Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

HappyAngel, ir tavo gimtadienis ką tik buvo?  :bigsmile:  linkiu pačios geriausios gimtadienio dovanos!

mano aplinkoje praktiškai nėra kūdikių, turiu tik porą draugių, kurios irgi nesėkmingai kol kas bando pastoti ir bent dabar manau, kad labai džiaugčiausi už jas ir linkiu net joms pirmoms pastoti, nes ilgiau planuoja..

žinau, kad abu norim kūdikio, savo vaiko, visa mano aplinka rodos laukia, kada pastosiu  :oh: arba tik taip vaidenas man.. Bet pačiai dažnai pasigalvoja, ką aš darysiu, jei pastosiu, gims vaikas?  :bijau2: na tokia kvaila mintis.. Neturim savo būsto vis dar, tai kur pvz vaiką į darželį vesčiau, jei mudu neregistruoti mieste? Kažkaip iš anksto apie tai galvoju. Arba kaip aš būsiu per dienas viena namuose, dekreto metu, paskui su vaiku.. Ar nenuprotėsiu nuo rutinos, nuo to sėdėjimo namie..  :fool:  Ar sugebėsiu tinkamai rūpintis vaiku, jį auklėti.. Ar nesigailėsiu savęs, kad vaikas mane varžo, kad esu pririšta prie jo ir nieko negaliu imtis, daryti, nes o kur vaiką dėsiu  :dry2: turbūt kvailos tokios mintys.. Nes ir dabar ne ką veikiu, tai vaikas tikrai nebus stabdis kažkam, aš tokia labiau namisėda, tik mėgstu fantazuoti, kiek visko noriu veikti ir kodėl neveikiu  :ax:​ 

Atsakyti

HaapyAngel  :yahoo:  sveikinimai ir tau  :4u:  kaip smagu sutikti bendradiene  :wub:  

Atsakyti

HappyAngel, ir tavo gimtadienis ką tik buvo?  :bigsmile:  linkiu pačios geriausios gimtadienio dovanos!

mano aplinkoje praktiškai nėra kūdikių, turiu tik porą draugių, kurios irgi nesėkmingai kol kas bando pastoti ir bent dabar manau, kad labai džiaugčiausi už jas ir linkiu net joms pirmoms pastoti, nes ilgiau planuoja..

žinau, kad abu norim kūdikio, savo vaiko, visa mano aplinka rodos laukia, kada pastosiu  :oh: arba tik taip vaidenas man.. Bet pačiai dažnai pasigalvoja, ką aš darysiu, jei pastosiu, gims vaikas?  :bijau2: na tokia kvaila mintis.. Neturim savo būsto vis dar, tai kur pvz vaiką į darželį vesčiau, jei mudu neregistruoti mieste? Kažkaip iš anksto apie tai galvoju. Arba kaip aš būsiu per dienas viena namuose, dekreto metu, paskui su vaiku.. Ar nenuprotėsiu nuo rutinos, nuo to sėdėjimo namie..  :fool:  Ar sugebėsiu tinkamai rūpintis vaiku, jį auklėti.. Ar nesigailėsiu savęs, kad vaikas mane varžo, kad esu pririšta prie jo ir nieko negaliu imtis, daryti, nes o kur vaiką dėsiu  :dry2: turbūt kvailos tokios mintys.. Nes ir dabar ne ką veikiu, tai vaikas tikrai nebus stabdis kažkam, aš tokia labiau namisėda, tik mėgstu fantazuoti, kiek visko noriu veikti ir kodėl neveikiu  :ax:​ 

Oi Deraramos, normalios tavo mintys. Bet patikek, kai jau paimsi savo pupa ant ranku viskas susidelios savaime, o po kurio laiko net atrodys kaip galejai gyvent be vaiko. Man irgi kyla minciu, va dukra pilnamete taps, atrodo jau gyvenk ir zvenk, o as neee, vel prie buteliuku ir pampersiuku  :D​ 

Atsakyti
Deraramos, man tos pacios baimes, tik ju dvigubai ar net trigubai daugiau doh.gif tikiuosi pastojus viskas savaime susidelios i vietas...
Atsakyti

Deraramos, man tos pacios baimes, tik ju dvigubai ar net trigubai daugiau doh.giftikiuosi pastojus viskas savaime susidelios i vietas...

Man vis dar nesusidėlioja 🤣 manau, kad natūralu tos baimės ir nerimas. 

Atsakyti

Sveikutes :) 

Noriu visas pasveikinti su sventemis ir palinketi kitais metais sutrumpinti planuojanciu sarasiuka :)  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Man vis dar nesusidėlioja 🤣 manau, kad natūralu tos baimės ir nerimas. 

Tai ir sakau susidelios kai pupa ant ranku paimsi  :4u:  :nestuke​ 

Atsakyti

Dekui, BigBang, kaip tu pati, kaip tavo mazas dziaugsmas? :)

As ir manau, kad naturalu visos baimes. Visoms uzeina gi, ka as darysiu, kaip kas bus, o jei nebusiu gera mama ir pns. Manrods cia tik zenklas, kad mes samoningai norim ir galvojam kaip kas bus, o ne "va noriu vaiksciot grazi nescia, kad visi sveikintu" ar "ai sugalvojau, noriu vaiko".

MAn pms matyt prasideda, viskas nervina, pasidariau visa nepakanti nesamonem, piktai atsikertu ir pns. Sian vaiksciojom daug - galu gale uzsimaude pilva tiek, kad Tesco reikejo susilenkus ant vezimelio pakabet ir pns, grynai kaip prasidedant dziaugsmam. Tulike radau kresuliuku pora ir patepliojimo. Galvociau, kad prasideda, bet... Ciklo diena tik 22-ta. Vistik busiu gal darbe ka patempus ar pns, nes svori keliant labiausiai jauciasi.

Atsakyti

Guzike - mes gerai aciu :) keista kad jau tam mazam stebukleliui uz savaites 4men. Labai greit laikas lekia, labai greit vaikai auga. O kaip tau sekasi? Matau jau dirbi - puiku. Kaip su planavimu, gal pasistumejot i prieki su daktarais? As neskaiciau temu, tai nieko nezinau apart kad CB ir Jefimijai pavyko :)

Atsakyti

Man gerai sekasi, is leto baby steps lipu is nesamoniu :) Kelias ilgas - bet kazkas vyksta. Su daktarais va sulauksiu kraujadieniu ir skambinu i VK pratekamumo tyrimui, stovim IVF eilej del visa pikta, nes eiles sake apie metus. O tuo tarpu padarys pratekamuma, gal dar ka nors ka reikia ir bandys pastimuliuot, nes rodikliai sako geri :)

Atsakyti

Mergaites, visoms Jums laimingu, turtingu, darbingu, sekmingu, o svarbiausia vaisingu artejanciu nauju metu  :4u:  :wub:  :newyear:  :santa:​ 

Atsakyti

Kad Nauji butu geresni uz senus :)

Atsakyti