Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 07, 21:28)
Nesiseke tau matau nuo jaunystes... Bet juk nebeda. Toms kuriu neprievartauja - yra kita daina variantas:

"Ji pati prie manęs lindo
aš nekaltas ji pati palindo
Ji lindo lindo po manim palindo (ji pati ji pati ji pati po tavim palindo)
Tą vakarą prisimenu kaip per rūką
Barai buteliai keitės vienas po kito
Prie eilinio ugninio vandens litro sedėjom atsipūtę"

Man tai turbut pasiseke...
Kiek bernu buvo pries vyra - neatsimenu taip kaip tu exes. Kartis nenoriu. Vaiko nevadinu " kanalizaciniu vamzdziu".

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 23:32)
Man tai turbut pasiseke...
Kiek bernu buvo pries vyra - neatsimenu taip kaip tu exes. Kartis nenoriu. Vaiko nevadinu " kanalizaciniu vamzdziu".

oho tai biski pasileidusi buvai? tai kam tave prievartauti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 22:52
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 22:51)
oho tai biski pasileidusi buvai? tai kam tave prievartauti? biggrin.gif

Joa. Pasileidus daug buvau - pries vyra gal 7 kadrai ( nors h)nebeatsimenu kas i kina vede, kas buciavo, kas zenytis kviete ..)Nuo 17 metu. Laaabai pasileidus. Ne taip kaip tu - sena merga juk Santuokos sakramenta kazkam ipynei.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 00:03)
Joa. Pasileidus daug buvau - pries vyra gal 7 kadrai ( nors h)nebeatsimenu kas i kina vede, kas buciavo, kas zenytis kviete ..)Nuo 17 metu. Laaabai pasileidus. Ne taip kaip tu  - sena merga juk Santuokos sakramenta kazkam ipynei.

nu jo jei daveisi neaisku njo kada, tai 20m tau gal ir senmerge lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 23:13
bet tai kaip šlykščiqi skamba žodis sakramentas cambalos lūpose, atskirt ją nuo bažnyčios seniai reikėjo

danai fainulkos, kokie pasileidę biggrin.gif https://www.alfa.lt/...oje-kopenhagoje
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 00:03)
Joa. Pasileidus daug buvau - pries vyra gal 7 kadrai ( nors h)nebeatsimenu kas i kina vede, kas buciavo, kas zenytis kviete ..)Nuo 17 metu. Laaabai pasileidus. Ne taip kaip tu  - sena merga juk Santuokos sakramenta kazkam ipynei.

Neapsimesk kvaila. Neidomu kas ledus pirko ar i kina vede, svarbu su kuo miegojai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 16:04)
nieko, bet ar miške eitum už sekančio medžio, kai pamatytum, kad prie šalia esančio svetimas vyras daro? ar visgi eitum toliau, į kitą pusę? atsakyk sąžiningai, jei dar tokia gebi būti

Aš tai už sekančio medžio neičiau nepriklausomai nuo to, kokia lytis šalia darytų unsure.gif Viešo sysiojimo nei su moterimis, nei su vyrais nepropaguoju. Ir šiaip už medžio eičiau tik kažkokiu ekstra atveju.

Iš kitos pusės, tualetas nėra medis, ten yra ir sienos, ir durys. O kas ten už sekančių durų sysioja, man vienodai rodo. Procesas tas pats, garsai tie patys. Nepriklausomai nuo to, kuri lytis tai daro. Nebent Jūs žinot kažką, ko aš nežinau ir vyrai ten kaip nors kosmiškai sysioja, kas moterims už sienos nepatogumus kelia unsure.gif Tiesa, kadangi tai nėra labai paplitę, tai turbūt būtų keista. Realiai tokių tualetų viešoje vietoje nesu užtikus. Pas mus darbe bendri visur. Bet ten atskiros patalpos, ne pertvarom perskirta, o sienom. Tai kaip suprantu ne apie tokius čia kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 rugpjūčio 2019 - 08:20
QUOTE(Hmmm... @ 2019 08 08, 09:13)
Aš tai už sekančio medžio neičiau nepriklausomai nuo to, kokia lytis šalia darytų unsure.gif Viešo sysiojimo nei su moterimis, nei su vyrais nepropaguoju. Ir šiaip už medžio eičiau tik kažkokiu ekstra atveju.

