Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Guzikai, strijos :) gal svoris nukrito? Man jos išryškėja būtent tada. Join the club 😂 o tas takelis tai normalu gi. Visi jį turi. Aš dar gyvaplaukių turiu ant jų 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 06 gruodžio 2017 - 00:02

Strijos pas mane atsirado tada, kai staigiai priaugau, dabar ryskesnes, prasom i jas neziureti :D Jo, svoris krenta is leto, bet stabiliai. As to takelio tik nesuprantu, jis paprastai nesimato, baltesnis gal uz oda net (as sviesi, kiek matosi). Dabar tik maudziaus ir ziuriu kazkoks tamsus pasidares. Buvo jau toks bajeris vienasyk, galvojau tikrai nestumas, bet parejo dienos. Dabar pasigooglinau, sako hormonai gali but sudurniave, bet tai tik penktadieni pasake, kad viskas labai gerai  :oh:  Negi vel sudurniavo?..

O plauku ten as irgi turiu, tik kadangi as nuo pcos plaukuota kaip gorila, tai su visais juodais kovoju :D

Gal cia pries menesines jis patamset galejo?

Pardon, atrodo ne prima menesi planuojam, o tryscioju kaip paaugle :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 06 gruodžio 2017 - 00:42

Meh, testas neigiamas, raminames ir laukiam kraujadieniu. Zarazos arba sian per induction pramus, arba ryt darbe :D Ot perfect timing.

Dabar galvot kaip nenusmigt per ta induction. Malonu aisku, kad zmones priima vakarinei pamainai, o atsivilkt reik ant 7:45. Miegojau dvi valandas, nes mano organizmo gi neisprievartausi, nesuveike net vakar anksti keltis. Kada nori, tada miega vadinas :D Gerai bent kad kate atejus kakla apsivyniojo - iskart smigau. Dienos didvyre.

Atsakyti

Nu žinok guzikėli net nuėjau pažiūrėti, nėra jokio patamsėjimo ant takelio 🤣

Sėkmės assessmente! Laikau kumščius! 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  nu jus merginos, duodat, takeliai matai  :lol:  as kiek mano atmintis nesa, tai kai pries 17 su virs metu vaiksciojau pilvota  :nestuke tai tas takelis kiek pamenu atsirado antroj nestumo pusej, kai jau pilvuzas kaip reikant buvo, net apie bamba pajuode buvo kaip reikiant, pamenu sveiciau su kempine vos ne iki kraujo nusveiciau, galvojau nu kur as taip nusitepiau  :lol: 

Atsakyti

Vakar 11-12 dpo pagadinau rapipreg testa vakare, buvo visai baltas.. Ot tas nekantrumas :D siryt temp ciut pakilo, tai viliuosi geriausio.. :)

Siaip irzlumas, jautrumas padidejes, krutine jau dideja ir jautreja kaip ir pries mmm... :/

Atsakyti

Beladona, juokiuosi iš šveitimo :lol:

Deraramos, laikau kumščius :)

Būtų gerai ką nors kartu išsivesti iš temos :ax: sėdžiu ir virusuoju  :lol: 

Atsakyti

Beladona, juokiuosi iš šveitimo :lol:

Deraramos, laikau kumščius :)

Būtų gerai ką nors kartu išsivesti iš temos :ax: sėdžiu ir virusuoju  :lol: 

Menki juokai man buvo tais gudziais 2000aisiais  :lol:  nei interneto, nei forumu, tamsus laikai  :lol:​ 

Atsakyti

Deraramos, uzsipirkai amunicijos ? As uzvakar uzsipirkau 50 ot + 10 nt  :oh:  oi patenkinsiu sysiojimo poreiki  :lol:​ 

Atsakyti
ohooo, as vienam ciklui pirkau 4 OT ir 6 NT biggrin.gif
Atsakyti

Deraramos, uzsipirkai amunicijos ? As uzvakar uzsipirkau 50 ot + 10 nt  :oh:  oi patenkinsiu sysiojimo poreiki  :lol:​ 

Po mažiau neapsimoka pirkti :D

Atsakyti

Po mažiau neapsimoka pirkti :D

Tikrai kad neapsimoka. Kokiem 3-4 ciklam uztekt turetu man  :yahoo:​ 

Atsakyti