Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

sveikos, mano mielos planiukės! Jefimija, sveikinimai tau dideliausi i6 Londono nuo manęs skrieja :4u: o mano IVF prasidėjo ir.. baigėsi. 
o buvo taip:užpildėm visus dokus, paaiškino mums apie tą badymąsi, viskas OK. sako: o gal norėtumėte sudalyvauti moksliniame eksperimente? principas toks, kad yra galimybė pakrapštyti gimdos sienelę, esą taip geriau įsitvirtina vaisius, nors moksliškai tai neįrodyta. sakom, gerai, bandom. patenkam į grupę, kuriai tyrimas bus atliekamas. mūsų konsultacija 5dienį, šdienį ateina vaistai, nuo 1dienio pradedu leistis, o antradienį (jau po dviejų dozių kaip ir) tas krapštymas vakare. ji bando atlikti procedūrą. nesiseka. bando dar kartą. nesiseka. pasikviečia kolegę. ta bando. 0 results. sakau: viskas gerai? sako, mes matom gimdą, bet... negalim jos pasiekti. reikės histeroskopijos. dr pasako, kad man pasisekė, nes atrado dabar, o ne pačią įsodinimo dieną, nes šūdelis būtų buvęs. sakau: betgi aš jau pradėjau injekcijas. atsako:nieko tokio, sustabdykit. tai dabar tos histeroskopijos ir laukiu. ji numatoma vasario gale  - kovo pradžio. tai va, vasario gale  - kovo pradžioj pasipasakosiu, kaip sekėsi. gal po tos histeroskopijos nebereikės jokio IVF?

Atsakyti

Beladona, sveikinimai didžiausi  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti

Lauksim dabar Kisulitos ! Jau greit irgi gali pradet marianintis  :wub:​ 

Nebus man marianų, labai liūdnas šventes aptūrėjau... Netekau savo ilgus metus branginto ir mylėto augintinio, kuris jau buvo mūsų šeimos narys. Tai šventes praleidau laidodama augintinį ir tvarkydama daiktus, kurių jam nebereikės. Tai štai, jau dvi netekys, na ir metai...

Atsakyti

Ceroc, na gal tikrai po to nebereikes ivf. Gal vistik i gera viskas.

Kisulita, labai labai uzjauciu, zinau, ka reiskia mylimo augintinio netekti, laikykis :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 26 gruodžio 2017 - 16:18

Nebus man marianų, labai liūdnas šventes aptūrėjau... Netekau savo ilgus metus branginto ir mylėto augintinio, kuris jau buvo mūsų šeimos narys. Tai šventes praleidau laidodama augintinį ir tvarkydama daiktus, kurių jam nebereikės. Tai štai, jau dvi netekys, na ir metai...

Uzjauciu  :console:​ 

Atsakyti

Dėkui, merginos, už užuojautą  :4u:​ 

Atsakyti

Na, Beladona, jau ryškus testukas?  :4u:​ 

Atsakyti

Na, Beladona, jau ryškus testukas?  :4u:​ 

Siandien nedariau, ryt darysiu, ziuresiu kaip ryskeja. Tikiuos, kad ryskeja  :unsure:​ 

Atsakyti

Siandien nedariau, ryt darysiu, ziuresiu kaip ryskeja. Tikiuos, kad ryskeja  :unsure:​ 

Ryškėja, kur jis dėsis  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  mano testukas siandien zymiai ryskesnis  :wub: ir staiga atejo i galva mintis! Tai as tekesiu su 6.5 menesiu pilvuzu  :rolleyes:  ka reiks apsirengt  :blink: bet tai gyvenimas, teisybe, kad nieko negalima suplanuot  :D  planavau po nauju i aerobika, numest kokius 3 kilus iki vestuviu, detis undineles tipo suknele  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  mano testukas siandien zymiai ryskesnis  :wub: ir staiga atejo i galva mintis! Tai as tekesiu su 6.5 menesiu pilvuzu  :rolleyes:  ka reiks apsirengt  :blink: bet tai gyvenimas, teisybe, kad nieko negalima suplanuot  :D  planavau po nauju i aerobika, numest kokius 3 kilus iki vestuviu, detis undineles tipo suknele  :lol:​ 

Tai būk nėščia undinėlė ;)

Atsakyti

Tai jau niekaip nenuslėpsi, kad teki iš reikalo  :D​ 

Atsakyti