Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Guzikai, tai gerai tave pažiūrėjo :4u: skydliaukė irgi gi baisiai svarbu. ir dėl prolaktino fainai. Na žodžiu, super  :yahoo: 

Dabar man pasakykit, ką daryti su 1kg vitex arbatos? :D buvau nusipirkus 100g pakelį, visą išgėriau, dar nepastojau, tada susinervinau ir 1kg paėmiau, na kad paplanuoti būti įmanoma normaliai :D ir va tau. Dar šalavijo kokios trys pakuotės mėtosi, ir rasakilos didelis maišas :D

KILOGRAMAS??? Sutrint ir kept tortus, nekitaip :lol:  Gal kas is merginu nores perpirkt. As vis prisibijau, kad man gali likt (pakelis buvo 2 buteliukai kapsuliu - vis dar pirma buteliuka doroju), bet tai cia visas kilogramas :D Apsirupinai kaip reikalas :D

Eiii, merginos, nenorit virusuoto vitexo? :D 100g sen, 200g ten - gal isgraibys tuoj :D Cia kaip narkotikus paplatint, mazuose maisiukuose :D

Atsakyti

KILOGRAMAS??? Sutrint ir kept tortus, nekitaip :lol:  Gal kas is merginu nores perpirkt. As vis prisibijau, kad man gali likt (pakelis buvo 2 buteliukai kapsuliu - vis dar pirma buteliuka doroju), bet tai cia visas kilogramas :D Apsirupinai kaip reikalas :D

Eiii, merginos, nenorit virusuoto vitexo? :D 100g sen, 200g ten - gal isgraibys tuoj :D Cia kaip narkotikus paplatint, mazuose maisiukuose :D

Aš pati juokiuosi, kad apsirūpinau ilgam :oh:

Juokiuosi, mane paimtų už narkotikų platinimą :yahoo:

Tai va merginos. Čia toks receptukas, visai papigiai žinokit atsiėjo man tas pastojimas. Neplanuokit, arbatų užsipirkit po kilogramą ar du, ir tada pamatysit, kas bus :D

Aš turbūt atiduosiu kam nors tas vaistažoles, kai jau patikėsiu, kad laukiuosi :D, na už pašto išlaidas. galit stot į eilę, ir manau, kad visoms užteks :lol: :lol: :lol:

Atsakyti

Laba ryta :)

Aš pati juokiuosi, kad apsirūpinau ilgam :oh:

Juokiuosi, mane paimtų už narkotikų platinimą :yahoo:

Tai va merginos. Čia toks receptukas, visai papigiai žinokit atsiėjo man tas pastojimas. Neplanuokit, arbatų užsipirkit po kilogramą ar du, ir tada pamatysit, kas bus :D

Aš turbūt atiduosiu kam nors tas vaistažoles, kai jau patikėsiu, kad laukiuosi :D, na už pašto išlaidas. galit stot į eilę, ir manau, kad visoms užteks :lol: :lol: :lol:

Tai tu tas arbateles pasilik. Gi paskui reiks ir antra gaudyt, tai nebereiks pirkti 😁

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užmačiau gražias naujienas - sveikinu Jefimija nestuke.gif wub.gif
Gražaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soweluu: 04 gruodžio 2017 - 10:31

Jei uztenka tik arbatos kila nusipirkti, tai as pirma eilej :) o jei dar garantuoti virusuota, imu kad ir 2 kg 😂

Atsakyti

Laba ryta :)

Tai tu tas arbateles pasilik. Gi paskui reiks ir antra gaudyt, tai nebereiks pirkti 😁

Bet tai kur aš jas tiek laikysiu, gi vaistažolės :D Užims visą šaldiklio stalčių, o spintelėj sudūlės iki kokių 2019 :D

Atsakyti

Bet tai kur aš jas tiek laikysiu, gi vaistažolės :D Užims visą šaldiklio stalčių, o spintelėj sudūlėos iki kokių 2019 :D

Tai jas svarbu tureti, gerti kaip matai nebutina :D

Jei uztenka tik arbatos kila nusipirkti, tai as pirma eilej :) o jei dar garantuoti virusuota, imu kad ir 2 kg 😂

Nu va, Jefimija jau turi pirkeja :lol: as galiu pora NT duot :lol: visas komplektas, ir nestumas garantuotas :D

As siandien gavau nesciosioa kortele, o ketvirtadieni eisiu i pasimatyma :wub:​ uzsirasiau mokamam vizitui, nes nemokamas nusimato tik sausio pradzioje

Atsakyti

Laba diena :4u:

Pas mane temp laikosi ryte 37.0 :D

Knieti testa pasidaryt, bet jei baltas bus, geriau dar kelias d nescia pasijusiu :D

Laikau kumscius suspaudus, kad temp nenukristu :D

Ech, teigiamai mane veikia sniegas ir ziema :)

Atsakyti

Tai taip, vienintelis geras dalykas šioje situacijoje. Nusprendžiau pasakyti darbdaviui dar prieš pradedant dirbti. Jeigu normalus darbdavys, tai supras, nepadarys tragedijos ir įvertins nuoširdumą. O jeigu nenormalus darbdavys, tai pas jį ir taip nenoriu dirbti :D

Aš irgi manau, kad taip pasielgti geriausia, darbdavys žinos situaciją, o tau nieko slėpti nereikės  :)​ 

Atsakyti

12.05 - Kisulita nelaukia mmm
12.06 - Guzikas nelaukia mmm
12.09 - Malvinija nelaukia mmm
12.09 - deraramos nelaukia mmm
12.14 - Ispaikyta nebelaukia mmm
12.20 - FoxLady nelaukia mmm 
12.28 - Beladona nelaukia mmm

Parnešu sąrašiuką :) Neužilgo nusimato daug testukų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 04 gruodžio 2017 - 13:41

Sveikos!

Deraramos, kur sniegas ??? Klaipedoje panasu kad pavasaris lauke, ne ziema  :oh: 

Kisulita - imk balioncika uz ta brangu nt  :4u:  

Guzikai - gal koki testuka jau imk ? ir sveikinu su darbuku  :wub: 

As sulaukiau siuntinuku is iherb, tai ko tik negeriu dabar, na tikiuosi kad pageres reikalai su mano kiausinukais  :rolleyes: 

Atsakyti

Pamiršau kokio jautrumo ot pirkau paskutinį kartą :hmm:  Kokio jautrumo jūs perkatės, 20 ar 30 miu?  :) 

Atsakyti