Kudikelis atjaunins ;)
Beladona, su gimtadieniu
Siandien nulekem i ispardavimus. Pripirkau rubeliu vyro sesei, nes gimys uz dvieju menesiu ir deja nepajutau nei truputelio dziaugsmo juos pirkdama. Greiciau pykti ir sielvarta kazkoki, tas jausmas kai perki, o mintyse "tureciau ir sau pirkti", bet deja, tai ne man... Erzina tie rubeliai mane, sudejau viska ir padejau i maisa. Kazkaip sunku ruosti tokia dovana. Galvojau jog siuo klausimu esu stipresne. Nebuvo kazkaip dideliu problemu su galvojimu, o dar jau pradedu stresuoti, nors savo pirmaja pagavom tik po 7 planavimo menesiu. Bet tas nekanteumas ir nerimas gal daugiau nebeturesim paskutiniu metu "smaugia"
Oj, kaip suprantu... Man irgi netikėtai sunku. Buvau susitikusi su draugėm, su kuriom seniai nesimačiau ir viena pasisakė, kad laukiasi, ir pasakojo, kad jos katinas pasidarė jai meilesnis Sėdėjau ir galvojau, kad ir aš dabar turėčiau visą tai turėti, nėštumą ir augintinį, o neliko nieko Ankščiau dar kažkaip susitvarkiau su savim, bet dabar taip šū...ai pasijaučiau, kad negaliu nusikratyti to nevilties jausmo...
Ir testukas kaip tyčia šiandien baltas, o vakar jau buvo pasirodę, kad vaiduokliuką užmačiau
Oj, kaip suprantu... Man irgi netikėtai sunku. Buvau susitikusi su draugėm, su kuriom seniai nesimačiau ir viena pasisakė, kad laukiasi, ir pasakojo, kad jos katinas pasidarė jai meilesnis Sėdėjau ir galvojau, kad ir aš dabar turėčiau visą tai turėti, nėštumą ir augintinį, o neliko nieko Ankščiau dar kažkaip susitvarkiau su savim, bet dabar taip šū...ai pasijaučiau, kad negaliu nusikratyti to nevilties jausmo...
Ir testukas kaip tyčia šiandien baltas, o vakar jau buvo pasirodę, kad vaiduokliuką užmačiau
Turbut mum ziemine "depresija"
Beladona, su gimtadieniu ;-)
As nzn, sakiau matuosiu si menesi BKT ir OT darysiu , bet ziuriu susivelinau, padariau vakar vakare OT , buvo beveik vienodos juosteles, siandien jau gan blankesne, , tai nzn jau O ivykus ar dar tik siandien, ryt bus , turejau si menesi didesnes galimybes , nes namie daug kartu buvom ir dar pikta kad neisnaudojau visu galimybiu ND
Guzikai, jau ramiau darbe? man irgi būna tokių diegliukų, stengiuos nekreipt dėmesio, nes visko galima prisigalvoti.
Toli ten iki ramumo. Sian ant lentos parase, kad pradedam sekmadieni normaliu laiku, o baigiam "tikekimes" 8. As tai bendradarbiam sakau, jeigu nepaleis - vidurnakti padegam palete, gi reik fejerverku
As dazniausiai nekreipiu demesio, bet kazkaip sunk udarosi, siandien kelis sykius taip gerai maude gimda kaip pries mmm, net ejau tikrintis, nors iki kakzur virs savaites. Nezinau. Gal pasalau, gal tiesiog neiprastas kruvis kerta. Tureciau iprast per pora menesiu.
Turbut mum ziemine "depresija"
Turbūt... Mane matyt dar pms veikia. Kažkokios juodos dienos užėjo.
As dazniausiai nekreipiu demesio, bet kazkaip sunk udarosi, siandien kelis sykius taip gerai maude gimda kaip pries mmm, net ejau tikrintis, nors iki kakzur virs savaites. Nezinau. Gal pasalau, gal tiesiog neiprastas kruvis kerta. Tureciau iprast per pora menesiu.
Man irgi prasidėjo kažkokie pilvo apačios skausmai/maudimai prieš mm... Šį ciklą skauda pilvo apačią dešinėje pusėje.
Beladona, kokie pirmieji pozymiai?
Jokiu, tik pilnesne ir jautresne krutine. Nepykina kol kas. Pilvuka kartais pamaudzia ir viskas.
Dekui visoms uz gimtadienio sveikinimus doroju torto likucius
Beladona- su praeju gimtadieniu!!!
Aciu labai nenusipaistai, siandien mano gimimo diena
Mes bendradienės, užtat ir užsfiksavau, tik paskui suabejojau, ar teisingas tas fakto fiksavimas buvo
Kisulita, labai užjaučiu dėl augintinio netekties
Ir merginos, puikiai suprantu, kaip jaučiatės, žinau tą niūrų jausmą, kuris apima sužinojus, jog kažkas iš pažįstamų/draugių laukiasi. Esu pati jį patyrusi, kai mažulis užtruko pas mus ateiti, kai buvo persileidimas po persileidimo. Nesu iš tų teisingų ir tobulų moterų, kurios vis tiek geba džiaugtis kitų nėštumais, esu bile kaip žemiška ir yra buvę, jog net pyktis apimdavo kartais, iš nevilties, neteisybės ir pasiutimo net kojomis trypti norėdavosi. O čia dar didžiosios metų šventės, kai aplink dauguma tokie laimingi, džiaugsmingi... Ir kam pasakysi, kas supras, jog pas pačią tuštuma širdyje... Nemeluosiu - man tą tuštumą padėjo užpildyti tik sūnus. Bet čia gal tik aš tokia, nemokanti nukreipti minčių kita linkme