QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 12:50)
As tai jau savam vyrui "duociau", kiek jis noretu. Nes jei zmogu myli...
Galetum, bent suvaidinti, kad esi gera. Juk niekas neis ir netikrins...
Papildyta:
Na vyrui mokes uz prieziura o jis realiai dirbs, paskui sumokes prieda per premijas, moteris pasiims neapmokamu.
Matai tame ir esme, kad nemegstu vaidinti geresnes , nei esu, antra mano vyras gauna kiek tik nori, bet trecia man tavo filolsofija is esmes nepriimtina.
butent taip ir bus, durni istatymai, kurie kisasi i seima, kam ka daryti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 12:31)
kas jau ten per du mėnesius nukentėti gali, nejuokink. O vyrui ir vaikui l sveika pabūti bent du mėnesius diena iš dienos.
2 menesius bus mazenses pajamos , jei vyro atlyginimas didelis,nes gi viso atlyginimo tai nemoka.
Be to kazkaip kvaila 2 men atsotogos, kaip snekejo vienas stomatologas, jis sau negali leisti tokiu "atsotogu". Jei jau pasiima kazkas priziureti vaika tai pasiima bent 1 m istisai, tada darbdavys gali surasti kita zmogu tokiam peridoui, o ka rasi 2 menesiam?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 12:42)
Nes kai kas mano, kad su papais ryšys gi stipresnis.
tavo vyras eme vaiku prieziuros atostogas ar ne? rysio su vaikais neturi?
Mano vyras sugebejo rysi susikurti ir neemes, tu atostogu, as irgi su teciu turejau artima rysi, net arrtimesni , nei su mama, jis irgi nebuvo tose atostogose. Prie ko cia rysis is vis? Seima turi spresti, kam ir kaip patogiau pasiimti metus ar du bent auginti vaika, sakyciau 3 m tai turetu buti minimumas vienam is tevu pasilikti su vaiku, nes tai svarbiausias peridoas zmogaus formavimasi ir jis turi tureti viena jam artima tuo metu zmogu, kuris visada salia.
Be to jei mama zindo, kaip PSO rekomenduoja iki 2 m, tai jai gal svarbiau ir paparsciau buti su vaiku, kai vyra stuo tarpu dirba?