Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Beladona, puikūs skaičiukai 😍 sveikinu!! Kada gimdysi? 

Rugsejo 7 rodo skaiciuokles  :rolleyes:​ 

Atsakyti

12.31 - Kisulita nelaukia mmm
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm
01.09 - deraramos nelaukia mmm
01.10 - Ispaikyta nelaukia mmm
01.21 - FoxLady nelaukia mmm

Parnesu sarasiuka, mergaites ziurekit, kad kitais metais nebeliktu Jusu siame sarasiuke  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Seikinimai  :wub:

Su praejusiom sventem. Nebuvau kuri laika uzsukus, nes buvo angina pakirtus, tada mergaitei bronchitas ir ant Kaledu vel atkritau, prasirgau. Tai tokios ir tos sventes. 

Siandien nulekem i ispardavimus. Pripirkau rubeliu vyro sesei, nes gimys uz dvieju menesiu ir deja nepajutau nei truputelio dziaugsmo juos pirkdama. Greiciau pykti ir sielvarta kazkoki, tas jausmas kai perki, o mintyse "tureciau ir sau pirkti", bet deja, tai ne man... Erzina tie rubeliai mane, sudejau viska ir padejau i maisa. Kazkaip sunku ruosti tokia dovana. Galvojau jog siuo klausimu esu stipresne. Nebuvo kazkaip dideliu problemu su galvojimu, o dar jau pradedu stresuoti, nors savo pirmaja pagavom tik po 7 planavimo menesiu. Bet tas nekanteumas ir nerimas gal daugiau nebeturesim paskutiniu metu "smaugia"

Mano mintys tokios pacios, kazkaip niekad nebuvau uzsiciklinus vaiku klausime, o po A ir nevykusio IUI tik tokios mintys. Nusprendziau parduoti dukrytes vezima, lovyte ir kitus daiktus. Vien nuo minties galiu apsizliumbti, norisi parduoti nes jau isaugo vaikai, o ne todel kad negali ju auginti... O dar atrodo visos aplink tik ir nesteja, net kates po daugiabucio langais storais pilvais vaiksto nors atrodo “nesezonas” joms turetu buti.

Atsakyti

Mano mintys tokios pacios, kazkaip niekad nebuvau uzsiciklinus vaiku klausime, o po A ir nevykusio IUI tik tokios mintys. Nusprendziau parduoti dukrytes vezima, lovyte ir kitus daiktus. Vien nuo minties galiu apsizliumbti, norisi parduoti nes jau isaugo vaikai, o ne todel kad negali ju auginti... O dar atrodo visos aplink tik ir nesteja, net kates po daugiabucio langais storais pilvais vaiksto nors atrodo “nesezonas” joms turetu buti.

Kazkoks negeras turbut metas. Pas mane ir visas kambariukas uzverstas pirmosios daiktais, lovytes, vezimukas, rubeliai, zaislai, vis dar laikau :-).

As kazkaip visada galvodavau ir svajodavau jog noreciau jog vaikai gimtu tik vasara nu dar pavasari, o dabar galvoju kad faina butu ir gruodi pries Kaledas, nzn is kur tokios kvailos mintys atejo :-), turbut guodziant save jei nepavyko vasarai gal tada kitoms Kaledoms :-D :-D :-D

Atsakyti

Merginos, imkit pavyzdi is 'neplanavusiu', gal kaip tik reikia parduoti daiktus, nebesiruosti leliukui ir jis pats ateis :)

Atejo mano testukai, net buvau pamirsus, kad laukiu. Mergaite, is kurios zadejau perimti, tikiuos dar pasinaudos paciai :4u:

Si men jau su ov gaudynem per velu, nt dar ne laikas.. Tikiuos si men ramiau praleisti, maza tikimybe, kad pataikem, bet negali zinoti. Kokie jautrus nt, 10 miu tai galeciau anksti tikrintis :D nors man vaiduokli yra mete melagi, tai nenoreciau be reikalo gadint..

Atsakyti

beladona, sveikinimai dideliausi :wub: Ir, jei nenusipaistau visiškai, šiandien sveikinti su gimtadieniu tave reikia? :4u: 

Atsakyti

beladona, sveikinimai dideliausi :wub: Ir, jei nenusipaistau visiškai, šiandien sveikinti su gimtadieniu tave reikia? :4u:

Aciu labai  :wub:  nenusipaistai, siandien mano gimimo diena  :wub:  :cook:  :sutinku:​ 

Atsakyti

Su gimtadieniu, Beladona :4u: mes abi oziarages ;)

Atsakyti

beladona, su tortadieniuuuuu! 

Atsakyti

Beladona, su tortadieniu, skanaus gimtadienio :)

Paskutine diena pries savaitgali. Planas buvo atsikelt anksciau, apsitvarkyt biski, o gavos dar veliau - nepasikeliu ir tiek, atsibust nesigauna :D

Tikiuos nepersalau kokios gimdos. Vakar darbe atrodo nesunkiai kilstelejau - kazkas kaip vinuku nuo gimdos zemyn brukstelejo, o i vakara dar pora tokiu buvo. Ir nesveikai i tulika varineja. Bet tai manrods visada antroj ciklo pusej mane varineja, nu ir EST norisi. Ir pavargus :D

Atsakyti

Guzikai, jau ramiau darbe? man irgi būna tokių diegliukų, stengiuos nekreipt dėmesio, nes visko galima prisigalvoti.

Atsakyti

Mergaites, dekui uz sveikinimus  :4u:  :4u:  :4u: pasenau dar metukais, ech... :rolleyes:

Atsakyti