QUOTE(Aimeja @ 2019 06 16, 19:42)
Cha cha cha. Tai jau dabar jokio skirtumo? Kai neturi argumentu. Net ir labai yra skirtumas kiek, koks ir kada. Bet kitiems tu nesi tokia atlaidi. Jei suklysta, tai pati pirma nuteisi be gailescio.
Tai kaip jai ta AIrija padejo? Dave darba, kuriame sedi nieko neveikdama ir isnaudoja darbdavi? Nu gal. Kitur reiketu dirbti.
Jos zinios yra tokios menkos, kad net kalbet neverta.
Kaaaa?
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tu skaitai ka ji raso? Ji viena gyvena. Kas tie jie? Vaikai? Vaikams patinka pastoviai keisti namus? Ir gyventi su kitom seimomis vienam name? Gi tu nesi tokia naivi, kad tiketum jog ubunte ten nama atskira nuomoja.
Tiesiog is nepasitenkinimo savo esamu gyvenimu, salygomis ji seka visas LT naujienas, kad nors kiek galetu pasijausti geriau pavarydama ant LT.
Priminsiu tau nevietoje chachatuojančiai, kad niekada neteisiau žmogaus už pasirinktas studijas ar verslo kelią. Čia kitos pastoviai draskėsi, kad va, koks durnas, ne tas studijas pasirinko, 10 metų į priekį nesuplanavo, dabar lai valytoju dirba ir t.t. Aš visada buvau kitoje barikadų pusėje, tad nepripaišyk man ne mano minčių.
Ji ne kartą rašė kaip padėjo. Jei skaitai paviršutiniškai, tai tavo bėda. SKaityk įsigilindama ir be nuostatų. Į tekstą žiūrėk, o ne į niką. Juk tu nori save laikyti protinga? Tai ir elkis taip
Kas liečia gyvenimiškas žinias, tai geriau jų turėtų visur, kad ir ne po labai daug, nei išmanyti tik vieną sritį. Nelygink profesinių su gyvenimiškomis žiniomis.
Aš jos nesekioju, nesiknisu po triusikus, tad nežinau ji kraustosi ar ne. Čia jau tavo galimai išgalvonės. O jei ne, tai žinok tu nežinai šiai dienai kiap vaikai glai išlošti iš to ar ne. Žinau garsią amerikietę, kurios tėvas buvo statybininkas ir jie pastoviai kraustėsi. Tada jai tas atrodė negatyvu, kad vis nauja mokykla, nauji draugai, bet galiausiai, ji įgijo visur labai daug pažinčių, pasidarė daug komunikabilesnė ir tai jai padėjo tapti garsia, žvaigžde, milijoniere.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 06 16, 19:45)
nu mat kaip pakrypo. Vis tik klystančios, net Dievai. O va Lietuvoje turi būti visi neklystantys. Tobulesni už Dievus. Kitaip Monteverte ir lutukuku-maku ištinka isterija, su dvigubo pasipiktinimo konsistencija, tai išeina jau iš jų klystamumo suvokimo ribų.
Pala pala.
Apie ką klystančius mes kalbame? Ar Lutuke kokia Seimūnė, aukšta pareigūnė?
Tai gal leisk Gražuliui klysti, ką? Nu tegu plaikstosi žmogelis, nu tegu mokosi mūsų sąskaita, gal vieną dieną išmoks, doru taps?
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Arba leisk klysti teisėjui, kuris tave teisia ir nuteis už nieko 10 metelių? Norėtum?