QUOTE(Hmmm... @ 2019 08 08, 09:13)
Aš tai už sekančio medžio neičiau nepriklausomai nuo to, kokia lytis šalia darytų
Viešo sysiojimo nei su moterimis, nei su vyrais nepropaguoju. Ir šiaip už medžio eičiau tik kažkokiu ekstra atveju.
Iš kitos pusės, tualetas nėra medis, ten yra ir sienos, ir durys. O kas ten už sekančių durų sysioja, man vienodai rodo. Procesas tas pats, garsai tie patys. Nepriklausomai nuo to, kuri lytis tai daro. Nebent Jūs žinot kažką, ko aš nežinau ir vyrai ten kaip nors kosmiškai sysioja, kas moterims už sienos nepatogumus kelia
Tiesa, kadangi tai nėra labai paplitę, tai turbūt būtų keista. Realiai tokių tualetų viešoje vietoje nesu užtikus. Pas mus darbe bendri visur. Bet ten atskiros patalpos, ne pertvarom perskirta, o sienom. Tai kaip suprantu ne apie tokius čia kalba.
ne, ne apie tokius, pas mus darbe irgi tokie, man tokie netrukdo.
nezinau kaip jums, bet man nesmagu salia vyru sysioti, ne del garsu savaime, net nezinau kaip paaiskinti, ar susipazinusi su vyru pvz tik eitumet salia sysioti ar kakoti,kad visi garsai ir kvaapai jaustusi, nemanau, vis tiek yra kazkoks toks padorumas ar kas nezinau kaip net pavadinti, nepatika man zmones kurie salia kitu perdzia, raugeja, sysioja nusisuke tik uz koko krumo salia, Tai nera toks malonus ir kvepiantis procesas, geriau, jau kai esi vienas, is bedos dar su moterim salia, ne vyrais, bent man, tik tiek, aisku tragedijosnera, bet nenoreciau,kad visus tualetus pakeistu,
Ypac man nepatinka, kad tokius nori ivedineti mokyklose, kur vaikai naturaliai labiau drovus.
moteris viena skambino i radija pasakojo, kad pas ja sunu toks kaip pir sutirkimas, kad ten labai garsiai vsiaks iseina, tai jis ir siaip vengia eiti iwc mokykloje, o tai jei dar padarytu kartu su merginom tai jam is vis trauma skao butu. Ir kam visa tai?
nu nesveikai man visi tokie dalykai atrodo ir tiek, nematau as jokiu bonusu tame.