Oi mergaites dar netikiu... tyliai dekoju isdave papuliu skausmas, jis kitoks, vel toks kaip ana kart kai pastojusi buvau. Ir bkt laikos aukstai, siandien 10 dpo. Vakar nt dariau, nu gerai pavarcius vaiduoklio vaiduokli maciau, nufotkint nejo. Siandien jau matos geriau. Nu bet tikrai stebuklas jei nemelagis testukas
Oba! Laikom laikom kumstukus.
Beladona 😍😍😍 Na ir skėlei! Matau visai neblogai, pakartok ryte ir įkelk mums akis paganyti 🤗 laikau kumščius tvirtai.
Teks iš reikalo ženytis 😂😂
Sugalvojau pasimarianinti [url=http://www.part.lt/perziura/1ff8b2a63a5a48f0de57a12fdde92224696.jpg][/URL]
Ar matot ka nors?
Sveikinu Beladona ! Sakiau, kad ne veltui tą dieną išteki kai man gimdyti reiks
Aišku čia susireikšminau truputį, bet nieko
Jefimija, ryt butinai kartosiu su rytiniu sysiuku. Veliau reiks koki easy nusipirkt pasidaryt. Jei ryskes, tai treciadieni galvoju hcg ir prg pasidaryt.
Oi lauksim testuko!! 😍
Bet tai ir pavarei 🤣 Nerealu!!
Sveikinu Beladona ! Sakiau, kad ne veltui tą dieną išteki kai man gimdyti reiks Aišku čia susireikšminau truputį, bet nieko
Aha, kazkaip mes susijusios, o dar ir abi klaipedietes
Oi lauksim testuko!! 😍
Bet tai ir pavarei 🤣 Nerealu!!
As dar netikiu! Va ka daro vitexas!
As dar netikiu! Va ka daro vitexas!
Oi aš irgi vis dar netikiu, nors jau antrų mmm laukčiau 😄
Aš tik primenu, kad pas mane namie guli kilogramas 🤣
Papasakosiu bajerį. Buvom šiandien svečiuose pas draugus, ir šeimininkė mėgstanti paburti iš kavos tirščių. Mes netikim, bet pramogai visad sueina 🤣 tai ji pradėjo vartyti MB puodelį. O, matau 7. Matau mergaitę, kitais metais turėsit vaikelį. Man juk gimdyt rugpjūtį, bet gal ir liepą 🤣 su MB prunkščiam, bajerius laidau, koks čia 7, prisipažink jei griešijai 🤣 nesakėm nieko jiems dar, bet na taip įdomiai pasijautėm.
ir kas tas vitexas?? jau ir as noriu kazko
Googlinu
Tikrųjų skaistminių vaisių ekstraktas, veikdamas per dopaminerginę sistemą, mažina liuteinizuojančio hormono kiekį. Tai gali turėti neigiamos įtakos vaisingumui.
Foxlady, vitexas slopina prolaktiną. Jeigu prolaktino per daug, jis gali nuslopinti ovuliaciją.
Bet tu nejuokauk su vaistažolėm, gali rimtai susidirbti sveikatą. Juk tik ką pradėjot planuoti. Tau pamenu 30? Tokioms poros skiriami metai natūralaus planavimo, tik ilgiau užtrukus reiktų pradėti ieškoti kodėl nepavyksta.