Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

29CD (ciklas 29-31), testas baltas kaip sniegas, kaip visada skausminga krutine ir dar skausmingesni spuogai verysad.gif
Atsakyti

10 cd o temp pakilus.. dar 7ta buvo 36.3, 9ta 36.7, siandien 36.9. Ar gali taip anksti ov buti?? Ciklas 30 d, namu darbus kol kas atlikom tik 5ta cd :/

Atsakyti

10 cd o temp pakilus.. dar 7ta buvo 36.3, 9ta 36.7, siandien 36.9. Ar gali taip anksti ov buti?? Ciklas 30 d, namu darbus kol kas atlikom tik 5ta cd :/

Deraramos, nu panasu kad ov ivyko, bet tikrai anksti. Matuok toliau. 

Atsakyti

O rytais matavaisi vos pabudusi kasdien panašiu metu?  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 19 gruodžio 2017 - 00:00

Ačiū, aš dar nelabai nėščia :D na gal šiek tiek nuo šiandien. Taip užėjo pykinimas, jog supratau, kad iki šiol turbūt tebuvo psichologinis 🤣 išsigelbėjau alyvuogėmis, tikiuosi, kad ir toliau jos veiks. Į imbierą jau pažiūrėt negaliu 🤣. 

Su krūtine tik bėda, nebetelpu nei į vieną liemenėlę, ir lankai labai spaudžia, nepatogu. Susiradau vieną sportinę, ji man per didelė buvo, dabar pats tas. 

Esam pas MB tėvus, tai jaučiu anyta mane išryškino jau antrą dieną 🤣 nieko nesakė, bet iš akių matau. 

Nagai niežti eiti privačiai echo, bet dar laikausi. 

Tai man šeimos gydytoja, kai dar laukiausi, buvo sakiusi, kad reikia echo pasirodyti 6-8 sav., kad įsitikinti, jog nėštumas gimdoje  :)  Tai tau jau matyt pats laikas  :D 

Tai kol kas nieko baisaus dar nėra iš požymių, tai gal su tokiais požymiais ir išsisuksi  :D​ 

Atsakyti

Jeigu kontrolinė blanki, tai arba testas brokuotas, arba per trumpai laikei. Ir man onestep labai ilgai ryškėdavo, su jais kantrybės reik. Bet nemelavo niekad. 

Panašu, kad geras testas buvo, nes ir kiti tokie pat neryškūs  :hmm:  Tik per O testinė paryškėjo labiau nei kontrolinė  :)​ 

Atsakyti

Kisulita, tai norėčiau bent jau iki 8 savaitės ištempti 🤣 nes dabar tai tik kruopą matysim. Širdutė gal jau ir būtų, bet jeigu ne, taigi nervuosiuos papildomai, nors ir žinau, kad dar anksti. 

Labai tikiuosi, kad bus tik tiek, kiek dabar požymių yra 🤣 nuovargis nelabai kamuoja, su pykinimu susitvarkau. Skaičiau, kad septintą savaitę jie turėtų trenkti visu pajėgumu, o ji man eina į pabaigą 👌

Bet kaip lėtai tos savaitės eina 🤣 aš jau ir vežimą išsirinkau, ir lovytę, ir drabužėlių sąrašą pasidariau, ko man reikia 🙈

Atsakyti

Oho greita, Jefimija :D bet malonus tie rupesciai..

Mano temp 36.7, ciut pakrito. Kas cia ja supaisys :D mano testukai dar keliauja. Kb paprastai pasirodo 13 cd, dar nebuvo, tai gal nepraziopsojau ov. Bet si men kazkaip ramesni mes siuo klausimu..

Skaiciuoju paskutines dienas pries sventines atostogas :D bet tas laikas tiesiog skrieja...

Atsakyti

Kisulita, tai norėčiau bent jau iki 8 savaitės ištempti 🤣 nes dabar tai tik kruopą matysim. Širdutė gal jau ir būtų, bet jeigu ne, taigi nervuosiuos papildomai, nors ir žinau, kad dar anksti. 

Labai tikiuosi, kad bus tik tiek, kiek dabar požymių yra 🤣 nuovargis nelabai kamuoja, su pykinimu susitvarkau. Skaičiau, kad septintą savaitę jie turėtų trenkti visu pajėgumu, o ji man eina į pabaigą 👌

Bet kaip lėtai tos savaitės eina 🤣 aš jau ir vežimą išsirinkau, ir lovytę, ir drabužėlių sąrašą pasidariau, ko man reikia 🙈

Pradžioje man irgi savaitės šliaužė vėžlio žingsniu, laukdavau tų vizitų kaip nzn ko, o kaip jie neateidavo, taip neateidavo. Dabar, kai jau 27ta savaitė baigia sukapsėti, aš nzn kur dingo laikas  :blink:  :mastau:O dar tik vienas kitas dalykėlis nupirktas, bus reikalų pasiruošti  :wub: 

Atsakyti

As irgi vis ziurineju ko cia dar reikia... Ir pi kokios valandos narsymo baru save, kad labai anksti dar... Ale gi taip norisi

Atsakyti

Sveikos merginos! O as siandien buvau antrame pasimatyme. Pasirodo pirmam echoskope blogai ismatavo todel buvo mazesnis nestumas. Siandien pasake jog pagal mmm viskas ok 14 savaiciu! :) Bandziau tartis kad priziuretu ta gydytoja visa nestuma mane, bet nieko gero neisejo. Gal tvarka kita, kiek teko girdet Klaipedoj nebesusitarsi, kad gimdyma priimtu norimas gydytojas. Kad gimdysi pas ta kurio pamaina bus.. Gal yra cia busimu mamyciu is Klaipedos ka nors zinanciu? Beja visoms virusiukai! Apci apci apci! :)

Atsakyti

Survagiki, kaip smagu! 

CB, aš save irgi bandau pristabdyti, tai neleidžiu sau nieko pirkti, bet pažiūrėt gi neuždrausi 😁

Buvau nusileisti kraujo skydliaukės tyrimui, TSH 1.82, fT4 nepamenu, bet irgi normos ribose. Tai sėdžiu rami 🤗

Atsakyti