Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Beladona, prg šokinėja, bet man ir 56 atrodo visai neblogai. Nueik pas ginę, suprantu rūpestį vistiek. Gal išrašys papildomai. 

Skirtingos laboratorijos turi skirtingus metodus, natūralu, kad ir normos skirsis. Su hcg išvis, jis toks pieno riebumą rodantis, svarbu, kad augtų, ir kad virš apatinės ribos būtų. Tai svarbiausia.

Aš jau buvau echo, tik nepasigyriau 😍 mažiukas atitinka dydį, buvo 7 savaitės, širdutė plaka 140, stipruolis. Eisiu dar kartoti, labai jau smagu 🤣

Barstau virusus! 🎊 

Na bet ir šiaip šitoj temoj dar jums po nosimis smirdžiu ir virusuoju 🤣 kažkaip niekaip nesigauna išsikraustyti. 

Oi tu slapuke! Bet kaip smagu  :wub:  :nestuke  ryt ryte varau ant 8 pas gine  :huh2:​ 

Atsakyti

Oi tu slapuke! Bet kaip smagu  :wub:  :nestuke  ryt ryte varau ant 8 pas gine  :huh2:​ 

Aha, mane ant slapukavimo labai traukia 🤣 mažai dar kam pasakėm.

Laikau kumščius, viskas bus gerai. Pasistenk nesinervinti, eik anksti miegoti 🤗

Atsakyti

Su Naujais. Linkiu kaip ir visos, jog kuo greiciau kraustytumemes i susiplanavusiu tema. 

Beladona, viskas bus gerai :nestuke​ 

Atsakyti

As tai negaliu be nuotykiu. Sian darba pabaigem, turiu bendradarbi fainuoli gerieti, kai kartu baigiam - namo pameteja pakeliuj. Grizom, atsisveikinom ir... mano mielasis man per nyksti masinos durelem kale. Nujauciu, kad i kelnes pavariau. Tai zodizu lipom atgal ir vaziavom iki ligonines. Padare rentgena apvynioje visa liemenem, nes yra maza tikimybe nestumo - tai kad ramiau butu. Ir sako laukt 7.5h bent jau. Tai iskeliavom namo, ryte reikes skambintis i walk in centra, gali tekt nusigrust nes tipo info telefonu neduoda. Irgi nesamone, sunku i klausima ar skile atsakyt taip ar ne :D Blyn. Sutines, melynas. Bus smagu dirbt. Nu gal nusius ziuret kad linija neuzsikimstu, ar kokio kito paprasto darbo daryt, nes mano pacios pareigose abu nyksciai aktyviai dirba.

Tai va, Guzikas negali be ligoniniu pasirodo :oh:  Jauciu ryt reiks testa apvaryt, 27cd, tai jeigu kas - parodys. Nes paracetamolio cia gali but mazai. Nors bent salty dirbu ir po ranka visada saldytos bulviu koses pakeliai :D

Atsakyti

Beladona, kaip vizitas?

Atsakyti

Beladona, kaip vizitas?

Niekaip... nieko mano gine neskyre, sake laukt, nebent vitamino E pagert  :blink:  jei pradetu teplioti, tada pas ja atlekti. 

Atsakyti

Niekaip... nieko mano gine neskyre, sake laukt, nebent vitamino E pagert  :blink:  jei pradetu teplioti, tada pas ja atlekti. 

Beladona, na bet geras patarimas. Prg turi būti virš 35. Tavo 56 ir neteplioja. Viskas bus gerai.

Jeigu labai neramu, rytoj ryte pasidaryk prg dar kartą. 

Atsakyti
Beladona, siunciu tau teigiamas mintis. Tikek, nes viskas yra gerai. Maziau streso ir tikrinimu :4u:
Atsakyti

Beladona, o tai nepaskyre tyrimo pakartot, paziuret, ar nebuvo vienkartinis pakritmas?

Nu bet turetu viskas gerai but. Privalo! Stenkis pailset ir nesijaudint. Aisku, lengva kalbet man...

Pasidariau testa, nieko visiskai nerodo, aisku man sh o ne nestuma, gausiu Kaercheri i klyna noriu ar nenoriu.

Ir vistiek bijau cocodamol gert. Kalsiu paracetamolio ir prasysiu daryt kazka viena ranka. Tikejaus, kad bus lengviau iki ryto, bet tai liemenuko segimasis parode visa teisybe ir keiksmazodziu tirada. Visai neissimiegojau, o brangiausias irgi nekazka atrodo - visas susirupines ir uzsigrauzes, niekaip jam neikalt, kad visko buna ir kad pati ziopla igrudau nagus kur nereik. Oras dar toks trenktas - tai sviesu, tai lietus uzpila, reik ieskot ar kas i darbo puse navaziuoja is draugu, nes suslapus dirbt ziauriai salta.

Atsakyti

Aciu, mergaites, uz palaikyma  :4u:  :4u:  :4u:  Guzikai, uzjauciu del pirsto  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Guzikai, oras kaip LT  :D Saugok likusius pirstus.

beladona, ka duoda vit.E? Kada kartosi tyrima?

Atsakyti

Guzikai, oras kaip LT  :D Saugok likusius pirstus.

beladona, ka duoda vit.E? Kada kartosi tyrima?

Kad as net tiksliai nezinau. Mano gine ji turbut megsta. Po abrazijos gert sake, bet as nakvisas geriau ten e yra. Jefimija gal zino kokia vit e nauda? Galvoju pabut ramiai iki pirmadienio, tada kartosiu  :unsure:​ 

Atsakyti