Esu šioje grupėje naujokė. Anksčiau vis smalsiai tik paskaitinėdavau temas ir tiek, o dabar jaučiu, kad atėjo laikas prisijungti ir prie diskusijų.
Šiaip pas mane mm visada buvo reguliarios. atsakingai stebiu ir žymiuosi savo ciklus. Bet šis kartas kažkoks kitoks. Dar likus daugiau kaip savaitei iki mm tiesiog pagalvojau, kad gal laukiuosi. Pasidariau jautresnė nei įprastai, bet ta mintis kaip staigiai atėjo, taip staigiai ir dingo. Likus apie 5 - 6 d. iki mm krūtinė pasidarė jautri, svyravo nuotaika visai be priežąsties, baisiai norėjau šokolado - man tai įprasta būsena prieš tas dienas, tad nesureikšminau. Jau likus dienai iki mm visada pradėdavo teplioti vos vos, ir jau kitą dieną viskas normaliai. Bet savo dienų taip ir nesulaukiau. šiandien jau vėluoja 4 dienas, pasidariau NT, nes pastebėjau ir daugiau požymių - staigios karščios bangos, atsirado daugiau nei įprastai išskyrų, baltos spalvos. Visada geriu vandenį iš krano, bet dabar man jis man pasidarė neskanus. šiek tiek svaigsta galva ir kartais sumaudžia pilvo apačią. Man tai jau daugiau simptomų nei būna prieš mm, bet NT neigiamas. Aš iš to nekantrumo pasidariau dienos metu, tad gali būt visaip. Bandysiu dar pora dienelių palaukt mm ir jei ne, pasidarysiu vėl testuką.
Nors jau taip stipriai noriu, kad ir nebesulaukčiau tų mm, pamatyčiau dvi juosteles ir sužinočiau, kad esu