Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Calgana, jeigu skydliaukė sutvarkyta ir TSH / fT4 yra normos ribose, pastoti nebėra kliūčių. 

Autoimuninė liga nėra nukreipta prieš viską, bet prieš konkretų organą. Jūsų atveju, skydliaukę. Gera skydliaukės funkcija būtina pastojimui ir sėkmingam išnešiojimui.

Būtina reguliariai darytis tyrimus, ar vaistų dozės vis dar pakanka. Ypač svarbu pastojus. 

Atsakyti

deje nera taip paprasta kaip sako teorija, jau beveik 10 metu kaip geriu tiroxina ir karta metuose darau tyrima, paskutini dariau pries metus, viskas normoje beveik, nors medikas pasiule po truputi pabandyti didinti doze, bet mano organizmas netoleruoja jei suvatoju daugiau nei 50 mg tiroxino

patsojimo kliuciu tikrai nemanu ,kad dabar turiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calgana: 06 sausio 2018 - 17:48

Esu šioje grupėje naujokė. Anksčiau vis smalsiai tik paskaitinėdavau temas ir tiek, o dabar jaučiu, kad atėjo laikas prisijungti ir prie diskusijų.  :yahoo:

Šiaip pas mane mm visada buvo reguliarios. atsakingai stebiu ir žymiuosi savo ciklus. Bet šis kartas kažkoks kitoks.  :unsure:  Dar likus daugiau kaip savaitei iki mm tiesiog pagalvojau, kad gal laukiuosi.  Pasidariau jautresnė nei įprastai, bet ta mintis kaip staigiai atėjo, taip staigiai ir dingo. Likus apie 5 - 6 d. iki mm krūtinė pasidarė jautri, svyravo nuotaika visai be priežąsties, baisiai norėjau šokolado - man tai įprasta būsena prieš tas dienas, tad nesureikšminau. Jau likus dienai iki mm visada pradėdavo teplioti vos vos, ir jau kitą dieną viskas normaliai. Bet savo dienų taip ir nesulaukiau.  :unsure:  šiandien jau vėluoja 4 dienas, pasidariau NT, nes pastebėjau ir daugiau požymių - staigios karščios bangos, atsirado daugiau nei įprastai išskyrų, baltos spalvos. Visada geriu vandenį iš krano, bet dabar man jis man pasidarė neskanus. šiek tiek svaigsta galva ir kartais sumaudžia pilvo apačią. Man tai jau daugiau simptomų nei būna prieš mm, bet NT neigiamas. Aš iš to nekantrumo pasidariau dienos metu, tad gali būt visaip. Bandysiu dar pora dienelių palaukt mm ir jei ne, pasidarysiu vėl testuką.

Nors jau taip stipriai noriu, kad ir nebesulaukčiau tų mm, pamatyčiau dvi juosteles ir sužinočiau, kad esu  :nestuke

Atsakyti

Na tai linkim, kad butu :)

Atsakyti

Jau toij rytas, o as nemiegu, atrode buvo likusi viena sekunde iki sapno ir slapimo pusle ji nugalejo, teko keltis i tuoleta slapintis. Gryzau po lengva pradejau vel snuduriuoti, bet pajutau stipru speneliu gnybima, dar po kiek laiko nebeistveriama gelianti, deginantis iki niezejimo krutu skausma. Toks stiprus ,kad norejosi vemti ir verkti, uzsidejau truputi salta kompresa  palengvejo. Jau cia nestumu tikrai nebekvepia nors ir pries tai tiek to kvapo tebuvo :D .o gal man menopauze prasidejo, labai tikiuosi,kad ne :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calgana: 07 sausio 2018 - 04:57

Jau toij rytas, o as nemiegu, atrode buvo likusi viena sekunde iki sapno ir slapimo pusle ji nugalejo, teko keltis i tuoleta slapintis. Gryzau po lengva pradejau vel snuduriuoti, bet pajutau stipru speneliu gnybima, dar po kiek laiko nebeistveriama gelianti, deginantis iki niezejimo krutu skausma. Toks stiprus ,kad norejosi vemti ir verkti, uzsidejau truputi salta kompresa  palengvejo. Jau cia nestumu tikrai nebekvepia nors ir pries tai tiek to kvapo tebuvo :D .o gal man menopauze prasidejo, labai tikiuosi,kad ne :huh2:​ 

Kiek jums metu? 

