Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 171 TEMA (GRUODIS)

Visgi pasidariau aš tą testą, baltas baltas :( Na per daug ir nesitikėjau, kaip vyras sakė, kad nelabai ir bandėm  :) 

Atsakyti

Gal dar anksti :4u:

Atsakyti

Gal dar anksti :4u:

Nea, poryt jau mm, tai būtų kažką rodę :4u: Ką padarysi, reikės ot ir nt užsipirkti, ir grįžti į planavimus jau rimtai  :D 

Atsakyti

Kisulita, už tą baltą :4u:

Mane pradėjo šiek tiek pykinti. Kol kas nėra labai blogai, užtenka imbierinės arbatos :D

Atsakyti

Jefimija laukiam ir pas susiplanavusias temutėj :P

Dar bijau :P

Jefimija ar yra kokiu isskirtiniu pozymiu? smile.gifyra teorija, kad jei vaisingi santykiai buvo kelios dienos pries Ov - bus mergaite, tai labai idomu kaip tau:))

Va čia nuvilsiu visas medžiotojas. Nebuvo absoliučiai jokių požymių :angel_not:  kas kitaip, tai tik tai, kad nebuvo išskyrų - prieš mmm man visad pateplioja, arba baltų išskyrų būna, dabar visiškai nieko. Krūtinė standesnė, bet visada tokia prieš mmm. Speneliai netamsūs, nedidesni :P  jeigu nebūčiau sekus kalendoriaus ir susigriebus, kad vėluoja, turbūt ir pykinimą būčiau nurašius kam nors kitam. Nes jis toks švelnus, nėra įkyrus.

Žiūrėsim kaip bus su mergaite. Esu girdėjus taip sakant. Bet 50-50% tikimybė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 03 gruodžio 2017 - 21:28

Guzikai, smagu dėl darbo. Kaip ir norėjai, gavai darbą sename darbe. Super! Linkiu lengvo starto :4u:

Ir gerai, kad tyrimai geri, ar žinai, ką jie tyrė?

Atsakyti

Mane pradėjo šiek tiek pykinti. Kol kas nėra labai blogai, užtenka imbierinės arbatos :D

Iš teigiamos pusės, jeigu pradėsi dirbti naujame darbe kai tau bus 12 sav., tai iki to laiko jau bus pykinimas praėjęs  :sokiai:  :victory2:  Ir skaičiau, kad po 12 sav. moterys jaučiasi vėl energingos, tai viskas tau tikrai gerai susiklostė  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 03 gruodžio 2017 - 22:07

Žiūrėsim kaip bus su mergaite. Esu girdėjus taip sakant. Bet 50-50% tikimybė :D

Jeigu ne paslaptis, didesnis noras mergytei ar berniukui?  :D​ 

Atsakyti

Guzikai, smagu dėl darbo. Kaip ir norėjai, gavai darbą sename darbe. Super! Linkiu lengvo starto :4u:

Ir gerai, kad tyrimai geri, ar žinai, ką jie tyrė?

Ir ne tik, kad senam darbe, bet ir savo skyriuj :D Nu ten daug kas pasikeite, bet esme ta pati likus. Ir man ten visai patiko, zmones faini irgi.

Hm. Jeigu gerai pamenu, konkreciai man hormonai visokie (tikrai prg ir prl ir rezervas, del kitu nezinau), norejo GK rezultatu geru (yra) ir chlamidiju ieskojo (aciudie - nerado). Aiiii dar sake skydliauke gerai veikia, tai turbut irgi ziurejo. Dabar sausi pasidaryt pratekamuma, ir jau tada ziuresim kas kaip :)

Atsakyti

Guzikai, tai gerai tave pažiūrėjo :4u: skydliaukė irgi gi baisiai svarbu. ir dėl prolaktino fainai. Na žodžiu, super  :yahoo: 

Dabar man pasakykit, ką daryti su 1kg vitex arbatos? :D buvau nusipirkus 100g pakelį, visą išgėriau, dar nepastojau, tada susinervinau ir 1kg paėmiau, na kad paplanuoti būti įmanoma normaliai :D ir va tau. Dar šalavijo kokios trys pakuotės mėtosi, ir rasakilos didelis maišas :D

Atsakyti

Jeigu ne paslaptis, didesnis noras mergytei ar berniukui?  :D​ 

Man kažkaip nėra labai svarbu, abu fainai :D  ir dėl dvynukų nepykčiau :D

Atsakyti

Iš teigiamos pusės, jeigu pradėsi dirbti naujame darbe kai tau bus 12 sav., tai iki to laiko jau bus pykinimas praėjęs  :sokiai:  :victory2:  Ir skaičiau, kad po 12 sav. moterys jaučiasi vėl energingos, tai viskas tau tikrai gerai susiklostė  :D

Tai taip, vienintelis geras dalykas šioje situacijoje. Nusprendžiau pasakyti darbdaviui dar prieš pradedant dirbti. Jeigu normalus darbdavys, tai supras, nepadarys tragedijos ir įvertins nuoširdumą. O jeigu nenormalus darbdavys, tai pas jį ir taip nenoriu dirbti :D o ir man nervų bus mažiau, nereikės jaudintis, matosi/nesimato, gerai dirbu ar nelabai, padariau įspūdį pakankamai, ar dar ne, ir tt.

Atsakyti