Kudlota, teplioja deja, jau trys dienos. 6 testus sugadinau jau dar liko 4 iš siuntinuko.
Kisulita, galėsim iškart į vasario mėn. temą kraustytis, žiema greičiau praeis
Sveikos . Man da nepramuse, bet jau kankina pilvo skausmas nuo sekmadienio, tai laukiu kada greiciau pramus ir naujai galima butu darbuotis.
Deraramos, as matuodavau vakarais temp, nes jin man po O pakildavo gerai vakarais, bet dabar dirbu ir meciau viska velniop, nera man kada zaist.
Nu zodziu, vakaras parejo, o kraujadieniu dar nera. Uztai migrena darbe tokia uzejo, kad vos neverkiau, dar kai mano uosle labai jautri ir kvapai visada uzastrina migrena, tai kur tik einu - tai grybai kepami, tai svogunai, o vakare night hygiene jau viska chlorke plove... Zodziu. Tai gal rytoj jau bus. Irgi mat, man tyrimui registruotis reikia, o jos, gyvates, uliavoja kazkur.
Man siryt pramuse mmm kaip laikrodis po 30 cd net kazkaip ramiau.
Kalbejau su gine pries kelis men kad jei nepavyks puse m pastoti tai pasidarysiu hormoninius tyrimus del viso pikto. Siaip ir del endometriozes reiktu pasitikrint bet dar gal atidesiu, nesinori tos proceduros. Ir tikiuos neprireiks. Matyt leliukas laukia, kol mudu busim pasiruose jam, nes kol kas yra tik noras, kuri palydi nerimas ir neuztikrintumas.
Sveikutės
atėjau pasivaidenti ir dar kartą naujais metais užkrėsti visas neštumo virusu apčyyyyy
Matau reikia beladona sveikinti, šaunuolė, sveikinu, aukit
Guzikėli, laukiam tavo dabar dviejų II
Na o aš judu vis į priekį, prasidėjo jau 34 savaitė, tašės jau sukrautos į ligoninę, nes per Naujus metus mano pilvelio gyventoja sugalvojo pagązdinti truputį, teko pagulėt ir ligoninėj...bet apsigalvojo, ir pasiliko Tai va, susikroviau jau tašes ir laukiu ... Nors po poros savaičių dar tik važiuoju i Santariškes tyrimams, ar galėsiu pati gimdyt ar prireiks CP
Tai va, žiūriu naujokių daug, tai visoms linkiu čia ilgai neužsibūt Primenu mmms pavykusį matodą - ND iš vakarinių "privalomų" per vaisingas dienas, pakeitėm į rytinius ND -kai pailsėję, pamiegoję ir gerai nusiteikę, pavyko iškart kai tik pakeitėm strategiją
be to, nepamirškit gerti folį, kad ir nepavyksta pastot, nes labai svarbu kai darėmės genetinius tyrimus, gydytojas net pagyrė, kad planuodama dar gėriau (prieš pastojant nemažai mėnėsių gavosi ), sako tas labai svarbu užskaitė kaip didelį pliusą, sako matosi kad planuojate atsakingai
Visoms gerų ateinančių metų ir linkiu kuo greičiau pamatyti II
Man siryt pramuse mmm kaip laikrodis po 30 cd net kazkaip ramiau.
Kalbejau su gine pries kelis men kad jei nepavyks puse m pastoti tai pasidarysiu hormoninius tyrimus del viso pikto. Siaip ir del endometriozes reiktu pasitikrint bet dar gal atidesiu, nesinori tos proceduros. Ir tikiuos neprireiks. Matyt leliukas laukia, kol mudu busim pasiruose jam, nes kol kas yra tik noras, kuri palydi nerimas ir neuztikrintumas.
Uz tas nelabasias .mes ir planuojam kaipkaip ir puse metu jau. Bet pirmaja pagavom po 7 men. Planavimo tai da biskuti luktelsiu su tyrimais, o jau balandi kai bus visi mano tortiniai kursai ir konkursai baigti pasidarysiu pirmiausia hormonus ir tada ziuresim
be to, nepamirškit gerti folį, kad ir nepavyksta pastot, nes labai svarbu kai darėmės genetinius tyrimus, gydytojas net pagyrė, kad planuodama dar gėriau (prieš pastojant nemažai mėnėsių gavosi ), sako tas labai svarbu užskaitė kaip didelį pliusą, sako matosi kad planuojate atsakingai
O tai ND budavo ryte pries darba? As saviskio niekaip negaleciau anksciau prikelti ir siaip stresas kad reikia skubeti, nors su tais vakariniais irgi sunku atsipalaiduoti po darbu, ir siaip sunku ne kai nori o REIKIA.
As puse metu pries planavima pradejau foli 400mg, uztenka tokios dozes?
Papildyta:
Kas tie hormoniniai tyrimai, kur kaip jie daromi ir ka parodo?
O tai ND budavo ryte pries darba? As saviskio niekaip negaleciau anksciau prikelti ir siaip stresas kad reikia skubeti, nors su tais vakariniais irgi sunku atsipalaiduoti po darbu, ir siaip sunku ne kai nori o REIKIA.
As puse metu pries planavima pradejau foli 400mg, uztenka tokios dozes?
Papildyta:
Kas tie hormoniniai tyrimai, kur kaip jie daromi ir ka parodo?
Eini privačiai pas endokrinologa ir moki pinigelius kad istirtu. Arba prašai iš šeimos gydytojos siuntimo ir registruojies pas endokrinologa. Čia jei kalbam apie skydliaukes hormonus
Nebus mano II, pradeda terlint, skatinamieji padejo. Nu viskas is migrenos buvo aisku Bandau prisiskambint i klinika uzsiregistruot Kaercheriui geron vieton.
Nu jeigu siandien ka skaudes bent jau cocodamol galiu gert. Nes vakar jokie paracetamoliai nepadejo.