Atsakyti

Esu šioje grupėje naujokė. Anksčiau vis smalsiai tik paskaitinėdavau temas ir tiek, o dabar jaučiu, kad atėjo laikas prisijungti ir prie diskusijų.  :yahoo:

Šiaip pas mane mm visada buvo reguliarios. atsakingai stebiu ir žymiuosi savo ciklus. Bet šis kartas kažkoks kitoks.  :unsure:  Dar likus daugiau kaip savaitei iki mm tiesiog pagalvojau, kad gal laukiuosi.  Pasidariau jautresnė nei įprastai, bet ta mintis kaip staigiai atėjo, taip staigiai ir dingo. Likus apie 5 - 6 d. iki mm krūtinė pasidarė jautri, svyravo nuotaika visai be priežąsties, baisiai norėjau šokolado - man tai įprasta būsena prieš tas dienas, tad nesureikšminau. Jau likus dienai iki mm visada pradėdavo teplioti vos vos, ir jau kitą dieną viskas normaliai. Bet savo dienų taip ir nesulaukiau.  :unsure:  šiandien jau vėluoja 4 dienas, pasidariau NT, nes pastebėjau ir daugiau požymių - staigios karščios bangos, atsirado daugiau nei įprastai išskyrų, baltos spalvos. Visada geriu vandenį iš krano, bet dabar man jis man pasidarė neskanus. šiek tiek svaigsta galva ir kartais sumaudžia pilvo apačią. Man tai jau daugiau simptomų nei būna prieš mm, bet NT neigiamas. Aš iš to nekantrumo pasidariau dienos metu, tad gali būt visaip. Bandysiu dar pora dienelių palaukt mm ir jei ne, pasidarysiu vėl testuką.

Nors jau taip stipriai noriu, kad ir nebesulaukčiau tų mm, pamatyčiau dvi juosteles ir sužinočiau, kad esu  :nestuke

Su tais nt... man 10 dpo parode vaiduokli ne su rytiniu slapimu, o vakare. Veluojant 4 dienas jau bet koks nt su bet kokiu turi kazka rodyti. O gal jums ov uzsivelino? Stebit kaip nors? 

Atsakyti

Su tais NT būna kuriozu :D man pačiai mmm vėluojant  3 dienas NT nieko nerodė, tik mm vėluojant savaitę NT išspaudė vaiduoklį ir štai jau beveik 17 savaičių  :nestuke​ Taip kad daugiau tikėjimo ;)

Atsakyti

Jungiuosi merginos ir as i jusu gretas, nes norim susilaukti/ pagaminti antro stebukliuko, nes jau turim pirmaja didele mergina, kuriai jau 7.5 metuku:) 

Reikalas panasus kaip ir pas sashitta, nes menesines visalaik pas mane reguliarios, turejau ju sulaukti jau sio menesio 5 diena, bet svyruodavo plius minus 2dienos, tik si karta nuo paskutinio myliuko praejus kelioms dienoms pastoviai maudzia pilvo apacia, kaip pries menesines, bet buna su padurimais ir praeina - per diena taip po kelis kartus kartojasi  :rolleyes: savijauta irgi ne kokia, nes pastoviai pavargusi jauciuosi, temperatura laikosi kasdien iki 37.2 -37.4, bet tik su karscio bangom, ko man niekada taip nebudavo sergant persalus, nes visai kitaip jausdavausi  :ax: pagausejusios isskyros baltos, lyg ir pienlige, lyg ir ne - pamenu panasus simptomai buvo su pirmuoju nestumu, nes pastoviai kankindavo tai :( Dariausi net 6 testus skirtingomis dienomis, taciau nei vienas nerodo teigiamo atsakymo  :oh: nors pirmakart pastojus pasirode antra neryski juostele praejus dviem savaitems nuo pastojimo ir iskart jutau, kad nebe viena esu, o dabar.... kankina ta nezinomybes busena :cry2: 

Atsakyti

Kita savataite 40

Atsakyti

Labai labai tikiuosi, kad pavyks pamatyti bent tą vaiduokliuką  :4u:. Kad tie NT kartais pateikia staigmenų tai esu girdėjus. mano draugė jau 7 savaites buvo  :nestuke , o NT nieko nerodė. Dar pastebėjau, kad neatsirado spuogelių ant smakro. Prieš mm likus 2 - 3 dienom iki jų mane visada kankindavo tie spuogeliai ant smakro. O va šį kartą jų nebuvo ir vis dar nėra. Tad labai labai tikiuosi, kad aplankys mus tas stebuklas, be galo laukiamas  :yahoo:​ 

Atsakyti

Na kaip ir viskas si cikla, temp pakrito, laukiu ryt mmm. Kol kas teplioja, ciklas kiek trumpesnis, labai jautri krutine, testas baltas.

Tai jau 5tas musu planavimo menuo, nera taip paprastai viskas mum matyt. Kaip ir neturim issiaiskine konkreciu problemu, kurios galetu trukdyti pastoti, bet itarti galima daug ka.

Kita men bandysiu ov testus :)

Dabar visai uzsimaniau vaiko gruodinuko, kaip pirma norejau geguzinuko :D bet kas bus, tas. Juokavau, kad planuojant ilga laika ir noras gali praeiti :D nes noris, kad gyvenimas nesustotu, jei ne nestumas tai kokia kita kryptimi judeti reikia, kazko imtis knieti :) 

Atsakyti