Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

As paimciau testukus :4u: mano dar neatkeliavo..

O jaunyste reikia megautis ir gyventi visu pajegumu :) man kartais taip gaila pasidaro, kad graziausi metai bega, o as vis paskendus rupesciuose.

Parasyk man zinute, parasysiu kur privaziuot. Mano pupa tyreles maiseliuose megsta 😁

Atsakyti

Tai dar geresnė dovana būtų 4u.gifwub.gif

Na aš jaučiuosi labai nėščia..visi įmanomi nėštumo simptomai (silpna, galvą skauda, miego maža, nuotaikų kaita, energijos nulis) biggrin.gifbiggrin.gifna dar prie visko gimda labai spazmuojasi. Gyvenimas apsivertė aukštyn kojom - po darbo tik apie lovą svajoju..jokių šokių, sporto ar ko panašaus smile.gif
Pilvuko dar nėra, niekam dar nesakėm (aš tik keliom draugėm). O šiaip tai laimė neišpasakyta..gera laukti to mažo kūdikėlio wub.gifTurėjau progą sužinoti lytį, bet kažkaip panorau kaip ir MB staigmenos sulaukti wub.gif

As manau, kad sulauksit dukrytes  :wub:   :wub:  :wub:  broliam reik sesutes  :wub:  gales globoti  :wub: 

Kudlota, kaip mmm ? neatsibelde ?

Pajuokinsiu jus  :bigsmile:  nupirkau mb kaledinius triusikus, apsimove, staipos pries veidrodi, sako - nu tu matai, maisas kaledu senelio grynai ant kiausuku  :lol:  nu teisingai, ten juk dovanos moteriskems gyvena  :lol: 

Atsakyti

beladona, nesuprantu kur tos mano memes dingo  :fool:  ryte patepliojo ir viskas. 

Gudrocius tavo brangusis  :lol: 

Atsakyti

Oi mergaites, ka sakysit kai 40 ant nosies bus ? Kaip ten sakoma - sulaukus 40 gyvenimas tik prasideda  :wub:  nors kai pamastai tai tas laikas tikrai lekia kosminiu greiciu, o mes visi uzsisuke rupesciuose. Bet tai juk ir yra gyvenimas :)    Deraramos, mano testukai jai atkeliavo, bet tu veliau uz mane pirkai, tai turetum greit sulaukti irgi :)    FoxLady - imk  :4u:  naujas ciklas naujos viltys  :wub:

Oi, man 30 ant nosies, o laikas ir tai lekia. Ir atrodo kuo vaikas didesnis, tuo tas laikas greiciau lekia. Kai mazuliukas buvo dienos slinko, o dabar tik atsventem gimtadieni, jau va ir kitas atejo... Per greit tas laikas bega  :(

Oi, su triusikais geras :lol:

Atsakyti

Oi moterys, aš kaip Beladona pasisakysiu. Ką jūs darysit, kai mano metų sulauksit 🤣 savo pirmąjį gimdysiu 34 🤣 iki sulaukiant 30, vaikai išvis man neegzistavo ir jokių minčių tuo klausimu neturėjau. Gyvenome sau ir džiaugėmės. 

Atsakyti

Del to man truputi ir baugus sis klausimas :D nei taip nei taip negerai.. Bus kaip bus :)

Atsakyti

Ghr. Pasibaige mano darbo savaite anksciau. Pasigavau saviskio bacila, bet tikejaus dar sian istempt, o jauciu - temp kyla, silpna, nespeju nieko, stabdau reikala ant linijos - ir parejo panic attack. Zodziu surase incidenta, isodino i taxi ir issiunte namo. Dabar sedziu, drebu, kad nesugalvotu vel ismest, mazdaug kad - vistik nepasiruosus darbui ar pns. Ir tokia kalta jauciuos, taip geda pries visus ir save. Matuojuos temperatura, ikalsiu arbatos ir eisiu i lova. Velniop sita reikala, nenoriu jokiu Kaledu, susidirbau as jas sau galutinai.

Atsakyti

Ghr. Pasibaige mano darbo savaite anksciau. Pasigavau saviskio bacila, bet tikejaus dar sian istempt, o jauciu - temp kyla, silpna, nespeju nieko, stabdau reikala ant linijos - ir parejo panic attack. Zodziu surase incidenta, isodino i taxi ir issiunte namo. Dabar sedziu, drebu, kad nesugalvotu vel ismest, mazdaug kad - vistik nepasiruosus darbui ar pns. Ir tokia kalta jauciuos, taip geda pries visus ir save. Matuojuos temperatura, ikalsiu arbatos ir eisiu i lova. Velniop sita reikala, nenoriu jokiu Kaledu, susidirbau as jas sau galutinai.

Guzikeli  :4u:​  RAMIAI!!!! Viskas bus gerai :) visko buna, visko visiems pasitaiko. Grisi pasveikusi, be ligu ir vel dirbsi patenkinta! Prisimink kaip gerai jauteisi, kad pagaliau dirbai, nesvarbu, kad pavargdavai kaip ciucikas, bet juk savimi didziavaisi, kad ir tu gali parnesti namo pinigeli? Prisimink ta gera savijauta, kad pagaliau pradejai dirbti po tiek laiko! Nusiramink...niekas nieko nemes del to, kad zmogui sustreikavo sveikata :)

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 12 21, 21:08)
Oi moterys, aš kaip Beladona pasisakysiu. Ką jūs darysit, kai mano metų sulauksit 🤣 savo pirmąjį gimdysiu 34 🤣 iki sulaukiant 30, vaikai išvis man neegzistavo ir jokių minčių tuo klausimu neturėjau. Gyvenome sau ir džiaugėmės.

Is kelinto ciklo pastojai?smile.gif man 31m, vyrui 32m, jis seniai nori vaiku, as tik dabar truputi truputi pradejau noreti biggrin.gif man dar rupi keliones ir pan nerupestingas gyvenimas smile.gif bet galvoju ar nebusiu pavelavusi su norais, iki 30m gal buciau lengviau pastojusi, o dabar nezinia kaip bus verysad.gif
Atsakyti

Is kelinto ciklo pastojai?smile.gifman 31m, vyrui 32m, jis seniai nori vaiku, as tik dabar truputi truputi pradejau noreti biggrin.gifman dar rupi keliones ir pan nerupestingas gyvenimas smile.gifbet galvoju ar nebusiu pavelavusi su norais, iki 30m gal buciau lengviau pastojusi, o dabar nezinia kaip bus verysad.gif

As pirma gimdziau 37 m., antrakart pastojau 39 m. 

Atsakyti

Is kelinto ciklo pastojai?smile.gifman 31m, vyrui 32m, jis seniai nori vaiku, as tik dabar truputi truputi pradejau noreti biggrin.gifman dar rupi keliones ir pan nerupestingas gyvenimas smile.gifbet galvoju ar nebusiu pavelavusi su norais, iki 30m gal buciau lengviau pastojusi, o dabar nezinia kaip bus verysad.gif

FoxLady, nebutinai kad jei jaunesne lengviau pastoji. As pirma gimdziau 21 metu, teko puse metu gaudyti. O su antru pastojau pirma cikla, budama 38. Taip kad ka tas amzius, svarbu sirdyj nesutema ;) 

Atsakyti

Guzikeli, sveik greiciau  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti