Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Kisulita, ar sulaukei mmm?? :)

Atsakyti

O kam nors dar tema mala kazka? Pas mane jin pripinninta yra narsyklej, bet kiekviena karta pasijungus 32-am ar kazkuriam puslapy, vis i gala tenka eit, anksciau nebudavo. Kam nors dar kokiu sposu ner?

Atsakyti

Kisulita, ar sulaukei mmm?? :)

Joa, sulaukiau, tą dieną kurią ir tikėjausi  :) Man labai neramu darosi...  :(​ 

Atsakyti

Sveikos merginos,pirmiausia sveikinu visas Su Naujais Metais  ir linkiu, kad visu svajones  :nestuke issdipildytu! As jau 9 metai kai nebuvau prisijungusi prie sios svetaines,nes po svajones issipildymo visai nebeturejau laiko :D​ 

Atsakyti

Ir stai kas vel mane sugrazino prie sios temos. Tyliai sirdyje su mylimui be zodziu svajojam apie kudiki, bet abu mastom, kad tiesiog nebegalim sau to leisti, del daugelio priezazciu, laiko stokos, fizines energijos irgi sunkiai beatsiranda, daug darbines veiklos ir ttt. Ir siaip esam keistoki.tiesiog manom, kad geriau ne. As savo stebukliuko sulaukiau , ji jau 3cioke, jis vaiku neturi , myli mano mergyte nors ir daznai man sako ehhh ,kad tai butume isgyvene mes kartu. Jis atrodo tvirtai apsiaprendes, kad butu labai neprotinga darytis vaikeli, o as tyliai pasvajoju apie netyciuka :nestuke​ 

Atsakyti

Jokiu priemoniu nenaudojam, jis labai atsargus visada. Po paskutiniu mmm 16.12.2017  periodas 26 dienos idealiai regulerus.jis visus kartus isvis nebaige, tiesiog sulaike issiliejima  tai man net mintis nekilo svajoti apie pastojima. Praejus keletai dieno DPO susapnavau,kad mano krutys pilnos pieno ir pienas tryko be galo be krasto, daviau ir dukrai gerti kol nebenorejo :D prabudus paziurejau sapninika parasyta, jus nescia :blink: .ir ta vakara pradejo stipriai skaudeti spenelius. Mano PS krutys labai jautrios,bet ne speneliai. Viena is siu dienu pietaudama pajutau dregnuma liemenelei islasejo gelsvas riebus skysti, spustelejau speneli bega pespalvis ir kita speneli tas pats.Nakti noriu valgyti, apetitas zveriskas. MB sako tu kaip telycaite darais apvali. Si vakara pykino, vakar vakare pilva dilgciojo ir strenas vis pamaudzia. Absurdiska tiketi, kad galiu buti :nestuke  bet troksu buti.

Atsakyti

Dar temper 37 laikosi, sala kojos, tirpsta rankos ir karts nuo karto ciaudulys apie 3 dienos.

Atsakyti

Calgana, o gal reiktu testa pasidaryt? Gi drakoniuku gali but ir pre-ejakulate, ar kaip jis ten vadinasi. O jei nieko, tai tada hormonus issitirti, man tokios isskyros is speneliu rode padidejusi prolaktina. O siaip linkiu leliaus :)

Atsakyti

Gal biski anksti NTdaryti mmmm turetu buti sausio 10 d.Aciu uz palinkejimus :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas. 28 cd testas baltas ir rudas lasiukas ant popieriaus  :unsure:  mmm turetu buti 2dieni-3dieni. Mazu implantacinis? Nesu tikra, kada ov buvo 12.24-26 galejo. Arba vel tepliojimas pries mmm per anksti.. Nes jautrus 10 miu jau rodytu.. Ech :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 06 sausio 2018 - 08:32

Kisulita, del ko taip neramu?  :unsure:​ 

Atsakyti

Galvoju pirmadieni eisiu pasidarysiu kraujo t prolaktina, nestumo, skydliaukes ir kokius nors tada iskart bus viskas aiskiau, nes krutys taip tvinksta pilnos pieno jauciu, kad vargu ar bus mmm , jeigu ir ne nestumas mm gali ir nebuti 

Atsakyti