Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

As pasidariau HCG, laukiu atsakymo.  Siandien jokiu net artejanciu mmm pojuciu neliko

Atsakyti

Dėl krūtinės, galvoju labai individualu. Man visada prieš mmm padidėdavo ir mausdavo. Pastojus buvo lygiai taip pat, nei daugiau, nei mažiau, tik kad trukmė viso to ilgesnė, baigės gal kokią 10 savaitę. Dabar padidėjus krūtinė, kaip ir normalu, skausmo jokio, jautrumo jokio, tik pati plečiuosi į šonus ir pilvą atkišus varau.

Atsakyti

Mano hcg <1  :cray: 

Merginos, gal kuri norit OT. Turiu 40 vnt.,  kaunietei atiduosiu uz koki nors skanesta dukrytei, jei atvaziuotu pasiimti. Galioja iki 2019 m. Pati nematau prasmes naudoti su tokiu vyro darbo grafiku.

Atsakyti

O man kaip įdomiai šį ciklą, man atrodo, kad jaučiau O  :D  Maudė pilvą kelias dienas iki teigiamo ot ir kartais stipriau pamausdavo dešinį šoną  :D  Ir krūtinėje buvo keistų dilgtelėjimų  :)  Bet va, normalios išskyros pradingo  :oh:  Nežinau kaip čia bus su manimi, kažkaip entuaziazmo mažėja, po A labai viskas susigadino  :(​ 

Atsakyti

Kisulita, viskas bus gerai, jauna esi, susitvarkys viskas  :4u:  tos abrazijos, persileidimai tikrai labai isderina organizma  :(  reikia laiko. As si cikla vel jokiu kb nemaciau  :oh:  nors ir geriu vitex ir zalios arbatos daug. Snd 7 dpo, nu uz kokiu 3 dienu jau galesiu marianintis  :lol:  Kudlota, imk  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 20 gruodžio 2017 - 20:26

Kisulita, viskas bus gerai, jauna esi, susitvarkys viskas  :4u:  tos abrazijos, persileidimai tikrai labai isderina organizma  :(  

Na jauna, bet kai pagalvoju, praeitų metų vasarą pradėjom planuotis ir vis dar nieko... Tai ir toliau taip gali bėgti metai be rezultatų, taip ir prabėgs tie jaunystės metai  :unsure:  O kažkada norėjau dviejų vaikučių iki 30 m., dabar jau kažin ar spėsiu  :unsure:​ 

Atsakyti

As paimciau testukus :4u: mano dar neatkeliavo..

O jaunyste reikia megautis ir gyventi visu pajegumu :) man kartais taip gaila pasidaro, kad graziausi metai bega, o as vis paskendus rupesciuose.

Atsakyti
12.20 - kudlota nelaukia mmm
12.28 - Beladona nelaukia mmm
12.31 - Kisulita nelaukia mmm
01.09 - Malvinija tikrai nelaukia mmm
01.09 - deraramos nelaukia mmm
01.10 - Ispaikyta nelaukia mmm
01.21 - FoxLady nelaukia mmm
Atsakyti

As paimciau testukus :4u: mano dar neatkeliavo..

O jaunyste reikia megautis ir gyventi visu pajegumu :) man kartais taip gaila pasidaro, kad graziausi metai bega, o as vis paskendus rupesciuose.

Oi mergaites, ka sakysit kai 40 ant nosies bus ? Kaip ten sakoma - sulaukus 40 gyvenimas tik prasideda  :wub:  nors kai pamastai tai tas laikas tikrai lekia kosminiu greiciu, o mes visi uzsisuke rupesciuose. Bet tai juk ir yra gyvenimas :) 

Deraramos, mano testukai jai atkeliavo, bet tu veliau uz mane pirkai, tai turetum greit sulaukti irgi :) 

FoxLady - imk  :4u:  naujas ciklas naujos viltys  :wub:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif miela čia užsukti wub.gif

QUOTE(FoxLady @ 2017 12 20, 00:03)
Pastojusioms, jums pries mm skaudedavo krutis? O pastojus? Nuo kada? biggrin.gif

Kai žiūriu savo BT kalendorių, tai ten esu pasižymėjusi, kad krūtinė jautresnė ir skaudesnė tapo tada kai implantavosi leliukas (buvo 6DPO ir temp.pakritusi šiek tiek). O paskui jau po kokios savaitės, dviejų, tai krūtinė pradėjo augti ir skausmingai ax.gif Ir dabar ji skaudi.

beladona, matau tau marianos kaip tik ant švenčių nusimato bigsmile.gif Linkiu Kalėdinio stebūklo tau ir visoms kitoms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gifmiela čia užsukti wub.gif

Kai žiūriu savo BT kalendorių, tai ten esu pasižymėjusi, kad krūtinė jautresnė ir skaudesnė tapo tada kai implantavosi leliukas (buvo 6DPO ir temp.pakritusi šiek tiek). O paskui jau po kokios savaitės, dviejų, tai krūtinė pradėjo augti ir skausmingai ax.gifIr dabar ji skaudi.

beladona, matau tau marianos kaip tik ant švenčių nusimato bigsmile.gifLinkiu Kalėdinio stebūklo tau ir visoms kitoms nestuke.gifwub.gif

Soweluu, dekui  :oro_buckis:  ne tik kad sventes, bet mmm per pati gimtadieni  :oh:  kaip tu jauties? Kaip pilvukas?  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 12 21, 12:51)
Soweluu, dekui  oro_buckis.gif  ne tik kad sventes, bet mmm per pati gimtadieni  doh.gif  kaip tu jauties? Kaip pilvukas?  mirksiukas.gif​ </p>

Tai dar geresnė dovana būtų 4u.gif wub.gif

Na aš jaučiuosi labai nėščia..visi įmanomi nėštumo simptomai (silpna, galvą skauda, miego maža, nuotaikų kaita, energijos nulis) biggrin.gif biggrin.gif na dar prie visko gimda labai spazmuojasi. Gyvenimas apsivertė aukštyn kojom - po darbo tik apie lovą svajoju..jokių šokių, sporto ar ko panašaus smile.gif
Pilvuko dar nėra, niekam dar nesakėm (aš tik keliom draugėm). O šiaip tai laimė neišpasakyta..gera laukti to mažo kūdikėlio wub.gif Turėjau progą sužinoti lytį, bet kažkaip panorau kaip ir MB staigmenos sulaukti wub.gif
Atsakyti