Survagiki, oi nejuokink Kisulita, tai jau taip, visi matys kad is reikalo
Ceroc! Smagu tave čia matyti! Ačiū už sveikinimus
Labai jau įdomiai tavo procedūra pasibaigė niekaip nesuprantu, kaip galima gimdos nepasiekti. Ji pas tave kaip nors pasisukusi, užlinkusi? Laikau kumščius, kad histero pavyktų ir jokio ivf jums nebereikėtų kaip šiaip reikalai? Vis dar dirbi? Pasilikai Londone? Kiek pamenu, kraustytis svarstėt
Kisulita, labai užjaučiu dėl augintinio tikrai, nesėkmingi metai...
Beladona, na tu tik baik juokus, ar su bulvių maišu ruošiesi tekėti Vilkis suknelę, kad pilvuką visi matytų, vistiek nepaslėpsit, kad iš reikalo Man nieko nėra liūdniau, kai nėštukės po bulvių maišais pilvus slepia, ar nuotakos eina išpūstom suknelėm, tipo pilvo nesimato
Ceroc! Smagu tave čia matyti! Ačiū už sveikinimus
Labai jau įdomiai tavo procedūra pasibaigė niekaip nesuprantu, kaip galima gimdos nepasiekti. Ji pas tave kaip nors pasisukusi, užlinkusi? Laikau kumščius, kad histero pavyktų ir jokio ivf jums nebereikėtų kaip šiaip reikalai? Vis dar dirbi? Pasilikai Londone? Kiek pamenu, kraustytis svarstėt
Kisulita, labai užjaučiu dėl augintinio tikrai, nesėkmingi metai...
Beladona, na tu tik baik juokus, ar su bulvių maišu ruošiesi tekėti Vilkis suknelę, kad pilvuką visi matytų, vistiek nepaslėpsit, kad iš reikalo Man nieko nėra liūdniau, kai nėštukės po bulvių maišais pilvus slepia, ar nuotakos eina išpūstom suknelėm, tipo pilvo nesimato
Zvengiu is bulviu maiso vakar pas mb tevu kaime buvo kaip tik maciau voliojos keletas tai aisku kad nepaslepsiu, o ir neslepsiu, tik va idomu koks pilvukas bus. Pridaviau syrit hcg ir prg.
As neatsizaviu Beladona ir Jefimija, labai uz jus dziaugiuosi!! tikras irodymas, kad planuok neplanaves..
Mes si menesi nebuvom darbstus buvo pora laiku atliktu nd, tai jei bus tai bus
Dabar irgi sportuot pradejau, dar vis ruosiuos i sokius uzsirasyti, reik greiciau, gal pades "neplanavimui"
Beladona, specialiai renkis tokia, kad pilvukas graziai matytus! Ir didziuokis! Yra ko dziaugtis, didziuotis ir demonstruot O jei kas ka kalbes - tegu kalba, visiem gi tik liezuviais pamalt ir tesinori
Tai taip, Guzikeli, visada yra kas plaka liezuviais
Gavau hcg - 409. Laukiu dar prg.
Prg 81. Manau galiu nurimti
beladona, super naujienos, sveikinu!!
Beladona, puikūs skaičiukai 😍 sveikinu!! Kada gimdysi?
Ceroc! Smagu tave čia matyti! Ačiū už sveikinimus Labai jau įdomiai tavo procedūra pasibaigė niekaip nesuprantu, kaip galima gimdos nepasiekti. Ji pas tave kaip nors pasisukusi, užlinkusi? Laikau kumščius, kad histero pavyktų ir jokio ivf jums nebereikėtų kaip šiaip reikalai? Vis dar dirbi? Pasilikai Londone? Kiek pamenu, kraustytis svarstėt Kisulita, labai užjaučiu dėl augintinio tikrai, nesėkmingi metai... Beladona, na tu tik baik juokus, ar su bulvių maišu ruošiesi tekėti Vilkis suknelę, kad pilvuką visi matytų, vistiek nepaslėpsit, kad iš reikalo Man nieko nėra liūdniau, kai nėštukės po bulvių maišais pilvus slepia, ar nuotakos eina išpūstom suknelėm, tipo pilvo nesimatoO jeezus, PAGALIAU ismokau telefonu atsakineti, o tai reiskia, kad pasirodysiu dazniau. Jefimija, nesikraustom, kol nepastojau, nes gi vistik pusantru metu restorane, nesinori dekreto prarast. Be to, dabar jau ir mokykloje lyg ir pastovi pozicija atsirado, sioks toks stabilumas. Bent jau kol Viktorija nebaigs mokyklos, reiks likt. O veliau ziuresim. Nes tikrai brangu cia. Labai jau to vasario galo laukiu. Mb brolis neseniai antros susilauke, o jie tuokesi menesi po musu....jie irgi jau pusbroliu ir puseseriu laukia. Bet speju, kad Mb sese bus pirma-ji rugpjuti vestuves atsoko. Nenystebciau, jei vasari pas mus atvyke (laukiam sveciu!), jau pranestu, kad laukiasi. Nu bent jau tevukams anuku bus. Ir dar kartelį sveikinimai tau!!!
Su praejusiom sventem, su ateinanciais naujaisiais! palinkejimai aiskus visoms, turbut )
beladona, super naujienos, sveikinu!!
Grange, kaip jums sekasi? Kaip šventės, kokie ateities planai?
Prg 81. Manau galiu nurimti
Seikinimai .
Su praejusiom sventem. Nebuvau kuri laika uzsukus, nes buvo angina pakirtus, tada mergaitei bronchitas ir ant Kaledu vel atkritau, prasirgau. Tai tokios ir tos sventes.
Siandien nulekem i ispardavimus. Pripirkau rubeliu vyro sesei, nes gimys uz dvieju menesiu ir deja nepajutau nei truputelio dziaugsmo juos pirkdama. Greiciau pykti ir sielvarta kazkoki, tas jausmas kai perki, o mintyse "tureciau ir sau pirkti", bet deja, tai ne man... Erzina tie rubeliai mane, sudejau viska ir padejau i maisa. Kazkaip sunku ruosti tokia dovana. Galvojau jog siuo klausimu esu stipresne. Nebuvo kazkaip dideliu problemu su galvojimu, o dar jau pradedu stresuoti, nors savo pirmaja pagavom tik po 7 planavimo menesiu. Bet tas nekanteumas ir nerimas gal daugiau nebeturesim paskutiniu metu "smaugia"