Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 18:34)
Bet tai ponios Širinskienes nematei.
Juk specialiai, kad eilini karta lietum savo nesveikuma. Ant Simonytes.

as net intencijos neturejau sumineti, visus poste minimu sasmenis, nei idomu man, o tu vel susimovei eilini karta lotuliukas.gif ponia Cambalova ar Cambalinskiene, kaip jusm labiau patinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 17:29)
As ju nepazistu, ka jos tokios? Niekas pasaulyje.

Kas? Sirinskiene? Panasiai kaip firumo glusa ubunte. Kazkaip per netycia i Seima pataike.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 09, 17:36)
as net intencijos neturejau sumineti, visus poste minimu sasmenis, nei idomu man, o tu vel susimovei eilini karta lotuliukas.gif ponia Cambalova ar Cambalinskiene, kaip jusm labiau patinka?  biggrin.gif

Glusa srifta dideli atrado biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 09, 18:35)
Cambalova
tu pasididink srifta kai skaitai, gal su akytem beda? yra virsuje ekrano tokie 3 taskiukai, ant ju paspaudus, galima reguliuotis vaizdo pritraukima ir dides sriftas.

nepadės, jinai vis dar mano, kad aš pirštais narių žinutes skaičiuoju, o ne vieną mygtuką paspaudžiiu reikalui esant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 18:35)
Paksas buvo gabesnis aktorius. Niekas nesuprato, ar jis apsimeta ar rimtai "prie meno".
Bet irgi "KLANAS" isede.

va kazkaip su karbauskiais sunkiai sekasi, kazkaip dantys vis atsimusa, nemaza jega matyt uz ju ten stovi...sroves keiciasi...
O Paksas, gana gerai paruostas buvo, bet klaidu pridare. Karbauskis nedaro klaidu, prie ko galetu prikibti, kaip ir viskas teiseta pas ji biggrin.gif Tobuleja tie, kas u zju stovi mayt, pasirenka kadrus patikimesnius.
O Zelensis - tai is vis irodymas, kokie zmones buki...ir kaip juos lengva valdyti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 18:39)
nepadės, jinai vis dar mano, kad aš pirštais narių žinutes skaičiuoju, o ne vieną mygtuką paspaudžiiu reikalui esant biggrin.gif

tai taip, veda dienorasti, kas kada ka pasake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 17:39)
aš pirštais narių žinutes skaičiuoju, o ne vieną mygtuką paspaudžiiu reikalui esant biggrin.gif

Nariu zinuciu skaicius matomas prie nico. Jokiu mygtuku spaudyt nereikia.
Prezidento temoje skaiciavai kiek nare zinuciu parase butent toje temoje. Labai prasmingas atostogu leidimo budas 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 18:46)
Nariu zinuciu skaicius matomas prie nico. Jokiu mygtuku spaudyt nereikia.
Prezidento temoje skaiciavai kiek nare zinuciu parase butent toje temoje. Labai prasmingas atostogu leidimo budas 4u.gif ..

ahahahha, analfabetė biggrin.gif šitiek metų forme, o jo nė kiek neišmano biggrin.gif
tu tikrai nežinai kur matosi dar narių žinutės iš konkrečios temos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 18:53)
ahahahha, analfabetė biggrin.gif šitiek metų forme, o jo nė kiek neišmano biggrin.gif
tu tikrai nežinai kur matosi dar narių žinutės iš konkrečios temos? bigsmile.gif

as nezinojau, bet kai pasakei susiradau, jai tai pe rsudetinga

cambala 1564, tiek zinuciu sioje temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 17:53)

Kai as ateinu i tema skaityti, o ne skaiciuoti nariu zinuciu - tikrai nezinau. O be to man ir neidomu kas kiek atitinkamoj temoj zinuciu parase.
Na o tu skaiciuok. Tikrai tau turbut labai liudna ir ner kas veikt. Kai jau suskaiciuosi zinutes, gali pradet skaiciuot sakinius, zodzius, raides. Turesi daugiau veiklos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 19:06)
Kai as ateinu i tema skaityti, o ne skaiciuoti nariu zinuciu - tikrai nezinau. O be to man ir neidomu kas kiek atitinkamoj temoj zinuciu parase.
Na o tu skaiciuok. Tikrai tau turbut labai liudna ir ner kas veikt. Kai jau suskaiciuosi zinutes, gali pradet skaiciuot sakinius, zodzius, raides. Turesi daugiau veiklos 4u.gif .

tau užtat įdomu kas pas visus narius jų realiame gyvenime, nors tai su forumu nesusiję, tiek apie visus žinai, net facebookus biggrin.gif , nu karoče - miegi kas vakarą vis po kito nario lova, nes pačios patalėlis šaltas, su vyru seniai santykių nebėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 18:21)
tau užtat įdomu kas pas visus narius jų realiame gyvenime, nors tai su forumu nesusiję, tiek apie visus žinai, net facebookus biggrin.gif , nu karoče - miegi kas vakarą vis po kito nario lova, nes pačios patalėlis šaltas, su vyru seniai santykių nebėr biggrin.gif

Kazkaip tu nlb supranti, kad tavo gyvenimas liudnas( dimka debilas paliko), mokykloj draskeis. Mama tavo draskessi su visais...
Ir Dimkos debilo nebeturi
...
Ne nuostabu, kas sm pries pat Naujus sedi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 22:41)
Kazkaip tu nlb supranti, kad tavo gyvenimas liudnas( dimka debilas paliko), mokykloj draskeis. Mama tavo draskessi su visais...
Ir Dimkos debilo nebeturi
...
Ne nuostabu, kas sm pries pat Naujus sedi. 4u.gif

Labas rytas ir tau, blūditoja biggrin.gif
ką dar po lovom svetimom gulėdama, nagabe, pamatei? biggrin.gif
Papildyta:
konservatoriai irgi neatsilieka biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 09:19)

konservatoriai irgi neatsilieka biggrin.gif

Kazkas su kazkuom kazkuo nepasidalino lotuliukas.gif
Papildyta:
Juozas Erlickas: "Lietuvos valstybės tikslas yra kenkti Lietuvos žmogui"

https://www.youtube....amp;app=desktop
Atsakyti