Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Sveikos, merginos  :4u:  mano hcg nuo 12 27 iki siandien paaugo iki 6140. Tevu darzelyje merginos itaria, kad pas mane du  :hmm:​ 

Atsakyti

Beladona, gal ir du 😀 kada eisi echo? 

Atsakyti

Beladona, gal ir du 😀 kada eisi echo? 

Jefimija, galvoju eit sausio gale, kai bus 8 savaites. Nenoriu kaip ana karta stresuot jei dar sirdeles nematys, laukt dvi savaites ir t.t. O kada pati echo ?

O kazi negali but blogai jei hcg toks aukstas ir auga greit  :hmm:  nu negaliu as ramiai but  :unsure:

Atsakyti

Jefimija, galvoju eit sausio gale, kai bus 8 savaites. Nenoriu kaip ana karta stresuot jei dar sirdeles nematys, laukt dvi savaites ir t.t. O kada pati echo ?

O kazi negali but blogai jei hcg toks aukstas ir auga greit  :hmm:  nu negaliu as ramiai but  :unsure:

Bet i normas telpa pagal laika.  Nera ko nerimauti.

Atsakyti

Bet i normas telpa pagal laika.  Nera ko nerimauti.

Antejos norma 4 sav iki 8000, 5-6 sav iki 88000. O va synlabe normos zymiai mazesnes. Kazi kodel taip?

Atsakyti

Gavau prg, nukrito.... nuo 82 iki 56...  :cray:​ 

Atsakyti

Gavau prg, nukrito.... nuo 82 iki 56...  :cray:​ 

ei! nenusimink! pameni kai mano prg irgi buvo pakrites??? bet va, mazyliui jau 11 savaiciu :) nenusimink is kart. zinau, kad labai sunku, bet iskart nenurasyk savo mazylio  :mirksiukas: 

o del labaratoriju skirtingu normu tai nzn... gal skirtingi tyrimo metodai  :hmm:​ 

Atsakyti

o ryt negali nubegti pas gine? gal ji ka pasakytu...

Atsakyti

CB pamenu kaip tave raminom. Ryt ryte jauciu uzsuksiu pas gine. Neramu man...

Atsakyti

Su Naujais visas  :4u:  Linkiu mums visoms, kad sarasiukas nebutu trumpas, bet i ji visos uzsuktume tik trumpam ir uzleistume vieta kitom planiukem  :D 

CB pamenu kaip tave raminom. Ryt ryte jauciu uzsuksiu pas gine. Neramu man...

Raminkis ir tu  :4u:  kas kiek laiko prg darai?

Atsakyti

Su Naujais visas  :4u:  Linkiu mums visoms, kad sarasiukas nebutu trumpas, bet i ji visos uzsuktume tik trumpam ir uzleistume vieta kitom planiukem  :D

Raminkis ir tu  :4u:  kas kiek laiko prg darai?

Dariau 14 dpo ir siandien 20 dpo. 

Atsakyti

Beladona, prg šokinėja, bet man ir 56 atrodo visai neblogai. Nueik pas ginę, suprantu rūpestį vistiek. Gal išrašys papildomai. 

Skirtingos laboratorijos turi skirtingus metodus, natūralu, kad ir normos skirsis. Su hcg išvis, jis toks pieno riebumą rodantis, svarbu, kad augtų, ir kad virš apatinės ribos būtų. Tai svarbiausia.

Aš jau buvau echo, tik nepasigyriau 😍 mažiukas atitinka dydį, buvo 7 savaitės, širdutė plaka 140, stipruolis. Eisiu dar kartoti, labai jau smagu 🤣

Barstau virusus! 🎊 

Na bet ir šiaip šitoj temoj dar jums po nosimis smirdžiu ir virusuoju 🤣 kažkaip niekaip nesigauna išsikraustyti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 02 sausio 2018 - 22:05