Sveikos! daugumos nauju nariu nezinau, bet norejau labai pasveikinti Jefimija ir Crazy bee, PAGALIAU jums pavyko ir visas su Naujais, tegul TA svajone siemet issipildo!
Ačiū Pukšt! Kaip tu pati? Kas naujo planavimo fronte, kiek pamenu, laukei procedūrų?
Ačiū Pukšt! Kaip tu pati? Kas naujo planavimo fronte, kiek pamenu, laukei procedūrų?
Aha, laukiau procedūrų, turėjo daryti dar vieną operaciją, žadėjo Rugsėjį, bet taip ir nesuliaukiau... Airiški tempai tiesiog nesustoja stebinti juokingiausia, kad nuo vizito Liepą iki šiol visdar nesulaukiau visiškai nieko iš ligoninės bet dabar jau nebesvarbu, nes iš Airijos išsikraustėm prieš porą mėnesių, gyvenimas šiek tiek apvirto aukštyn kojom tad į planavimus dar mažiausiai metus tikrai negryšim..
Kisulita, kaip tavo mmm? Gal nesulaukei? As kaip Jefimija anksciau, ieskau su kuo i rugsejinukus keliaut
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm
01.09 - deraramos nelaukia mmm
01.10 - Ispaikyta nelaukia mmm
01.21 - FoxLady nelaukia mmm
02.01 - Kisulita nelaukia mmm
Kisulita, kaip tavo mmm? Gal nesulaukei? As kaip Jefimija anksciau, ieskau su kuo i rugsejinukus keliaut
Dar nesulaukiau, bet jau rytoj turėtų būti Tai persirašau į sąrašiuko galą
Merginos, šią savaitę kursiu naują temą Ar bus kokių pasikeitimų pirmame puslapyje?
Beladona, ką su tavim daryti? Palikti laukiančių stebuklo sąraše kažkaip nekyla ranka
Crazy_Bee, kurį mėnesį tau numatomas gimdymas?
Kisulita, net nezinau, bet stebuklo kaip ir sulaukiau Dabar lieka laukt kol stebuklas taps kudikiu ant ranku. Gali perkelt mane prie susiplanavusiu, pagal skaiciuokles gimdyti rugsejo 7. Jei ka vasario temuteje patikslinsim bet as dar pas jus patupesiu
Sveikos !
Visas su Naujaisiais! Nauju vilciu ir tikejimo stebuklu
Crazy_Bee, kurį mėnesį tau numatomas gimdymas?
Liepa
Visas su Naujaisiais metais. Linkiu, kad nesulaukusioms šiais metais baigtųsi laukimas, o kitoms - sėkmingų susitikimų su mažyliais .
Labai džiugu dėl beladonos . Nuoširdžiausi sveikinimai . Tavęs įkvėpta užsisakiau daugiau papildų
Kisulita, labai suprantamos tavo emocijos, laikykis.
Šiais metais, švenčiant Naujus metus, kalbėjomės su draugais apie tai, ar pavyko padaryti, kas suplanuota 2017 m ir kokie planai/lūkesčiai 2018 m. Mano praėjusių metų planas buvo patapti nėščiai. Deja deja, tekstą nesmagiai sau pačiai šįmet turėjau tą patį. Aš kažkaip net neturiu daug optimizmo šiuo klausimu. Tikiu, kad turėsime vaikų, bet jei kiekvieną ciklą spirgėčiau, ieškočiau požymių, labai vilčiausi ir panašiai, ir nieko nenutiktų, tai mane žlugdytų. Žadu eiti į akupunktūrą, pradėti sportuoti, nusipirkau naujų papildų, jei nieko neįvyks šį ciklą, kitą lengvai stimuliuosiuosi. Vyrui pasakiau, kad jei per ateinančius du ciklus nepastosiu, labai rimtai supyksiu, tik dar nežinau, ant ko
Mano metų pabaiga ir šventės buvo labai gaidiškos, dar niekada tokių prastų neturėjau, problemos tėvų šeimoje. Belieka tikėtis, kad kiti metai bus geresni.
Nepamirsk manes, planuoju nuo 2017-11 (pirmas)
Papildyta:
Siandien buvau pas gine, kiek patikrino tai sake viskas gerai, o nd sake daryti ta diena kai teigiamas Ov testas, ir tada dar dvi sekancias dienas, o iki tol galima susilaikyti. Tai si cikla taip ir darysiu, pries tai du ciklus gan anksti pradedavom ir beveik kasdien budavo nd, bet abu kartus viena diena per anksti nutraukdavom.
Dar gavau siuntima echoskopui i ligonine, pirmoje ciklo puseje reikes, bet but gerai kad nesulaukciau to ciklo
Laba diena,
geriausi linkėjimai visoms šiais metais sulaukti gandriukų .
Taip pat noriu pakviesti sudalyvauti tyrime apie asmeninių išgyvenimų ir šeimos santykių ryšį. Jei kas susidomėsite, apklausą rasite čia: https://www.apklausk...s/59671ea06a0b3.
Jei pačioms neįdomu, gal žinote, ką sudomintų.
Iš anksto dėkoju ir linkiu sėkmės .