Iš kitos pusės, tualetas nėra medis, ten yra ir sienos, ir durys. O kas ten už sekančių durų sysioja, man vienodai rodo. Procesas tas pats, garsai tie patys. Nepriklausomai nuo to, kuri lytis tai daro. Nebent Jūs žinot kažką, ko aš nežinau ir vyrai ten kaip nors kosmiškai sysioja, kas moterims už sienos nepatogumus kelia unsure.gif Tiesa, kadangi tai nėra labai paplitę, tai turbūt būtų keista. Realiai tokių tualetų viešoje vietoje nesu užtikus. Pas mus darbe bendri visur. Bet ten atskiros patalpos, ne pertvarom perskirta, o sienom. Tai kaip suprantu ne apie tokius čia kalba.

ne, ne apie tokius, pas mus darbe irgi tokie, man tokie netrukdo.

nezinau kaip jums, bet man nesmagu salia vyru sysioti, ne del garsu savaime, net nezinau kaip paaiskinti, ar susipazinusi su vyru pvz tik eitumet salia sysioti ar kakoti,kad visi garsai ir kvaapai jaustusi, nemanau, vis tiek yra kazkoks toks padorumas ar kas nezinau kaip net pavadinti, nepatika man zmones kurie salia kitu perdzia, raugeja, sysioja nusisuke tik uz koko krumo salia, Tai nera toks malonus ir kvepiantis procesas, geriau, jau kai esi vienas, is bedos dar su moterim salia, ne vyrais, bent man, tik tiek, aisku tragedijosnera, bet nenoreciau,kad visus tualetus pakeistu,

Ypac man nepatinka, kad tokius nori ivedineti mokyklose, kur vaikai naturaliai labiau drovus.
moteris viena skambino i radija pasakojo, kad pas ja sunu toks kaip pir sutirkimas, kad ten labai garsiai vsiaks iseina, tai jis ir siaip vengia eiti iwc mokykloje, o tai jei dar padarytu kartu su merginom tai jam is vis trauma skao butu. Ir kam visa tai?
nu nesveikai man visi tokie dalykai atrodo ir tiek, nematau as jokiu bonusu tame.
Atsakyti
pritariu
nors regis visi mes žmonės, visi tą patį turim ir darom, bet kažkaip... čia kaip kitką kai parašai, viruramžiais būni apšauktas, nu pvz. dėl mirties bausmės, o čia jau ne grįžimas į viduramžius?
mokyklose tai iš viso baisu būtų, berniukai gi tokie smalsūs
aš jau darželyje esu patyrusi smalsumą. Toks vienas berniukas A, gulėsi ant žemės ir pro tarpą tarp grindų ir durų bandė įžiūrėti ką aš tualete darau blink.gif biggrin.gif
atkaklus vaikas biggrin.gif mokykloje man irgi neabejingas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 11:03)

nezinau kaip jums, bet man nesmagu salia vyru sysioti, ne del garsu savaime, net nezinau kaip paaiskinti, ar susipazinusi su vyru pvz tik eitumet salia sysioti ar kakoti,kad visi garsai ir kvaapai jaustusi, nemanau, vis tiek yra kazkoks toks padorumas ar kas nezinau kaip net pavadinti,

A, tai dabar viskas aisku is kur pas tave sis kompleksas - kiekviena vyra savo smegeninej priimi kaip partneri.
Boze boze...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 08, 08:06)
Neapsimesk kvaila. Neidomu kas ledus pirko ar i kina vede, svarbu su kuo miegojai

Siaip senai pastebejau, kad labai tau idomu kuri cia kalta, kuri ne kalta😂. Ziuriu apie mane neiseina suprast, kad bandai provokuot biggrin.gif .
Bet tai turi savo nekalta, kodel dabar sm moteriskes domina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 13:00)
A, tai dabar viskas aisku is kur pas tave sis kompleksas - kiekviena vyra savo smegeninej priimi kaip partneri.
Boze boze...

nu vyras yra vyras, biggrin.gif tu ka nuoga pries kitus vyrus vaikstai, persirengineji viesai pvz parduotuvei, kai matuojiesi rubus? nu ar irgi su kompleksais kaip as? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 12:37
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 12:34)
nu vyras yra vyras,  biggrin.gif  tu ka nuoga pries kitus vyrus vaikstai, persirengineji viesai pvz parduotuvei, kai matuojiesi rubus? nu ar irgi su kompleksais kaip as? lotuliukas.gif

O i wc uzeina ir nusirenge nuogi vaiksto?
Atsakyti