Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 01 17, 15:18)
Nekaltinu, o itariu kazka is jusu bambancios  trijules. Susinervinai ziuriu biggrin.gif .
Yra patarle: " vagie, kepure dega". ax.gif
Papildyta:

bigsmile.gif
Nuo kada vz pradejai skatyt? Nuo vakar? biggrin.gif
Vis alfa da alfa buvo... biggrin.gif

Vėl užplaukimai užėjo? Nervus lygioje vietoje įžvelgi? biggrin.gif
Kepure, tu kepure, vietoje galvos pas tave tikrai tiktai kepurė biggrin.gif Be manęs gyvenime neturi: parke su dviračiu aš, interneto komentaruose aš, kur dar aš? Vargšas vienišas žmogeli 4u.gif

Nuo rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 17, 16:25)
Vėl užplaukimai užėjo? Nervus lygioje vietoje įžvelgi? biggrin.gif
Kepure, tu kepure, vietoje galvos pas tave tikrai tiktai kepurė biggrin.gif Be manęs gyvenime neturi: parke su dviračiu aš, interneto komentaruose aš, kur dar aš? Vargšas vienišas žmogeli 4u.gif

Nuo rytoj biggrin.gif

Bet net negalvojau, kad toks mazvaikiskas ir kvailas galetu buti narys perskaites nuoroda ir is kart komentuot savo pagieza.
Lelios biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 17, 16:34)
Bet net negalvojau, kad toks mazvaikiskas ir kvailas galetu buti narys perskaites nuoroda ir is kart komentuot savo pagieza.
Lelios biggrin.gif .

Tai jau viešai gėdijiesi prieš visus savo kvailysčių ir narių apvarimo? Nebelinksniuosi manęs, Idomucia, Ubuntu? Čia kaip ir religijų tema, išjuokei mane, kad su Dievais kalbu, kai kiekvienas normalus tikintysis kreipiasi į Dievą per maldą ar šiaip, kai prireikia.
Žodžiu, tu biškį filtruok bazarą savo, nes krenti vis žemyn ir žemyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 17, 17:05)
Tai jau viešai gėdijiesi prieš visus savo kvailysčių ir narių apvarimo? Nebelinksniuosi manęs, Idomucia, Ubuntu? Čia kaip ir religijų tema, išjuokei mane, kad su Dievais kalbu, kai kiekvienas normalus tikintysis kreipiasi į Dievą per maldą ar šiaip, kai prireikia.
Žodžiu, tu biškį filtruok bazarą savo, nes krenti vis žemyn ir žemyn biggrin.gif

90 % tu rasei ta komenta. Kitaip nesipurtytum cia sitiek.
Nieko, ant dienu del idomumo pas drauga apsilankysiu biggrin.gif .
Oi svili tu, kaip sani svilo biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Eikit judvi i AZ, dievazi, niekam neidomu jusu putos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 17, 18:43)

Naeabejoju... Kiek jai siuliau rasyt i az - nu nenori ji.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 17, 19:43)

O tu nustok viena karta aiskint kur kam eit ir ka daryt. Nesi kazkokia aktyvi temos dalyve, kad tau trukdytu. Ne pirmoje ta temoje darai.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 01 17, 19:24)
O tu nustok viena karta aiskint kur kam eit ir ka daryt. Nesi kazkokia aktyvi temos dalyve, kad tau trukdytu. Ne pirmoje ta temoje darai.

Eik issiilseti.
Atsakyti
Lenkiu galva pries zurnalistus, jei ne jie, vargu, kas butu keles tuos klausimus.

Markauskas pripažįsta: nei trąšų, nei valdomų žemių kontrolės Lietuvoje nėra
Papildyta:
Ar kas skaiciavote kiek gausite pensijos?
Skaičiuoklė: paskaičiuokite, kiek pensijos gausite pagal naują tvarką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2018 - 20:31
QUOTE(Moonte @ 2018 01 17, 21:35)
Lenkiu galva pries zurnalistus, jei ne jie, vargu, kas butu keles tuos klausimus.

Markauskas pripažįsta: nei trąšų, nei valdomų žemių kontrolės Lietuvoje nėra
Papildyta:
Ar kas skaiciavote kiek gausite pensijos?
Skaičiuoklė: paskaičiuokite, kiek pensijos gausite pagal naują tvarką

Jakilaitis 4u.gif . Senai mano mylimiausias žurnalistas. Va toks turi būti žurnalistas, pavyzdys kitiems. Bet tai gražu, pristeigta tarnybų, pažymas iš lubų išdavinėja... Ko nebujoti karbauskiams ax.gif

Skaičiavau. Ne pyragai. Bet nežinau kiek pagal seną būčiau gavus. Be to aš dar antroj pakopoj kaupiu, tai labai nedaug mažiau gausiu nei jei būčiau nekaupus. Išdalinus kas sukauptą kiekvienam mėnesiui, ilgai galėčiau gyventi už tą patį, nesitikiu kad tiek pragyvensiu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 sausio 2018 - 20:56
O as susizavejau Harlodu Mackevicium. Na aptinka man islaikyti, inteligentiski, nebijantis paironizuoti visu prima is saves...

Saunuolis, ne profesionalas, o isjudino visa ta Karbauskio melo pirmide.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 01 17, 22:33)
O as susizavejau Harlodu Mackevicium. Na aptinka man islaikyti, inteligentiski, nebijantis paironizuoti visu prima is saves...

Saunuolis, ne profesionalas, o isjudino visa ta Karbauskio melo pirmide.

Mackevičius irgi super. Pritariu. Bet jis dar šviežias paukštis, kaip humoristas daugiau pasižymėjęs. Puikus humoristas.
Atsakyti