Aš niekaip nesuprantu problemų darymo dėl bendrų tualetų. Lai jie būna, niekas gi nevers jais naudotis, eikit į moterų, kame problema? O kas nori, lai naudojas bendrais.
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 07, 18:48)
Aš niekaip nesuprantu problemų darymo dėl bendrų tualetų. Lai jie būna, niekas gi nevers jais naudotis, eikit į moterų, kame problema? O kas nori, lai naudojas bendrais.
tai tame ir esme, kur yra bendri moteru nebera
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 17:02)
Ir vel jai isprievartavimai vaidenasi prie ko cia isprievartavimai ar ziurejimai? jau cia butu aisku virs visko, bet jei tau smagu eiti i vyru tualeta , ziureti i besislapinancius vyrus, tai valio, nejau visiem turi buti smagu?
Nepaglvojai, gal kokiam vyrui buvo nejauku, kai ten tu uzejai a rtik nuolat apie save galvoji? zinai k ajie maste? skaitei mintis ju, kad zinai, jog ensistebejo?
kas tie mes zmones?
tai visgi buvai bendrame tualete ar ne, yra tokiu Lietuvoje pas tavo dantiste ar ne? nesuk kalbu apie kakzokias arenas ir vyru tualetus.
Nepaglvojai, gal kokiam vyrui buvo nejauku, kai ten tu uzejai a rtik nuolat apie save galvoji? zinai k ajie maste? skaitei mintis ju, kad zinai, jog ensistebejo?
kas tie mes zmones?
tai visgi buvai bendrame tualete ar ne, yra tokiu Lietuvoje pas tavo dantiste ar ne? nesuk kalbu apie kakzokias arenas ir vyru tualetus.
Ten nebuvo besislapinanciu vyru i pisuarus. Jei butu - tiesiog neziureciau, nubegciau i kabina ir uzsidarius atlikciau savo reikalus.
Kai savojo neturi, kazkokio emsio fotkes esi issisaugojus, tai matomai i visu klynus ziuri kad pamatyt ta nuodeme .
Tai kur tie jusu bendri wc airijoj? Kur pasalpas dalina? Tikiu, kad ten gali but.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 17:49)
tai tame ir esme, kur yra bendri moteru nebera
Tai kur neber moteru Wc? Dubline prekybcentriuose tai kaip Akro, Oze - visiems atskirai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 17:30)
gal ji ir laukiato ? tiek kartu jau paminejo ta isprievartavima, ziuerjima man nei igalva nesove nieko seksualaus suristo su tualetais
Isprievartavima miniu del taves. Nes nesibaisiu bendraus wc. O tau sviecia, kad kazkas blogai.
Idomuc buvo kazka parases abstrakciai , o "tu neea neaa, turekis savo zmona, as tau neduooosiu". Gluse.
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 17:52)
Prie moteru buvo ilgiausia eile, su vyru uzejau i vyru ir nieko zinok ten baisaus nepamaciau, neisgirdau ir nepasibaisejau. Ir nieks net neisprievartavo,
Na matai, buvo daina
Потому что нельзя, потому что нельзя,
Потому что нельзя быть на свете красивой такой.
O jei ne tokia grazi ir jauna tai ir problemu maziau su vyrais
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 20:40)
Tai kur tie jusu bendri wc airijoj? Kur pasalpas dalina? Tikiu, kad ten gali but.
Isprievartavima miniu del taves. Nes nesibaisiu bendraus wc. O tau sviecia, kad kazkas blogai.
vienoje IT kompanijoje, tokiu dar labai mazai matyt,laimei, as asmeniskai tik toje vietoje ir maciau, viesose vietose kol kas nesu maciusi.
Man visai nesisveicia niekas blogai, man nei i galva nesve tokios montys, kurias tu issakei, man paparsciausiai elementariausiai nepatogu, nejauku ir tiek, kazkaip su svetimais vyrais salia sysiuko daryti esu nepratus ir su savu nelabai butu jauku, nebent is bedos
jus net zindymu slykstejotes, bet kazkaip kakojimas kitu vyru salia taves nejaudina idomus tie zmones...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 07, 21:25)
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 07, 20:25)
Na matai, buvo daina
Na jo... Dar vienas germafroditas prisijunge .
18 myzau kopose - irgi nieks neisprievartavo .
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 21:31)
jus net zindymu slykstejotes, bet kazkaip kakojimas kitu vyru salia taves nejaudina idomus tie zmones...
ne ta žodis, bet anot jų, tai mes čia keistos
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 22:31)
Papildyta:
Kas čia šlykštėjos? Nebent iš jūsų pusės tas šlykštėjimasis buvo . Man tai labai gražu maitinanti motina
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 21:45)
Na jo... Dar vienas germafroditas prisijunge .
Nesiseke tau matau nuo jaunystes... Bet juk nebeda. Toms kuriu neprievartauja - yra kita daina variantas:
"Ji pati prie manęs lindo
aš nekaltas ji pati palindo
Ji lindo lindo po manim palindo (ji pati ji pati ji pati po tavim palindo)
Tą vakarą prisimenu kaip per rūką
Barai buteliai keitės vienas po kito
Prie eilinio ugninio vandens litro sedėjom atsipūtę"
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 07, 22:25)
Kas čia šlykštėjos? Nebent iš jūsų pusės tas šlykštėjimasis buvo . Man tai labai gražu maitinanti motina
uzeikit i gretima tema cambala spjaudesi, sake tai labai slykstu lygino su tustinimusi viesoje vietoje ir t.t., jos drauge is vis sudais isvadino motinas zindancias muziejuje pas ja darbe, abi pora dienu irodinejo, kad zindyti galima tik uzsidarius kazkur toli nuo zmoniu akiu,arba bent skraistem apsidangscius, taip kad ......
Man irgi labai grazu zindancios motinos, nieko svenciau uz motinyste nera sioje zemeje.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 07, 22:28)
Nesiseke tau matau nuo jaunystes...
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 07, 22:25)
oi buvo čia tokių, viena pagrindinių kadrų - cambala, kelias dienas be perstojo varė
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 07, 22:28)
Nesiseke tau matau nuo jaunystes...
taip... rašė, kad bertniukas labai erzino, prasivardžiavo, tai sumušė net jį
As bendra tulika Lt esu macius tik vienoj vietoj, naujai pastatytam mokslo centre Vilniuj. Nu buvo juokinga, kai atsikraustem tik, ir prasilenkiau su kolega vyru tarpdury ne iskart supratau, kad bendras