliukas.gif nusirengti negali prie kitu vyru, o kakoti nieko tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:21)

o tu apie ka? as tai tik vakar parasiau, o visa kita jusu klausimai ir atsakymai  mirksiukas.gif tau vis norisi ta tema kaip matau rutulioti, nes labai domina kitu zmoniu klynai lotuliukas.gif nusirengti negali prie kitu vyru, o kakoti nieko tokio lotuliukas.gif

Apie tavo glusuma.
2 diena paklodes apie tuos savo wc audi. Su vaizdinem medziagom.
Nepatinka - neeik, sik namuose. Niekas niekur neuzdarineja vyru ir moteru wc, o jei kazkur kelis bendrus pastato - cia tik tu matai tragedija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:26)
Apie tavo glusuma.
2 diena paklodes apie tuos savo wc audi. Su vaizdinem medziagom.
Nepatinka - neeik, sik namuose. Niekas niekur neuzdarineja vyru ir moteru wc, o jei kazkur kelis bendrus pastato - cia tik tu matai tragedija.

o kodel tu ta tema vis gvildeni, eik sik i vyru tualetus ir toliau,kas draudzia??juk vyrai pas jus ten abai supratingi lotuliukas.gif
Roma irgi ne per diena pasistate... mirksiukas.gif niekad nebuna radikaliu kakzokiu pertvarku per diena, pamazu viskas vyksta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 13:33
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:33)
o kodel tu ta tema vis gvildeni, eik sik i vyru tualetus ir toliau,kas draudzia??juk vyrai pas jus ten abai supratingi lotuliukas.gif
Roma irgi ne per diena pasistate... mirksiukas.gif niekad nebuna radikaliu kakzokiu pertvarku per diena, pamazu viskas vyksta....

Rasyk peticija del wc.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 15:21)
patalpa viena, tualetai atskirti sienelemis, kas dar neaisku? kam smagu taip lai eina, bet nezinau kodel versti zmones i tokius eiti, nepaliekant alternatyvu? nes ienama link to, kad visus tokius padaryti...

man priimtina kai vyrai savo reikalus atsilieka tarp vyru, moterys tarp moteru, kaip ir kitus dalykus pvz persirengineti galima tarp moteru, eiti i pirti nuogiem irgi su sava lytim, jei grupe, arba tada poroje i pirti, nuogiem buti, man asmeniskai nudizmas nepriimtinas, nepriimtina tam tirkus ddalyksu darytis prie vyru salia, nebutinai ir matant tiesiogiai.

O tave kas verčia į tuos tulikus eiti? Aš tai nieko baisaus nematau tam tavo wc paveiksliuke. O jei tau baisu- gali su pampersu vaikščiot.
O kas pirty blogai plikiem būti? Jei tu nuogą vyrą pirty matai tik kaip sekso objektą,tai jau tavo problema. Esu Druskininkuose kelis kartus ėjus į pirtį, kur leidžiama tik nuogiems, ten tikrai jokios orgijos nevyksta, žinok. Aišku ėjom kartu su vyru, vienai gal nejauku kažkiek būtų, bet tik todėl, kad dar yra pas mane kažkiek homosovietiko biggrin.gif . Kitos pirtys, kur su maudomais eina, per programas sausakimšos, o tose kur tik nuogiems galima eiti, neperpildytos biggrin.gif .Nors ir tose, kur su maudomais leidžia, prieš programą pasako, kad galit nusirengti, tas pats ir ant durų užrašyta, bet nusirengiančius gal tik du kartus mačiau, matyt nedrįsta, davatkų bijo būt apšaukti iškrypėliais.
Atsakyti
O siaubas
https://www.tv3.lt/m...le-vedino-namus
Uzuojauta tevams.
Aukle turbut irgi nekazka jauciasi... Bet kaip sitaip nesuziuret vaiko, zinant kad nera apsaugu...
Atsakyti
bet teisingai tie žmonės sako, kurie ir statybos įmones kaltina
visgi dauguma žmonių augina vaikus, tai riekia proto taip statyti daugiabučius. Kas norės nuosavo namo, tai statys kaip norės, patys ir atsakys, o čia perka žmonės ką gauna, ką pastato. Atsakomybę reiktų dalinti tiek auklei, tiek statybų bendrovei, dar glaima ir tėvams, kad apsaugų, grotų neuždėjo, kai vakas mažas. Žodžiu, vieno kalto čia nematau. Auklė jei gyvena kitokiame name, ji pripratus atidarinėti kitokius langus. Žmogus atidaro ekspromtu, nepagalvoja, ne jo čia butas. Neaišku kaip ilgai dirba ji pas juos. Labiausiai apgalvoti visgi turėt kas gyvena ir kas stato
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 14:39)
Auklė jei gyvena kitokiame name, ji pripratus atidarinėti kitokius langus. Žmogus atidaro ekspromtu, nepagalvoja, ne jo čia butas. Neaišku kaip ilgai dirba ji pas juos. Labiausiai apgalvoti visgi turėt kas gyvena ir kas stato

Alio, aukle pinigus gauna uz vaiko prieziura. Kokiu dar ekspromtu atidaro langus? Tegu atidaro, jei jau ant tiek reikia isvedint, bet vaikas turetu but kedutej, lovytej ar dar kazkur saugiai ikistas.
O cia nusisuko. Kur nusisuko, ko nusisuko, juk vaikas ropoja
Reiskia ropok salia.
Daug aukliu telefonuose mirksta. Arba labai prOAtingos savo uzauginusios. Namuose turint aukle reikia vaizdo kamera stebet.
Atsakyti
tai ne žinok, vėdint nereikia, pačiai dusti ir vaiką ligotą po to užaugint
aišku, kad reikia vėdint
statybų kompanijos irgi pinigus ima, ir dar kokius
Atsakyti