Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Sveikinu Guzikai su gerom naujienom del darbo :)

Testu pirkimo dar vis delto palauksiu.. Man kai sulaukiu mmm, dingsta motyvacija ir atrodo nera cia ka planuot..

Vakar kazkaip daug prasinervinau nesveikai, lb dirgli i ciklo gala esu. Vakare temp buvo pakritus 36.6-7, maniau cia artejanciu mmm zenklas. Bet siryt vel 37 :) ryt poryt nelaukiu mmm :D

Kaip Malvinija?

Atsakyti

Labas rytas, [b]beladona[/b], davei krauja tyrimams? [b]guzikai[/b], dar ner mmm? Sit kaip pas tave, as maniau kad kokioj gal super saugomoj organizacijoj darbiniesi ir jie kazka vis tikrina  :D Sekmes grizus i darbo rinka, linkiu lengvai isivaziuoti ;)

Kudlota, kad neplanavau jokiu tyrimu si cikla. 7 cd, laukiu ov  :rolleyes: kaip tu? 

Atsakyti
O ka darot pamaciusios teigiama OT? Kada ir kiek reikia nd tada? biggrin.gif
Atsakyti

Sako reikia daryti taip - kai jau ieinat i vaisinga langa, na jei pvz zymit tevu darzelyje kalendoriu, tai tas langas toks violetinis, ir dar ateina pranesimas, kad va jau ryt vaisingos dienos prasideda, tada reik nd kas antra diena, kai pamatai teigiama ot tai nd kasdien kol pakils bkt ir patvirtins kad ov ivyko. Tada jau galima atsipust. Nors mum neveikia, pas mus myliuku visada daug, gal net ir per daug  :hmm:​ 

Atsakyti

Mano atvejis rodo, kad reiktų šiek tiek anksčiau pradėti :D

Atsakyti

Tada jau galima atsipust. Nors mum neveikia, pas mus myliuku visada daug, gal net ir per daug  :hmm:​ 

Esu skaičiusi kažkur, kad antro ejakuliato tą pačią dieną kokybė yra geresnė nei pirmo, tai sakyčiau, plėškit tą meilę, kiek jums norisi :)

Atsakyti

Esu skaičiusi kažkur, kad antro ejakuliato tą pačią dieną kokybė yra geresnė nei pirmo, tai sakyčiau, plėškit tą meilę, kiek jums norisi :)

Tai plesiam plesiam, ui ui  :wub:  :wub:  :wub:  

Atsakyti

Kudlota, kad neplanavau jokiu tyrimu si cikla. 7 cd, laukiu ov  :rolleyes: kaip tu? 

Matyt sumaisiau, kazkuri lyg ir planavo darytis nes ciklas pagrybavo. Kazkaip uzstrigo kad tu :)

Atsakyti

Matyt sumaisiau, kazkuri lyg ir planavo darytis nes ciklas pagrybavo. Kazkaip uzstrigo kad tu :)

Kisulita planavo :) 

Atsakyti

Sveikos, priimkit į planuojančias. Visus metus svarsčiau, noriu ar ne, laikas ar ne. Auginam beveik 3 metų sūnelį. Šis ciklas bus pirmas, kai intensyviai bandysim. Beje pirmą planavom ir bandėm net 4 metus...

Atsakyti

Nea, man dar kraujadieniu nera. Tai jei ir ryt prasides, tai dar nesiskaitys kad veluoja. Bet butu gerai per savaitgali apturet, nei ant linijos salty su visu dziaugsmu stovet :D

Aggree, na ir ilgai jum uztruko. Linkiu, kad sikart ne dalies tiek laukt nereiktu :)

Atsakyti

Sveikos! As siandien buvau pasimatyme!  :wub:  maciau sirdute  :wub:  rankytem kojytem mosikavo mazas pipiriukas... Jausmas neispasakytai geras! Atitinka 8savaites.  Ech...  :wub:​ 

Apci apci apci  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti