Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Sveikos! As siandien buvau pasimatyme!  :wub:  maciau sirdute  :wub:  rankytem kojytem mosikavo mazas pipiriukas... Jausmas neispasakytai geras! Atitinka 8savaites.  Ech...  :wub:​ 

Apci apci apci  :4u:  :4u:  :4u:

Super !  Kokios dziugios naujienos  :wub:  gaudau virusiuka  :nestuke​ 

Atsakyti

Sveikos, priimkit į planuojančias. Visus metus svarsčiau, noriu ar ne, laikas ar ne. Auginam beveik 3 metų sūnelį. Šis ciklas bus pirmas, kai intensyviai bandysim. Beje pirmą planavom ir bandėm net 4 metus...

Sveika prisijungus, neuzsibuk  :mirksiukas: 

Sveikos! As siandien buvau pasimatyme!  :wub:  maciau sirdute  :wub:  rankytem kojytem mosikavo mazas pipiriukas... Jausmas neispasakytai geras! Atitinka 8savaites.  Ech...  :wub: 

Apci apci apci  :4u:  :4u:  :4u:

Su nuostabiu pasimatymu. Gaudau ir as  :bigsmile: 

Atsakyti

As po kelis kart i diena darau, ir vis kitokiu laiku pagaunu teigiama. Tai sunaudoju per cikla nemazai. 

Aaa, aiškus  :)  Jo, tada tikrai kokiem 4 ciklam užteks  :)  O tu teigiamą testą dažniu rytais ar vakarais pamatydavai? Galvoju kada geriausia darytis  :hmm:

Atsakyti

Testu pirkimo dar vis delto palauksiu.. Man kai sulaukiu mmm, dingsta motyvacija ir atrodo nera cia ka planuot..

Man irgi tas pats buvo, kai šių mm sulaukiau, labai jautriai suregavau, nes vis galvojau, kad dabar turėčiau su pilvu sėdėti, o ne paketus klijuotis... Ir visokių piktų/ liūdnų minčių buvo, bet tada pamačiau beladonos žinutę, kad ji nusipirko kalną testukų ir pagalvojau, kad va, kitos nepasiduoda ir stengiasi, tai laikas nustoti savęs gailėti ir pradėti kažką daryti  :D  Tai va, paėmiau iš beladonos pavyzdį ir jau laukiu siuntinuko  :D​ 

Atsakyti

Matyt sumaisiau, kazkuri lyg ir planavo darytis nes ciklas pagrybavo. Kazkaip uzstrigo kad tu :)

Jo, čia būsiu aš  :D  Panikos akimirką norėjau lėkti ir darytis kalną tyrimų, bet po to nusiraminau ir pagalvojau, kad dar gali organizmas būti pilnai neatsigavęs ir rezultatai dėl to gali būti netikslūs, kas sukeltų papildomo streso, tai palauksiu kelis ciklus ir tada pasidarysiu  :)

Atsakyti

Sveikos, priimkit į planuojančias.

Sveika prisijungusi ir linkiu ilgai neužsibūti  :)​ 

Atsakyti

Sveikos! As siandien buvau pasimatyme!  :wub:  maciau sirdute  :wub:  rankytem kojytem mosikavo mazas pipiriukas... Jausmas neispasakytai geras! Atitinka 8savaites.  Ech...  :wub:​ 

Et, kaip smagu  :wub:  Aukit sveiki  :4u:  :nestuke  Ir gaudau virusiuką  :D​ 

Atsakyti

Guzikai, kaip darbo diena?  :)​ 

Atsakyti

Aaa, aiškus  :)  Jo, tada tikrai kokiem 4 ciklam užteks  :)  O tu teigiamą testą dažniu rytais ar vakarais pamatydavai? Galvoju kada geriausia darytis  :hmm:

Viena cikla ryskus buvo anksti ryte, kita cikla po pietu, o dar kita vakare velai. Tai va ir vargstu as su tais testukais  :oh: 

Atsakyti

Man irgi tas pats buvo, kai šių mm sulaukiau, labai jautriai suregavau, nes vis galvojau, kad dabar turėčiau su pilvu sėdėti, o ne paketus klijuotis... Ir visokių piktų/ liūdnų minčių buvo, bet tada pamačiau beladonos žinutę, kad ji nusipirko kalną testukų ir pagalvojau, kad va, kitos nepasiduoda ir stengiasi, tai laikas nustoti savęs gailėti ir pradėti kažką daryti  :D  Tai va, paėmiau iš beladonos pavyzdį ir jau laukiu siuntinuko  :D​ 

Niu va kaip smagu kad kazka ikvepiu nepasiduot  :wub:   :4u:​ 

Atsakyti
Guzikai, sveikinimai grįžus į darbą smile.gif. Tikiu, kad dabar jausies kur kas geriau, o ir planuojant šeimą papildomi pinigai nepamaišys 4u.gif

QUOTE(deraramos @ 2017 12 07, 08:17)
<p>Sveikinu Guzikai su gerom naujienom del darbo smile.gif</p><p></p><p>Testu pirkimo dar vis delto palauksiu.. Man kai sulaukiu mmm, dingsta motyvacija ir atrodo nera cia ka planuot..</p><p></p><p>Vakar kazkaip daug prasinervinau nesveikai, lb dirgli i ciklo gala esu. Vakare temp buvo pakritus 36.6-7, maniau cia artejanciu mmm zenklas. Bet siryt vel 37 smile.gif ryt poryt nelaukiu mmm biggrin.gif</p><p></p><p>Kaip Malvinija?</p>

Pas mane jokių naujienų dar. Užeina jausmas, kad jau pramušė, bet dar nieko nėra. Aš dabar jau be rimtų įtarimų testų gadinti nenoriu biggrin.gif. Ir kažkaip nuolatine begaline viltimi stengiuosi negyventi, nejausti požymių, kurių nėra, nes nuolatiniai nusivylimai kažkaip pabodo
Atsakyti

Jefimija, sveikinimai  :wub: 

Pas mus namie, tai ligonines palata. Maziuke ana savaite man vosa prasirgo, sia as pragulejau su angina. Net nezinau kada buvo O. Nedariau nei OT nei BT matavau, nei planavom kazka. Sis menesis pertraukele, kitas speju taip pat, gal nuo sausio kazka ziuresim. Vyrui darbymetis ner kada ND daryti.

Atsakyti